Vajinoplasti+perinoplasti ameliyatim

Ben 2 ay once oldum 2 gundur iliskiye giriyorum,öbür dünyayi görüp geliyorum ne zaman gecer bu agri,ameliyatı yapan doktor çok samimi arkadaşım ,kendisi kadın doğum uzmanı ve dalında bir numara özel hastanede ameliyat oldum sadece 850 TL verdim ameliyatım 2 saat sürdü ,ameliyat sonrası çok iyiydim refakatçi yoktu ama şu vajina girişi açılsada kurtulsam artık eşim çooook memnun benim için İŞKENCE

Bende sizin gibi ilk gebelite cok zorlandım ameliyat olmam gerekiyor araştırırıyorum doktor.Bu arada bende kaynanamlarlan kayınlarımla yasıyorum hiçte utanılacak bişey yapmıyoruz sonuçta sağlık bu enfeksiyon kapsak dahamı iyi hic dert etme...ama ameliyattan sonra ağrı hafif oluyormuş galiba yorumlarda okudumda

Ben de takipteyim keşke yaptıranlar fiyat bilgisini de yazsa
Ben 2 hafta oldu yaptıralı 15 bin tl ödedim. Ama bundan 11 yil önce önce devlet hastanesinde ucretsiz yaptırmıştım. Ve cok iyi sonuc almıştım. Şuan hastanelerde covid dolayisiyla yapılmıyor ama acil degilse eğer mutlaka devlet hastanesinde yaptır. Ucretli olmus ama en fazla 500 ya da 1000 tl civaridir. Ben devlet hastanesinde ki operasyondan da cok memnun kalmıştım. Acil oldugu icin özele gitmek zorunda kaldim

Canım vajinoplasti demenize gerek yok ki, idrar sorunu deyip ameliyat olun. onu mu arastiracaklar sanki. Kocaniz bilsin yeter. Benim illk operasyonumda esime kist varmis deyip gidip vajinoplasti olup eve dönmüştüm eşimin bile haberi olmadi yani

Bende bu ameliyatı oldum 3 doğum yanlış dikişler patlamış dikişler.ilişki sırasında sıfır his nedeniyle oldum.idrar tutamamada vardı.şuan 4 hafta oluyor dikişler eridi hala korkuyorum penguen gibi yürüyorum ilişki 6 hafta dolunca bu korkuyla ben 2 hafta daha 3 ekledim ben hastanede 2gün yattm.ıç dış haşattı resmen şuan çok mutluyum.Şişlik geçti dikişler batmıyor eridi ama hala gorunuyor.Devlet hastanesinde oldum.Ücretsiz

Bende bu ameliyatı oldum 3 doğum yanlış dikişler patlamış dikişler.ilişki sırasında sıfır his nedeniyle oldum.idrar tutamamada vardı.şuan 4 hafta oluyor dikişler eridi hala korkuyorum penguen gibi yürüyorum ilişki 6 hafta dolunca bu korkuyla ben 2 hafta daha 3 ekledim ben hastanede 2gün yattm.ıç dış haşattı resmen şuan çok mutluyum.Şişlik geçti dikişler batmıyor eridi ama hala gorunuyor.Devlet hastanesinde oldum.Ücretsiz

Nolur bana hangi hastane hangi doktor süreç vs birşeyler anlatın lütfen. En büyük engelim maddi yöndendi .
Hatay dörtyol devlet hastanesi,öncelikle bayan doktora gittim.halden anlar diye 2 dikişlik iş pandemi sonrası yapariz basit ameliyat dedi.Eve geldim içim içimi yedi tekrar randevu almaya uğraştım şans bu ya kendi doğumuma giren doktora hemen sira aldım .Diğer gün ona gittim idrar problemim iliski sırasında vajina gazı oluyor eşimle beraber olamıyorm utanıyorum dedim hemen baktı iç dış haşat yanlş dikmişler çoğu patlamiş dedi.Komplike ameliyat dedi.1 hafta sonrasına gün verdi gel ameliyat edelim dedi.İlac yazdı antibiyotik,ağrı kesici,fitil,bitanede cırcır yapan bi ilaç 3 gün kullan gel dedi.gittim komple uyutacaktılar rahatsızlığm var diye belden uyuşturdular yanılmıyorsam epidural yaptılar 1 saatlik ameliyat sonrası 2 saat bacaklar da his olmadı narkoz bulantı baş ağrısı yaptı 1 hafta sürekli pansuman yapıyorum 1 ay oldu hala ağrıyor ama memnunum genede özguven geldi iç etlerim görünmıyor eşimden utanıyordum çok iğrenç duruyordu.Bu arada 2 gün yattım hastanede

Çok çok teşekkür ederim nasıl mutlu oldum anlatamam benim de vajinadan etler görünüyor ve ilişki esnasında gaz çıkışı gibi sesler var. İdrar kaçırma da cabası. İnşallah sonuçlar da istediğiniz gibi olur. Sonuçları da burada paylaşabilir misiniz

Hiç durmayın daha başka salgınlar olacakmış ben ondan acele ettim.gidin siz devlet hastanesine bu şikayetleriniz benimkiyle aynı şuan ağrim oluyor evet ama gene mutluyum o iç etlerin gorunmesi ıslaklık hissi gaz meselesi artık özguvenim gitmiş eşimle beraber olunca utanıyordum.vajina mı kasamıyor kendimi sıkamıyordum anlatabildim mi bilemiyorum idrar tutamıyordum ilk gittigim bayan doktor 2 dikişlik iş pandemi sonrası dedi çok üzüldum kegel yap dedi bana vajinamı sıkamıyorum kendimi kasamıyorum o derece açık ne kegeli kegel yapacak vajina yokki geniş eve geldim.Hemen girdim erkek doktora sıra aldım dogumuma giren doktor dedim eşimle ilişki ye giremiyorum gaz sesi çıkıyor enfeksiyon kapıyor idrar kaçırıyorum.Direk muayene etti testleri istedi kan falan aldılar gün verdi biri yapmasada pes etme git bi kaç doktora insaflı biri Allah çıkarsn karşına inşAllah gaz sesi idrar kaçırma varsa asla ufak operasyon diyene inanma sıkıntı lı durum sağlık bu estetik değil yaparlar nette hep özel hastane reklamı okuma onları cok korktum ben okurken devlet hastanesi yapıyor

Çok teşekkür ederim. Ben kegel de yaptım belki düzelir diye ama en Ufak bir ilerleme olmadı

Aynıyız valla canım.
Ameliyat olduktan sonra hislerimde normale döndü eşim en ufak dokunduğunda tahrik oluyorum ayıptr demesiameliyat öncesi his kalmamıştı bende eşimden kaçar olmuştum kegel işe yaramaz anca ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…