• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus dilatörrrr

evliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
93
40
38
Benim dilatör setim dün geldi 1,2,3 aynı günde alabildim 🙂 ama 4te baya zorlandım itiirmeye çalıştıkça sanki çişim varmışda yakıyormuş içimi gibi hissediyorum 🙁 ama biraz alabiliyorum Ne yapmam lazım ki 4 ten bi tık da büyük eşimin ki başarmalıyımmmmmm bunu yapabilmeliyimmmmm fikirlerinize ihtiyacım var 🌿

Bende yıllar önce özel klinikte tedavi görmüştüm bu set ile ,aynı günde 3 boy san agerçekten bravo tebrik ederim ,4. Boy en büyük boy olduğu için bende aynı sorunu yaşamıştm itince geri geliyo gitmiodu ,bir kaç güne alışırsın ,ilşkiyi denemden önce sakinşeştirici bişeyler al sınra bi 20 dk dilsyörle çalış üstğne eşinle beraber olmayı dene çok rahat olacak hiç ama hiç korkma

Benim dilatör setim dün geldi 1,2,3 aynı günde alabildim 🙂 ama 4te baya zorlandım itiirmeye çalıştıkça sanki çişim varmışda yakıyormuş içimi gibi hissediyorum 🙁 ama biraz alabiliyorum Ne yapmam lazım ki 4 ten bi tık da büyük eşimin ki başarmalıyımmmmmm bunu yapabilmeliyimmmmm fikirlerinize ihtiyacım var 🌿
Bende vajinismusu dilatör sayesinde atlatmış biri olarak yardımcı olmak isterim. Sakın egzersiz yapmayı bırakma. Zorlandigin yerde derin nefes al ve kegel yap. Yani tuvaletin varmış gibi vajina kaslarını sık bırak. Sonra devam et. Ben o en büyük aparat ile egzersiz yaparken tuvalet ile kardeş olmuştum nerdeyse😆sürekli tuvalet ihtiyacı geliyordu ama sonradan alışınca geçti çok şükür. Bende asla yapamam bu çok zor diyordum ama hırs ile azim ile yaptım ve bu illeti yendim. Yanmalarim oldu vajinamin sistigi oldu tahriş olduğu zamanlar oldu. Ama pes etmedim. Şimdi omuzlarımdan yük kalktı resmen.

Merhaba tedavi esnasında benim de çişim geliyor gibi oluyordu dilatörü yukarı doğru sokarsan idrar torbasına baskı oluyormuş doktor öyle söyledi. Düm düz yere paralel sokmaya çalış.

Back
X