vajinusmus atlatıp normal doğum yapan varmı?

aleyna_83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
383
0
merhaba 7 aylık hamileyim 1 sene vajinusmus belasıyla uğraştım çok şükür tam bu illetten kurtuldum derken tam alışamadan çok sürmedi hamile kaldım ve hamileliğim zor geçtiği için bu süre içerisinde ilişkiye girmedim şimdi doğum yaklaştıkça korkmaya başladım normal doğum yapmaya hiç cesaretim yok sezaryen istiyorum sizce neyapmalıyım benim durumumda olan varmı?

bende vajınusmstum ..sukur bıttı..ama vajılı hastaların normal dogum yapmaları uygun degıl deıye bılıyorum...mesela kendımı dusunuyorum bebek ıstıyorum normal dogum yapamam ...cok korkuyorum ..egerkı yapabılrım dersen tabıykı saglıklı olan normal yap..ama yapamazsan kendını zolama cunku bızler normal degılız..psıkolojını daha fazla bozma ..saglıkla al kucagın bbegıne

normal doğumdan korkuyorsan bence sezeryan yaptır. Allah korusun doğum sırasından vajinanın kasılıp bebeğin geçişine izin vermemesi olası bir durum. ve daha önce vajili olduğundan doktoruna muhakkak bahsetmelisin. Allah kolaylık versin....

canım bencde normal senin için tehlikeli olabilir..... zaten doktor izin varmez diye düşünüyorum korkudan kasılırsan bebeğin çıkışına izin vermeyebilirsin....

hayırlı doğumların olsunn...

teşekkür ederim yorumlarınız için evt çok korkuyorum normal doğumdan özelliklede dediğiniz gibi doğumda kendimi kasıpta bebeğime birşey olmasından allah korusun doktorumada bahsettim bu rahatsızlığı sezeryan yaparız dedi sanırım öyle olcak hayırlısı neyapalım bebeğim sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum

kızlar ama biz şu anda kaslarimizi kullanmayı bu hastaığı yaşamayanmlardan daha iyi biliyoruz bence. birde o açidan bakmak lazim. tabi ki böyle önemli bir olayı riske atmadan doktora danişarak karar vermek en doğrusu ama bu kadar da olumsuz düşünmeyin. ben yapabiliceğime inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…