- 15 Aralık 2012
- 178
- 113
-
- Konu Sahibi kirmiziyedi
Teşekkürler Bildiğim kadarıyla başka türlü yapılmıyor zaten vajinoplasti, fazla deri çıkarılıp kaslar desteklenilerek yeniden birbirine yaklaştırılıyor. Ve sizin söylediğinizin aksine en etkili ve kalıcı yöntemin bu olduğunu duydum konuştuğum tüm doktorlardan. Ben sonuçtan çok memnunumOncelikle gecmis olsun.ameliyatiniz hangi teknikle yapildi acaba kimi drlar fazla derinin cikarilip dikilmesiyle olan ameliyatlar gecici diyor..kafam karisti
Merhaba benm de normal doğuma bağlı genişleme oldu. Acaba fiyatı nedir ve hangi dr a ameliyat oldunuz? Özelden de yazabilirsiniz..Merhaba arkadaşlar benim 6. Haftam dün doldu ve test ettik haliyle :) sonuçtan çok memnunum bunu dert eden arkadaşlara tavsiyem hiç vakit kaybetmeyin, sonra benim gibi keşke daha önce yaptırsaymışım diye dövünürsünüz :))))
Doktorunuz kim di suan siz ve eşiniz memnun mu sadece girişten mi daraltıldı yoksa boydan boya mi kuruluk geçiyor mu yada hissizlik yaşadınız mi????merhaba arkadaslar bende vajinoplasti ameliyatı oldum sorularınız varsa sorabılırsınız yenı üyeyim