• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus Anestol ve bebe yağı ile hamile kalanlar varmı?

Çok geçmiş olsun kuzum inanki bilsem yardımcı olurum benimde başka bir skintim var pcosluyum ve 1.5 yıllık evliyim bende benimde çocuğum olmadi hiç hamile kalamadım korunmadigim halde
Canını sıkma canım olmayacak diye birsey yok pko engel degil hamılelıge once bunu zihnine yerlestır. 😊 Pkoluyum 15. Ayı evlılıgımın ve hamıleyım. Sadece normal tedavini ol ve gerisini zamana bırak Allah bır anda veriyor gonlune emin ol. Hiç kendını stres uzuntuye sokma. Allah inşallah tez zamanda versın dılegını kalbine gore. 🙏

Bi turlu o kremi birakamiyorum uyusmadan olmuyo
Canım kac ilişkide krem kullandin ben ilk.iliskide kremi kullandım sonra kremi bıraktım acımıyor kendini kasarsan acır serbest birakkk

Valla herzaman kullaniom iste syrekli nezaman iliski olcaksa hmn uyusturucu krem kullaniom ve artik gebe kalmak istiyorum

Insalllaah bi forum var orayagel.istersen 2020 gebelige hazirlik falan isimli yere

Canım kac ilişkide krem kullandin ben ilk.iliskide kremi kullandım sonra kremi bıraktım acımıyor kendini kasarsan acır serbest birakkk
Merhaba bende ilk ilişkide anestol pomad kullanmayı düşünüyorum , ilk ilişkiyi başarabilirsem daha snra kremi nasıl bırakıcam, ilk ilişki de vajinaya giriş yeri açılıyor mu yani kremsiz kolay ilişki olur mu

Merhaba arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim ve daha 2 ay önce vajinusmusu yendim ama hala anestol ve bebe yağı kullanmadan maalesef ilişkiye giremiyorum bu durumu yaşayan varmı benim gibi hatta benim gibi olup hamile kalanlar varmı cebaplarsanız çok sevinirim😐
Bende vajinusmus hastasıydım bebe yağını boca etmeden yapamıyordum hamile kaldım bişey yapmıyor tükürükle ıslatma yapanlar varmış doktor onu yapmayın demişti o öldürüyormuş kullanabilirsin canım bebe yağı diğerini bilmiyorum ama

Bende vajinusmus hastasıydım bebe yağını boca etmeden yapamıyordum hamile kaldım bişey yapmıyor tükürükle ıslatma yapanlar varmış doktor onu yapmayın demişti o öldürüyormuş kullanabilirsin canım bebe yağı diğerini bilmiyorum ama
Ya sana cok tesekkur ederim gercekten Allah razı olsun bende yendim baya baya ama arada zorlandigimda kayganlastirici kullanmak istiyorum anestolu biraktim artik o acı hissim falanda yok sadece bazen zorlandigimda ıslanma problemi oldugunda bebe yağı kullaniyorum ve şüphelenmiştim açiķcası ya spermlere zarar verirmi die cevapladigin icin saol 😘😘

Merhaba bende ilk ilişkide anestol pomad kullanmayı düşünüyorum , ilk ilişkiyi başarabilirsem daha snra kremi nasıl bırakıcam, ilk ilişki de vajinaya giriş yeri açılıyor mu yani kremsiz kolay ilişki olur mu
İlk ilişkide kesinlikle vazalin tavsiye edebilirim

Ya sana cok tesekkur ederim gercekten Allah razı olsun bende yendim baya baya ama arada zorlandigimda kayganlastirici kullanmak istiyorum anestolu biraktim artik o acı hissim falanda yok sadece bazen zorlandigimda ıslanma problemi oldugunda bebe yağı kullaniyorum ve şüphelenmiştim açiķcası ya spermlere zarar verirmi die cevapladigin icin saol 😘😘
Ne demek canım benim gebelik istiyorsan da ovülasyon testi al yumurtanı takip et ben öyle yaptım şükürler olsun nasip oldu. Rabbim sana da isteyen herkese de versin başka sorun olursa sorabilirsin 😘

Ne demek canım benim gebelik istiyorsan da ovülasyon testi al yumurtanı takip et ben öyle yaptım şükürler olsun nasip oldu. Rabbim sana da isteyen herkese de versin başka sorun olursa sorabilirsin 😘
Cok saol ben ovulasyon testi hic apmadim bu ay adetim ilk defa cok duzensiz oldu 5 6 gun suruyodu normalde hep duzenli giderdi bu ay 1nci gun normal geldi 2nci gin damla damla 3n gun hic gelmedi 4ncu gun peceteye silince iki 3 kere geldi 5. Gun hic gelmedi bnde heveslendim belki dedim 2 kere hamilelik testi yaptim negatifti ama ikinci cizginin yeri belli ediyodu yine sevindim belli ediodu ama pembel8k falan yoktu anlamadim gitti belkide piskolojik heralde

Vajinismusu yeneli daha 2 ay olmuş ki hala ağrısız ilişki yaşayamıyorsunuz. Çocuk için acele etmeyin, cinsel hayatınızı biraz daha yoluna koyun çocuğu sonra düşünün nacizene tavsiye. Yoksa hamilelik, doğum derken başladığınız yerde geri dönüp, keyif vermeyen bir cinsel hayat kalacak elinizde.

Vajinismusu yeneli daha 2 ay olmuş ki hala ağrısız ilişki yaşayamıyorsunuz. Çocuk için acele etmeyin, cinsel hayatınızı biraz daha yoluna koyun çocuğu sonra düşünün nacizene tavsiye. Yoksa hamilelik, doğum derken başladığınız yerde geri dönüp, keyif vermeyen bir cinsel hayat kalacak elinizde.
Canim tam okumadin herade acı hissi yok artik normal girebiliyorum iliskiye ama bazen kuruluk hissi oluyor o yuzden kayganlastirici kullaniyorum birde nacizane benim fikrim artik 2 senelik 1 evlilikte cocuk istemek gayet normal hersey yolunda olduguna gore istemem de normal düsüncen icin tesekkurler

Allah böyle uygun gördü hemen bıraktığım ay kaldım.Ama çok dua ettim evlat için de beklemeyelim Allahım diye.Ama stres de yapmadım sadece tevekkül ettim bizi o hastalıkla imtihan etti var bir bildiği şimdi de
takdir onun dedim. Günlere dikkat ettim bol bol incir yedim süt içtim.Gerçi Allah ol dedikten sonra incirmiş sütmüş bahane. Çok yıpranmıştım bi bebeğin kokusu iyi edebilirdi ancak beni,bizi.Allah dualarımı kabul etti sağlıkla doğurmak nasip olsun.Allah her isteyene nasip etsin hamile olanları da her kötülükten tehlikeden korusun 🤗
Canim bana da yardımcı ol bende 2 yıl evliyim 8 ay vajinimustum şimdi gebelik denedik bu ay olmadı 1 ilişki oldu ondan galiba yumurtlama dönemi ilişki sikligin nasildi

Canim bana da yardımcı ol bende 2 yıl evliyim 8 ay vajinimustum şimdi gebelik denedik bu ay olmadı 1 ilişki oldu ondan galiba yumurtlama dönemi ilişki sikligin nasildi
Normaldi yumurtlama döneminde 2 kez olmuştu çok sık değildi.Maalesef bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim ben 😢 inşallah sen bir an önce hamile kalırsın Allah yardımcın olsun

Back