- 8 Ekim 2019
- 405
- 174
Trikomonas bir parazittir ve eş tedavisi gerekir. Tedaviniz bittikten 1 hafta 10 gün sonra kontrol kültürü de verin. İç çamaşırlarınızı, çarşaflarınızı yüksek ayarda gerekirse 90 derecede yıkayın. Geçmiş olsunMerhabalar bende trikomonas enfeksiyonu ve bunu takiben vajinit çıktı... ama doktorlarımız o kadar savsak ki ... sizde de öyle bi bakteri olabilir mi acaba ... kaç doktora gittim anlamadı... dün şükür anladılar bi ilaçla geriledi şikayetlerim
Teşekkür ederim çokTrikomonas bir parazittir ve eş tedavisi gerekir. Tedaviniz bittikten 1 hafta 10 gün sonra kontrol kültürü de verin. İç çamaşırlarınızı, çarşaflarınızı yüksek ayarda gerekirse 90 derecede yıkayın. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim trikomonas teşhisi konuldu ,elma sirkesini de kullanıyorum,ilaçlarla şikayetlerim vajina yanmam geçti fakat hafif idrar sonrasında bi yanmam kaldı ... inşallah o da gececek çok yoruldum:S geçmiş olsun:s bu sorunu uzun zaman çekip çareyi elma sirkeli suyla afedersınız taharet alır gibi yıkamakta bulmustum.her wc ye girisimde. bende işe yaradı. mantar oldugumda da denedim..zararsız da bi yapısı var ama ev yapımı sirke olsa daha işe yarar.. ph ını da duzeltmiş oluyordum. bı zararını gormedim içtiğim suya bile karıstırırım ben ıdrar yolu enfeksıyonunda da. ilac kullanmadıgımdan boyle denemelerım oldu gercekten antıbakterıyel bişi.. ınsallah size de ıyı gelır :S ha bi de kuru tutun o bolgenızı ve parfumlu tuvalet kagıdı kullanmak da zararlı bişi:S
İlaçlarınızı düzgün kullanın ve bir süre ilişkide bulunmayın. Sonra kontrol kültürü de verin ona göre doktorunuz yönlendirir sizi.Teşekkür ederim çokçok korkuyorum geçmeyecek diye
Aynen dediğiniz gibi yapıyorum zaten sağolun ... 5.gunum oldu gerileme var vajinada sıfır yanma ama idrar yoluna kaydılar bu sefer deİlaçlarınızı düzgün kullanın ve bir süre ilişkide bulunmayın. Sonra kontrol kültürü de verin ona göre doktorunuz yönlendirir sizi.
O oluyor evet etkiliyor orayı bol bol su için ayaklarınızı belinizi sıcak tutmaya çalışın. Maydonoz suyu içebilirsiniz arkadaşın dediği gibi. Ama kötüleşirse doktora söyleyin yine deAynen dediğiniz gibi yapıyorum zaten sağolun ... 5.gunum oldu gerileme var vajinada sıfır yanma ama idrar yoluna kaydılar bu sefer deYakıp ağrıtıyorlar
Çok teşekkür ederimEllerini tuvalete girerkende yıkayın kuru kalmasına dikkat edin içcamasırları ütülü sık sık degiştirin elma sirkesinde cok işe yarıyor maydanoz sapı bir bardak suda kaynatıp için baya etkisi oluyor
Yanlış bilgi sirke sadece bir mantar türü olan candidaya iyi gelir.bakteri ve parazit kaynaklı vajinit sadece antibiyotikle geçer.10 yıldan fazladır bu sorunu yaşayan biri olarak konusuyorum.kronik durumu olanlar yazsın bos yere bitkisel çare aramayın kızlarAynı şeyi yaşadım sadece çözümü temizlik yaparken suyumun içine elma sirke si koymak da buldum çok rahatladım tavsiye ederim elhamdülillah kaç yıldır iyiyim hala da olmamak için kullanırım tuvalet de sirke eksik olmaz bu yüzden
Merhabalar ,son durumunuz ne acaba geçti mi yanmanız ,nasıl geçtiVajinit olmuşsun. Vajinitin hangi türü olduğunu test ettirmen lazım. Biraz pahalı bir test. Ben candida olduğumu sanırken test sonucu E coli bakterisi çıktı. Sarımsak kefir sirke vs bunlar sürekli tekrarlayan vajiniti bitirmez. Ek ilave olarak kullanılır. Ben de uzun zamandır bu durumdan mağdurum. Ne kullanırsam kullanayım geçmiyor. 5 aylık bir tedavi uyguladı ilk ay dışında nüksetme olmadı. Gerçekten 5 günde 1 neopenatron kullanıldığında nüksetmiyor ama ilaç tedavisini bıraktığım anda tekrar başladı.Acide borique %3 eau destille 500cc bu solusyonla vajinaji gunde 1 kez yika .... Bunu kendin değil eczacı hazırlayacak 2 karışımı koyu renkli bir şişeye koyuyor. Enjeksiyonla günde 1 kez 4 gün boyunca vajinaya enjekte edeceksin ben şu an bunu deniyorum. Durumuma göre sizi de bilgilendiririm. Sen de eczacına hazırlat herhangi bir zararı yok. Vajina dışında kesinlikle ağız yoluyla alınmaz!!!!!!!
Konuyu ben açmıştım fakat Vulvar vestibulit olabilirsiniz çaresi varo yanma bende 2 yıl oldu var. Ben kurtulamadım ilaç kullandığımda daha da artıyo. Ne olacak bilmem
Bu testin adı nedirVajinit olmuşsun. Vajinitin hangi türü olduğunu test ettirmen lazım. Biraz pahalı bir test. Ben candida olduğumu sanırken test sonucu E coli bakterisi çıktı. Sarımsak kefir sirke vs bunlar sürekli tekrarlayan vajiniti bitirmez. Ek ilave olarak kullanılır. Ben de uzun zamandır bu durumdan mağdurum. Ne kullanırsam kullanayım geçmiyor. 5 aylık bir tedavi uyguladı ilk ay dışında nüksetme olmadı. Gerçekten 5 günde 1 neopenatron kullanıldığında nüksetmiyor ama ilaç tedavisini bıraktığım anda tekrar başladı.Acide borique %3 eau destille 500cc bu solusyonla vajinaji gunde 1 kez yika .... Bunu kendin değil eczacı hazırlayacak 2 karışımı koyu renkli bir şişeye koyuyor. Enjeksiyonla günde 1 kez 4 gün boyunca vajinaya enjekte edeceksin ben şu an bunu deniyorum. Durumuma göre sizi de bilgilendiririm. Sen de eczacına hazırlat herhangi bir zararı yok. Vajina dışında kesinlikle ağız yoluyla alınmaz!!!!!!!
Merhaba smear testi yaptırdınız mı ? Aynı sorun bende de var ve asla çözüm bulamadım 5 aydır.Bende de benzer şikayetler var sık idrarım geliyo benim birde alt karında yanma yapıyor. Çok ilaç kullanmama ragmen geçmedi benim sürekli tekrar ediyor. İdrarda yanman geçtimi benimde muhtemeşen trikomonaz çünkü idrar tahlillerim temiz çıkıyo yalnız bana biteral de fayda etmiyo çok çaresizim. Normalde trikomonas için çabuk iyileşir diyolar ama iyileşmiyo maalesef ki çok zaman olmuş siz yazalı şikayetleriniz geçtimi acaba
merhaba sizde bi ilerleme oldu mu ?Konuyu ben açmıştım fakat Vulvar vestibulit olabilirsiniz çaresi var
Smear yaptırdım iltihap çıkıyor ama devlet hastanesinde yaptırdığım için cinsi yazmıyor. Biteral ve neo penatran kullandım onları kullanınca karnımdaki ağrı daha belirginleşiyo ayrıca bende kalçalara doğru yayılan bir ağrıda oluyo acaba rahim içi enfeksiyonmu var yani tam rahim bölgesi yada rahim ağzı ben artık basit vajinit geçirdiğimi düşünmüyorum. Vajinal floramızda bozulmuş tabi cabası. Sende nasıl belirtiler oluyorMerhaba smear testi yaptırdınız mı ? Aynı sorun bende de var ve asla çözüm bulamadım 5 aydır.
Çok geçmiş olsun acaba doktorunuz kımdı nerde test yaptırdınızVajinit olmuşsun. Vajinitin hangi türü olduğunu test ettirmen lazım. Biraz pahalı bir test. Ben candida olduğumu sanırken test sonucu E coli bakterisi çıktı. Sarımsak kefir sirke vs bunlar sürekli tekrarlayan vajiniti bitirmez. Ek ilave olarak kullanılır. Ben de uzun zamandır bu durumdan mağdurum. Ne kullanırsam kullanayım geçmiyor. 5 aylık bir tedavi uyguladı ilk ay dışında nüksetme olmadı. Gerçekten 5 günde 1 neopenatron kullanıldığında nüksetmiyor ama ilaç tedavisini bıraktığım anda tekrar başladı.Acide borique %3 eau destille 500cc bu solusyonla vajinaji gunde 1 kez yika .... Bunu kendin değil eczacı hazırlayacak 2 karışımı koyu renkli bir şişeye koyuyor. Enjeksiyonla günde 1 kez 4 gün boyunca vajinaya enjekte edeceksin ben şu an bunu deniyorum. Durumuma göre sizi de bilgilendiririm. Sen de eczacına hazırlat herhangi bir zararı yok. Vajina dışında kesinlikle ağız yoluyla alınmaz!!!!!!!
Kime gittiniz acaba cok gecmıs olsunMerhabalar bende trikomonas enfeksiyonu ve bunu takiben vajinit çıktı... ama doktorlarımız o kadar savsak ki ... sizde de öyle bi bakteri olabilir mi acaba ... kaç doktora gittim anlamadı... dün şükür anladılar bi ilaçla geriledi şikayetlerim
Çok geçmiş olsun doktorunuz kımdı acabaÇok teşekkür ederim trikomonas teşhisi konuldu ,elma sirkesini de kullanıyorum,ilaçlarla şikayetlerim vajina yanmam geçti fakat hafif idrar sonrasında bi yanmam kaldı ... inşallah o da gececek çok yoruldumçok sağolun ... evet parfümlü tuvalet kağıdı ve yakıcı bi blok kullanıyorduk ... sanırım o hassasiyetini arttırdı ve bunlar başıma geldi