Vajinoplasti+perinoplasti ameliyatim

Ameliyat olduktan sonra hislerimde normale döndü eşim en ufak dokunduğunda tahrik oluyorum ayıptr demesiameliyat öncesi his kalmamıştı bende eşimden kaçar olmuştum kegel işe yaramaz anca ameliyat
Valla çözülemeyecek diye biraz korkuyordum bir de benim tek çocuğum var. Başka istemiyorum ama zaman işte ya fikrim değişirse . Operasyondan sonra zor olmaz mı doğum

Valla çözülemeyecek diye biraz korkuyordum bir de benim tek çocuğum var. Başka istemiyorum ama zaman işte ya fikrim değişirse . Operasyondan sonra zor olmaz mı doğum
Olur zor ilk ilişki zor oluyor kaldı doğum siz bence evladınza 1 kardeş daha yapın sonra ameliyat olun ben 3.doğumumda hiç dikişim olmadı patlaktı zaten 2.ci cocuktan beri dikişsz olunca gram yatmadm ağrı sancı olmadı bana 4 ay sonra gel senin vajina açık şuan ameliyat olursan bebişine bakman zor olur demişti haklıymış ben geldm pandemi başladı öyle böyle derken 2 yıl geçti aradan cesaret edemedim.En som eşjme yetemiyorum diye kafaya çok taknca gittim bide virusler artacak diye gerçektende o zaman ameliyat olsam bakamazdm bebeğime her şerde bi hayır vardır.5 hafta oldu daha bugun düzgün yürüyebiliyorum etim inatçıdır benim zor iyileşiyor

Ameliyattan sonra normal doğum yapamazsın dedi bana doktorum. Sadece sezaryen ile olabilir dedi.

Teşekkür ederim bilgiler için güle güle kullanın
Ameliyattan sonra normal doğum yapamazsın dedi bana doktorum. Sadece sezaryen ile olabilir dedi.
Ay bunu öğrendiğim çok iyi oldu çok teşekkür ederim

Merhaba
Ben iyileşme sürecini sormak istiyorum ne kadar zamanda cinsel münasebet gerçekleşti acaba bu konuyla alakalı net bir bilgi bulamadım tabi ki kişiden kişiye değişir ama kimisi 4 hafta kimisi 4 ay diyor seninki ne kadar sürdü

Hangi doktora yaptırdınız acaba öğrenebilir miyim

Doktor bana 6 hafta munasebet yok dedi biz 7 hafta yapmadk ama bence 2 ay en iyisi 4 hafta diyne bende şaşırırım yumuşak doku ya patlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…