Kegel egzersizi var. Kasılmana yardımcı oluyor. Bende yeni evliyken yaşadım bu sorunu. Sonra egzerisizi araştırdım ve yaptım bir süre. Faydası olduMerhaba ben 3 aylık evliyim sanırım vajinusmus illeti benide buldu herşey tamam oldu bu sefer diyorum penisi biraz icime alınca yanma başlıyor kendimi kasıp ağlamaya başlıyorum bu sorunu bitirenler banada yardim eder mısınız
Kegel egzersizini yapıyorum parmak egzersizlerinide yapıyorum ama nedense penisin bir kısmını alınca ağrılı şekilde bir yanma oluyor çekmek zorunda kalıyoruzKegel egzersizi var. Kasılmana yardımcı oluyor. Bende yeni evliyken yaşadım bu sorunu. Sonra egzerisizi araştırdım ve yaptım bir süre. Faydası oldu
Yapıyorum genelde egzersizde bir sorun yaşamıyorum penisi icime alınca yanma hissediyorum amaEgzersiz yapmayı denediniz mi
Geçenlerde yaptım birkaç dakika dayanabildm bu seferde dediğinizi uygulayım inşallah şu illet geçer artık psikolojim bozuldu eşim ne kadar takma zamanla olacak desede ben olmak zorunda gibi hissediyorumVazelin ya da zeytinyağı sürüp deneyin, tam yandığı yerde çekmeden ve de itmeden bekleyin. Bir süre bekleyin bu da bir egzersiz. Kafanızı oraya odaklamadan bekleyin ve sohbet edin,bir süre sonra kaslar açılıyor ve yanma geçiyor. Ama hemen pes etmeyin
Stres zorlaştırıyor, görev haline getirmeyinGeçenlerde yaptım birkaç dakika dayanabildm bu seferde dediğinizi uygulayım inşallah şu illet geçer artık psikolojim bozuldu eşim ne kadar takma zamanla olacak desede ben olmak zorunda gibi hissediyorum
Beni birazda zorlayanda stres oluyor zaten belki bu stresi azaltsam herşey yoluna girecek gibiStres zorlaştırıyor, görev haline getirmeyin
merhabalar. bu durumu ben de yaşadım tanıdığım biri de aynı şekilde. ancak ben kendi kendime çözmeyi beklemedim çünkü profesyonel biri ile bu süreci yönetmek emin olun daha sağlıklı. evlendim ve nerdeyse bir ay bile geçmeden direkt doktora gittim. doktorum bilgilendirme yaptıktan sonra ödevlendirdi. parmak egzersizi ile ufak ufak başladım ve bir şeyler başardığımı gördükçe ödevlendirmede çok hızlı ilerledim ve mutlu sonn :) her şey insanın zihninde biter kendine güven başaracağına inan. ha tabi bir de bunun jinekolojik yönü var. eğer vajinal sorunun yoksa düşünme şeklini tamamen değiştir derimMerhaba ben 3 aylık evliyim sanırım vajinusmus illeti benide buldu herşey tamam oldu bu sefer diyorum penisi biraz icime alınca yanma başlıyor kendimi kasıp ağlamaya başlıyorum bu sorunu bitirenler banada yardim eder mısınız
ayrıca sizin üstte olmanız çok daha iyidir. kontrol sizde olduğu için sizi olumlu etkilermerhabalar. bu durumu ben de yaşadım tanıdığım biri de aynı şekilde. ancak ben kendi kendime çözmeyi beklemedim çünkü profesyonel biri ile bu süreci yönetmek emin olun daha sağlıklı. evlendim ve nerdeyse bir ay bile geçmeden direkt doktora gittim. doktorum bilgilendirme yaptıktan sonra ödevlendirdi. parmak egzersizi ile ufak ufak başladım ve bir şeyler başardığımı gördükçe ödevlendirmede çok hızlı ilerledim ve mutlu sonn :) her şey insanın zihninde biter kendine güven başaracağına inan. ha tabi bir de bunun jinekolojik yönü var. eğer vajinal sorunun yoksa düşünme şeklini tamamen değiştir derim
Üste iken hiç yapamadım burada birkaç kişi ile konuştum korana yüzünden kliniğini geçici süre kapattığını söyledi belki kendim yenebilirim diye O süreye kadar ilgi almak istedimayrıca sizin üstte olmanız çok daha iyidir. kontrol sizde olduğu için sizi olumlu etkiler
Asla vazelin sürülmemeli canımVazelin ya da zeytinyağı sürüp deneyin, tam yandığı yerde çekmeden ve de itmeden bekleyin. Bir süre bekleyin bu da bir egzersiz. Kafanızı oraya odaklamadan bekleyin ve sohbet edin,bir süre sonra kaslar açılıyor ve yanma geçiyor. Ama hemen pes etmeyin
Canım benim kremim bitmişti vazelinle çalıştım bi kere sordum doktoruma kesinlikle bir daha vazelin kullanma vajinanın pH bozar mantar olursun hatta olmuş bile olabilirsin dedi ve antibiyotik verdi ..Sağlık açısından mı zararlı, ben hala kullanıyorum bazen, vajinusmusu yendim ama çoğunlukla vazelin kolayıma geliyor
Sağol canım ben parmak egzersizlerini çok hızlı şekilde yaptım büyük boy aparatları denemedim onun yerine sürekli eşimle deniyorum önceden hiç yaklaştırmıyordum zamanla azda olsa icime alıyorum ama bu seferde çok ağrılı yanma var diye çıkar diye ağlıyorumBuraya gel canım uzun uzun yazdımVAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !
Kişilerin web sayfalarındaki bilgileri uygulayarak kendilerine tedavi uygulamaları veya hükümde bulunmaları asla önerilmez. Tedavi yetki ve sorumluluğu da tamamıyla hekimlere aittir. Herkesin zevk alarak yaptığı şeyden korkup kendinize ve eşinize hayatı geceleri zehir etmeyin❤ Öncelikle size...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?