- 30 Ekim 2018
- 136
- 62
- 98
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun kuzum inanki bilsem yardımcı olurum benimde başka bir skintim var pcosluyum ve 1.5 yıllık evliyim bende benimde çocuğum olmadi hiç hamile kalamadım korunmadigim haldeMerhaba arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim ve daha 2 ay önce vajinusmusu yendim ama hala anestol ve bebe yağı kullanmadan maalesef ilişkiye giremiyorum bu durumu yaşayan varmı benim gibi hatta benim gibi olup hamile kalanlar varmı cebaplarsanız çok sevinirim![]()
Çok saol canım ama uyuşturmadan yani anestol pomad kullanmadan hala canım acıyo ve çok cocuk istiyorum artık Allah bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah sevindim adınaSpermleri öldürür bence o maddeler.Allah verecekse olur tabii ki de.Ben de eski vajinismusluyum tedavi olduğum ay senin gibi kremlerle falan ilişki oluyordu kalamadım.Ertesi ay doktprumun gerek yok demesiyle bıraktık sadece ultrason jeli kullandık sadece çok şükür oldu Allah bağışlarsa 4 haftalık hamileyim.İstersen ultrason jeli dene o su bazlı ya spermleri öldürmüyormuş
Çok gecmis olsun canım umarım Allah her isteyene bizde dahil olmak üzere nasip eder bunun cevabını cok merak ediyodum ama spermleri öldürüyormus cvp verdiginiz icin cok saolunÇok geçmiş olsun kuzum inanki bilsem yardımcı olurum benimde başka bir skintim var pcosluyum ve 1.5 yıllık evliyim bende benimde çocuğum olmadi hiç hamile kalamadım korunmadigim halde
Vajinusmusu yendikten sonra ve kre m kullanmadıkdan sonra nekadar sürede ham8le kaldınız acaba ?Spermleri öldürür bence o maddeler.Allah verecekse olur tabii ki de.Ben de eski vajinismusluyum tedavi olduğum ay senin gibi kremlerle falan ilişki oluyordu kalamadım.Ertesi ay doktprumun gerek yok demesiyle bıraktık sadece ultrason jeli kullandık sadece çok şükür oldu Allah bağışlarsa 4 haftalık hamileyim.İstersen ultrason jeli dene o su bazlı ya spermleri öldürmüyormuş
Spermleri öldürür bence o maddeler.Allah verecekse olur tabii ki de.Ben de eski vajinismusluyum tedavi olduğum ay senin gibi kremlerle falan ilişki oluyordu kalamadım.Ertesi ay doktprumun gerek yok demesiyle bıraktık sadece ultrason jeli kullandık sadece çok şükür oldu Allah bağışlarsa 4 haftalık hamileyim.İstersen ultrason jeli dene o su bazlı ya spermleri öldürmüyormuş
Tedavim sırasında doktorum vermişti ama eczaneden medikalden bulabilirsin.Hatta internette daha ucuz 3 4 tanesi 20 lira falan.Gerçi hemen bitmiyor kutu büyük olduğu için baya gider. Tedavi seanslarımda da bol bol kullanmama rağmen bendeki yarı bile olmadı ki sürekli kullanıyorum herşeyi bıraktım onu bırakamıyorumNereden aliyorsunuz peki?
Allah böyle uygun gördü hemen bıraktığım ay kaldım.Ama çok dua ettim evlat için de beklemeyelim Allahım diye.Ama stres de yapmadım sadece tevekkül ettim bizi o hastalıkla imtihan etti var bir bildiği şimdi deVajinusmusu yendikten sonra ve kre m kullanmadıkdan sonra nekadar sürede ham8le kaldınız acaba ?
Allah böyle uygun gördü hemen bıraktığım ay kaldım.Ama çok dua ettim evlat için de beklemeyelim Allahım diye.Ama stres de yapmadım sadece tevekkül ettim bizi o hastalıkla imtihan etti var bir bildiği şimdi de
takdir onun dedim. Günlere dikkat ettim bol bol incir yedim süt içtim.Gerçi Allah ol dedikten sonra incirmiş sütmüş bahane. Çok yıpranmıştım bi bebeğin kokusu iyi edebilirdi ancak beni,bizi.Allah dualarımı kabul etti sağlıkla doğurmak nasip olsun.Allah her isteyene nasip etsin hamile olanları da her kötülükten tehlikeden korusun![]()
Gecen okudum enjektorle spermi icine bosaltip hamile kalan olmus vajinusmuslu birisi bi arastir istersen nekadar mantikli bilemiyorum amaÇok saol canım ama uyuşturmadan yani anestol pomad kullanmadan hala canım acıyo ve çok cocuk istiyorum artık Allah bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah sevindim adına![]()
Merhabalar,Merhaba arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim ve daha 2 ay önce vajinusmusu yendim ama hala anestol ve bebe yağı kullanmadan maalesef ilişkiye giremiyorum bu durumu yaşayan varmı benim gibi hatta benim gibi olup hamile kalanlar varmı cebaplarsanız çok sevinirim![]()
Canim bende iki gun oldu yeneli bakalim bende emla krem ile deniyorum bakalim hayirlisi rabbim yuuzumuzu guldururMerhaba arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim ve daha 2 ay önce vajinusmusu yendim ama hala anestol ve bebe yağı kullanmadan maalesef ilişkiye giremiyorum bu durumu yaşayan varmı benim gibi hatta benim gibi olup hamile kalanlar varmı cebaplarsanız çok sevinirim![]()
Kaldınmı cnmMerhabalar,
Bende abestol ve bebe rkremle deneme yapiyorum bu ay adetim gecikti bir hafya hala test yapmadim ama bu kadar gecikmezdi ama bu durumdada hamile jalmam imkansiz benve anestl kremle
Merhaba arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim ve daha 2 ay önce vajinusmusu yendim ama hala anestol ve bebe yağı kullanmadan maalesef ilişkiye giremiyorum bu durumu yaşayan varmı benim gibi hatta benim gibi olup hamile kalanlar varmı cebaplarsanız çok sevinirim
Ben ilk gece bile krem kullanmadımçok zor atlattım ama şükür eşimin desteğiyle o günü atlattım bir ay çok zorlandım şuan beş altı aylık evliyim
psikolojikmen yapıyoruz aslında vücudumuz zaten ona gore yaratılmış hemen pes etmeyin deneyin kremsiz daha kafanız rahat olur
Bende 6 aylık evliyim çocuk düşünüyorum ama kararsizim 20 yaşındayım henüzMerhaba arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim ve daha 2 ay önce vajinusmusu yendim ama hala anestol ve bebe yağı kullanmadan maalesef ilişkiye giremiyorum bu durumu yaşayan varmı benim gibi hatta benim gibi olup hamile kalanlar varmı cebaplarsanız çok sevinirim![]()