• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus.allahini seven yardim etsin

oziko_53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
110
92
98
38
Allahını seven yardım etsin.10,yillik ewliyim ve o igrenc hastalik bende de var. Evliligim bitmek uzere kendimden nefret ediorum.guldane kavgacı die bi doktor buldum .adini duyan yada giden varmi bana bi yardim edin

canım epey uzun zaman olmuş , daha önce gitmisindir mutlaka doktora tedavilerden neden fayda görmedin ? tedaviyi uygulamada mı sıkıntı çekiyorsun ? bu kadar zaman eşin seni beklediğine göre anlayışlı biri demekki tedavi sürecine yardımcı olmuştur, dediğin doktoru duymadım ama ankarada hera diye bi klinik varmış netten araştır istersen , bende de vardı ben kendim yendim o dönem araştırdığımda duymuştum bu kliniği

Hyr tedavi falan hic olmadım
Esim tedavilik bisem olmadigi kanisinda.simdide doktora zaten ondan gizli gidiorum gelmio.

benim evliliğim size göre çok yeni fakat gene de şunu söylemek istiyorum.bence bu olay insanın kendi kafasında bitirmesi gereken bir konu.şöyle düşünün bunu yapan milyonlarca kadın var ve hiç biri zarar görmüyor bu olay yüzünden, üstelik evlilikleri daha da iyi gidiyor.kendi kendinize cesaret verin.bence başarabilirsiniz ve başardığınızda keşke bu kadar korkmasaydım diyeceksiniz.doktora gitmek bir alternatif tabii ama bence siz kendi kendinizi motive edin Allah ölümcül dert hastalık vermesin inanın bunlar hep atlatılacak dertler :)

Yaaa arkadaslar hep kafada bitiyor diyoruz da hic hocaya giden oldu mu cok merak ediyorum

Ben hocayada gittim su falan yapti verdi.belime kusak verdi.sikilip kusagida attim.ama suyum faydasini gordum.esim daha ilimli oldu bana karsi.hatta doktora gelmesine ikna olmasini bile ona bagliorum.en son care doktor .yinede yenemezsem butun inancimi akaybedicem bu hastaliga karai

Back
X