• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Vajinoplasti ameliyatı

Zlal esn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
12
10
1
31
Merhaba bayanlar. Ben bir buçuk ay önce vajina daraltma ameliyatı oldum. Henüz ilişki yasak ama arada merak edip darlıgına bakiyorum. Kontrolde henüz gitmedim ama gidicem. Benim merak ettiğim bir parmağım rahat giriyor. Qcaba yeterince dar olmamısmı diedüsünmeyebasladim.Bu normal mi yeterince darlık olmuşmudur. Ameliyat olan bayanlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba bayanlar. Ben bir buçuk ay önce vajina daraltma ameliyatı oldum. Henüz ilişki yasak ama arada merak edip darlıgına bakiyorum. Kontrolde henüz gitmedim ama gidicem. Benim merak ettiğim bir parmağım rahat giriyor. Qcaba yeterince dar olmamısmı diedüsünmeyebasladim.Bu normal mi yeterince darlık olmuşmudur. Ameliyat olan bayanlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende aynı dertten muzdarip bin acaba yeterince daraldimi diye çok merak ediyorum benim perhis 15 de bitiyor beklemek çok zorr

Sizin yasak bittimi acaba deneyim ledinizmi biraz bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler

Ben de bir ay önce ameliyat oldum bir ay daha var cinsel perhizin bitmesine.Dr elle muayene edince bile canım yanıyor sanki aşırı dar olmuş bu yüzden korkuyorum bu süreci atlatmış biri var mı ilk zamanlar cinsellik eziyet mi olacak korkuyorum

Varmı bı gelişme acaba?

Sonunda 4ay bitiminde denedik öyle çok dayanılmaz bı acı olmadı ama baya bı kanadı ve haliyle devam edemedik fakat oldukça dardı baya hissettim ıslaklık olmadı fasla acaba normalmi kanama olması ya bı daha zor artık cokk aşırı korktumm ...

Sonunda 4ay bitiminde denedik öyle çok dayanılmaz bı acı olmadı ama baya bı kanadı ve haliyle devam edemedik fakat oldukça dardı baya hissettim ıslaklık olmadı fasla acaba normalmi kanama olması ya bı daha zor artık cokk aşırı korktumm ...
Merhaba öncelikle geçmişler olsun Bende ameliyatımın 16. Gunundeyim doktorum elle muayenesjnde canım acıdı ama ödem olduğunu söyledi bir de dikişler varken muayene etmesine beni stres etmis olabilir siz ilişki sırasında kayganlastirici kullanmadınız mi bundan kaynaklı kanama olmuş olabilir mi

Merhabalar sizede çok geçmiş olsun şuan herşey normale döndü gayet dar ve memnun um kanamalar geçti artık olmuyo sonuç mükemmel herkese şiddetle tavsiye ediyorum

Back
X