• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinoplasti ameliyatı sonrası

haltstelle

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba ben istanbulda ünlü bir hastanede vajinoplasti ve labioplasti ameliyatı oldum 2023 mayıs ayında ve ben pişman oldum çünkü canım yanıyor sanki diken bıçak batıyor hissi eşimden korkar kaçar oldum niye böyle oldu almanyadayım istanbula gidip muayene olma imkanımda olmadı burda jinekolog gittim spiral taktırdım bi sorun yok dedi doktor çok merak ediyorum bu neyin acısı ameliyat dan dolayımı herkesmi böyle yoksa bir sorunmu oldu ameliyatta bilemiyorum bundan sonrda zaten düzelmez bir buçuk yıl oldu

Ben sadece labioplasti oldum. Daraltma işlemi yapan çok var bu forumda. Açılan sayfaları okuyun. Ama bir buçuk yıl çok uzun bir süre. Spiral etkisi de olabilir. Bunun içinn Tr ye gelip muayene olmalısınız. Ülkemizin doktorlar üç işinde çok iyi.

Ben sadece labioplasti oldum. Daraltma işlemi yapan çok var bu forumda. Açılan sayfaları okuyun. Ama bir buçuk yıl çok uzun bir süre. Spiral etkisi de olabilir. Bunun içinn Tr ye gelip muayene olmalısınız. Ülkemizin doktorlar üç işinde çok iyi.
Bende labioplasti ve vajinoplasti oldum istanbul da çok ünlü tanınmış biyerde ilişki için 8 hafta bekledim acı olunca geçer diye düşündüm ama bir buçuk yıl oldu acısı aynı ilişki sırasında bıçak batıyor sanki spiral yeni taktırdım doktor bi sorun yok dedi ama bilmiyorum artık ne problem belki yanlış yapılan bişey var ama bidaha ameliyat olma şansım da yok teşekkür ederim

Back
X