Bence dr tecrübesiyle ilgili, dr iyi seçerseniz problem olmaz diye düşünüyorum.Sakin bu amaliyatı olmayın canınızdan olma durumu bile var anlatıldığı kadaar basit deyil 3 aydır doktor doktor geziyorum sağlığım bile bozuldu
Vallah ben pişmanım sağlık herşeyden önemli keşke yapmamış olsaydım çok pişmanım.Bence dr tecrübesiyle ilgili, dr iyi seçerseniz problem olmaz diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsunVallah ben pişmanım sağlık herşeyden önemli keşke yapmamış olsaydım çok pişmanım.
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun
Ben 2 ay once oldum 2 gundur iliskiye giriyorum,öbür dünyayi görüp geliyorum ne zaman gecer bu agri,ameliyatı yapan doktor çok samimi arkadaşım ,kendisi kadın doğum uzmanı ve dalında bir numara özel hastanede ameliyat oldum sadece 850 TL verdim ameliyatım 2 saat sürdü ,ameliyat sonrası çok iyiydim refakatçi yoktu ama şu vajina girişi açılsada kurtulsam artık eşim çooook memnun benim için İŞKENCEHerkese tekrar merhabalar , bir suredir burasuda dahil bicok yerde arastirmasini yapiyordum bizi yaklasik 3-4 senedir rahatsiz eden genisleme,hic bir sey hissetmeme sorunuyla ilgili. Bana yakin illerdede baya arastirdim en son bursada yuliya doster isimli doktoru buldum. Telefonla bilgi alip muayene olmak istedim. Bu arada ona gidene kadar bi kac farkli doktora bu sorun icin gittim ,anlatmaya calistim ama normal dogum yapmadigim icin sanirim dikkate alinmadim. Bunlar kafanda ben istek arttirici hap yaziyim deyip yolladilaryani doktor boyle konusunca insan da usteleyemiyor hayir bak aslunda sunu sunu yasiyorum diye
Neyse yuliya hanima muayene oldum ve tam tahmin ettigim gibi cvplar aldim hatta ben detay vermeden muayene oldum ve o bana genislemenin nerde nasil oldugunu anlatinca tmm dedim dogru yerdeyim.
Secenekleri konustuk,labioda tavsiye etti ama suanda benim icin elzem olan daraltmaydi. ,2 hafta once ameliuat oldum sehur disindan gittim bursaya . Refakatcim yoktu ama acikcasi hastane personeli cok cok guzel ilgilendi ama imkaniniz varsa birini ayarlayin derim. Beni ameliyat degil ama anestezi biraz sersemletti yoksa bu kadar agrisiz bi islem daha yaptirmadim ben ki oncesinde kendimi hazirladim iste şöyle agrim olur acım olur fln diye. Bi gece kaldim ertesi sabah ciktim. Ilaclarimi kullandim,hele kabiz olmamam ici verdogi ilac cok isime yaradi cunku ben bildim bileli hep kabizim
Simdilik durumlar böyle, dar pantolon giymedigim surece rahatsizlik acı hissetmiyorum,bi hafta sonra toplu tasimayla kontrole gidecek kadar iyiydim.
Sormak istedikleriniz olursa cevaplarım, ben burdada cook cook sayfalar okudum insan destek olacak fikirler cvplar bekliyor.
Bende sizin gibi ilk gebelite cok zorlandım ameliyat olmam gerekiyor araştırırıyorum doktor.Bu arada bende kaynanamlarlan kayınlarımla yasıyorum hiçte utanılacak bişey yapmıyoruz sonuçta sağlık bu enfeksiyon kapsak dahamı iyi hic dert etme...ama ameliyattan sonra ağrı hafif oluyormuş galiba yorumlarda okudumdaYaa bende olmak istiyorum ama korkuyorum canim yanar diye hele bir de normal dogum yaptim o zaman insan ameliyat deyince bile korkuyor, zaten doğumdan sonra oldu bu durum ilk gebeligimdi yani tabiki cocuguma karde istiyorum ve ben onuda normal dogurmak istiyorum ama normal dogurunca ameliyat cope gidiyormuş ee olmasam boylede nereye kadar bidegercektwn agri cok olmuyor mu ben kayin babam kayinvalidem kayinbiraderim falan yasiyoruz ve bu ameliyati olurda yürüyemezsem bir sure onlardaanlarlarsa cok utanirim
Ben 2 hafta oldu yaptıralı 15 bin tl ödedim. Ama bundan 11 yil önce önce devlet hastanesinde ucretsiz yaptırmıştım. Ve cok iyi sonuc almıştım. Şuan hastanelerde covid dolayisiyla yapılmıyor ama acil degilse eğer mutlaka devlet hastanesinde yaptır. Ucretli olmus ama en fazla 500 ya da 1000 tl civaridir. Ben devlet hastanesinde ki operasyondan da cok memnun kalmıştım. Acil oldugu icin özele gitmek zorunda kaldimBen de takipteyim keşke yaptıranlar fiyat bilgisini de yazsa
Canım vajinoplasti demenize gerek yok ki, idrar sorunu deyip ameliyat olun.Bende sizin gibi ilk gebelite cok zorlandım ameliyat olmam gerekiyor araştırırıyorum doktor.Bu arada bende kaynanamlarlan kayınlarımla yasıyorum hiçte utanılacak bişey yapmıyoruz sonuçta sağlık bu enfeksiyon kapsak dahamı iyi hic dert etme...ama ameliyattan sonra ağrı hafif oluyormuş galiba yorumlarda okudumda
Ben bu ameliyatı devlet hastanesinde bedava oldum 1 ay oldu çok memnunumBen de takipteyim keşke yaptıranlar fiyat bilgisini de yazsa
Neden pişmansınız ben 1ay oldu memnunumVallah ben pişmanım sağlık herşeyden önemli keşke yapmamış olsaydım çok pişmanım.
Nolur bana hangi hastane hangi doktor süreç vs birşeyler anlatın lütfen. En büyük engelim maddi yöndendi .Ben bu ameliyatı devlet hastanesinde bedava oldum 1 ay oldu çok memnunum
Hatay dörtyol devlet hastanesi,öncelikle bayan doktora gittim.halden anlar diye 2 dikişlik iş pandemi sonrası yapariz basit ameliyat dedi.Eve geldim içim içimi yedi tekrar randevu almaya uğraştım şans bu ya kendi doğumuma giren doktora hemen sira aldım .Diğer gün ona gittim idrar problemim iliski sırasında vajina gazı oluyor eşimle beraber olamıyorm utanıyorum dedim hemen baktı iç dış haşat yanlş dikmişler çoğu patlamiş dedi.Komplike ameliyat dedi.1 hafta sonrasına gün verdi gel ameliyat edelim dedi.İlac yazdı antibiyotik,ağrı kesici,fitil,bitanede cırcır yapan bi ilaç 3 gün kullan gel dedi.gittim komple uyutacaktılar rahatsızlığm var diye belden uyuşturdular yanılmıyorsam epidural yaptılar 1 saatlik ameliyat sonrası 2 saat bacaklar da his olmadı narkoz bulantı baş ağrısı yaptı 1 hafta sürekli pansuman yapıyorum 1 ay oldu hala ağrıyor ama memnunum genede özguven geldi iç etlerim görünmıyor eşimden utanıyordum çok iğrenç duruyordu.Bu arada 2 gün yattım hastanedeNolur bana hangi hastane hangi doktor süreç vs birşeyler anlatın lütfen. En büyük engelim maddi yöndendi .
Hiç durmayın daha başka salgınlar olacakmış ben ondan acele ettim.gidin siz devlet hastanesine bu şikayetleriniz benimkiyle aynı şuan ağrim oluyor evet ama gene mutluyum o iç etlerin gorunmesi ıslaklık hissi gaz meselesi artık özguvenim gitmiş eşimle beraber olunca utanıyordum.vajina mı kasamıyor kendimi sıkamıyordum anlatabildim mi bilemiyorum idrar tutamıyordum ilk gittigim bayan doktor 2 dikişlik iş pandemi sonrası dedi çok üzüldum kegel yap dedi bana vajinamı sıkamıyorum kendimi kasamıyorum o derece açık ne kegeli kegel yapacak vajina yokki geniş eve geldim.Hemen girdim erkek doktora sıra aldım dogumuma giren doktor dedim eşimle ilişki ye giremiyorum gaz sesi çıkıyor enfeksiyon kapıyor idrar kaçırıyorum.Direk muayene etti testleri istedi kan falan aldılar gün verdi biri yapmasada pes etme git bi kaç doktora insaflı biri Allah çıkarsn karşına inşAllah gaz sesi idrar kaçırma varsa asla ufak operasyon diyene inanma sıkıntı lı durum sağlık bu estetik değil yaparlar nette hep özel hastane reklamı okuma onları cok korktum ben okurken devlet hastanesi yapıyorÇok çok teşekkür ederim nasıl mutlu oldum anlatamam benim de vajinadan etler görünüyor ve ilişki esnasında gaz çıkışı gibi sesler var. İdrar kaçırma da cabası. İnşallah sonuçlar da istediğiniz gibi olur. Sonuçları da burada paylaşabilir misiniz
Çok teşekkür ederim. Ben kegel de yaptım belki düzelir diye ama en Ufak bir ilerleme olmadıHiç durmayın daha başka salgınlar olacakmış ben ondan acele ettim.gidin siz devlet hastanesine bu şikayetleriniz benimkiyle aynı şuan ağrim oluyor evet ama gene mutluyum o iç etlerin gorunmesi ıslaklık hissi gaz meselesi artık özguvenim gitmiş eşimle beraber olunca utanıyordum.vajina mı kasamıyor kendimi sıkamıyordum anlatabildim mi bilemiyorum idrar tutamıyordum ilk gittigim bayan doktor 2 dikişlik iş pandemi sonrası dedi çok üzüldum kegel yap dedi bana vajinamı sıkamıyorum kendimi kasamıyorum o derece açık ne kegeli kegel yapacak vajina yokki geniş eve geldim.Hemen girdim erkek doktora sıra aldım dogumuma giren doktor dedim eşimle ilişki ye giremiyorum gaz sesi çıkıyor enfeksiyon kapıyor idrar kaçırıyorum.Direk muayene etti testleri istedi kan falan aldılar gün verdi biri yapmasada pes etme git bi kaç doktora insaflı biri Allah çıkarsn karşına inşAllah gaz sesi idrar kaçırma varsa asla ufak operasyon diyene inanma sıkıntı lı durum sağlık bu estetik değil yaparlar nette hep özel hastane reklamı okuma onları cok korktum ben okurken devlet hastanesi yapıyor
Kegel olmuyordu ki sıkamiyordum o bölgeyi cinsel anlamda da gram his kalmamıştı.Eşimle problemler oluyorduÇok teşekkür ederim. Ben kegel de yaptım belki düzelir diye ama en Ufak bir ilerleme olmadı
Aynıyız valla canım.Kegel olmuyordu ki sıkamiyordum o bölgeyi cinsel anlamda da gram his kalmamıştı.Eşimle problemler oluyordu
Ameliyat olduktan sonra hislerimde normale döndü eşim en ufak dokunduğunda tahrik oluyorum ayıptr demesiAynıyız valla canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?