Vajinit dediler yanmam 3 haftadır geçmiyor

Trikomonas bir parazittir ve eş tedavisi gerekir. Tedaviniz bittikten 1 hafta 10 gün sonra kontrol kültürü de verin. İç çamaşırlarınızı, çarşaflarınızı yüksek ayarda gerekirse 90 derecede yıkayın. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim çok çok korkuyorum geçmeyecek diye

Çok teşekkür ederim trikomonas teşhisi konuldu ,elma sirkesini de kullanıyorum,ilaçlarla şikayetlerim vajina yanmam geçti fakat hafif idrar sonrasında bi yanmam kaldı ... inşallah o da gececek çok yoruldum çok sağolun ... evet parfümlü tuvalet kağıdı ve yakıcı bi blok kullanıyorduk ... sanırım o hassasiyetini arttırdı ve bunlar başıma geldi

İlaçlarınızı düzgün kullanın ve bir süre ilişkide bulunmayın. Sonra kontrol kültürü de verin ona göre doktorunuz yönlendirir sizi.
Aynen dediğiniz gibi yapıyorum zaten sağolun ... 5.gunum oldu gerileme var vajinada sıfır yanma ama idrar yoluna kaydılar bu sefer de Yakıp ağrıtıyorlar

Ellerini tuvalete girerkende yıkayın kuru kalmasına dikkat edin içcamasırları ütülü sık sık degiştirin elma sirkesinde cok işe yarıyor maydanoz sapı bir bardak suda kaynatıp için baya etkisi oluyor

Aynen dediğiniz gibi yapıyorum zaten sağolun ... 5.gunum oldu gerileme var vajinada sıfır yanma ama idrar yoluna kaydılar bu sefer de Yakıp ağrıtıyorlar
O oluyor evet etkiliyor orayı bol bol su için ayaklarınızı belinizi sıcak tutmaya çalışın. Maydonoz suyu içebilirsiniz arkadaşın dediği gibi. Ama kötüleşirse doktora söyleyin yine de

Ellerini tuvalete girerkende yıkayın kuru kalmasına dikkat edin içcamasırları ütülü sık sık degiştirin elma sirkesinde cok işe yarıyor maydanoz sapı bir bardak suda kaynatıp için baya etkisi oluyor
Çok teşekkür ederim

Yanlış bilgi sirke sadece bir mantar türü olan candidaya iyi gelir.bakteri ve parazit kaynaklı vajinit sadece antibiyotikle geçer.10 yıldan fazladır bu sorunu yaşayan biri olarak konusuyorum.kronik durumu olanlar yazsın bos yere bitkisel çare aramayın kızlar

Merhabalar ,son durumunuz ne acaba geçti mi yanmanız ,nasıl geçti

Bende de benzer şikayetler var sık idrarım geliyo benim birde alt karında yanma yapıyor. Çok ilaç kullanmama ragmen geçmedi benim sürekli tekrar ediyor. İdrarda yanman geçtimi benimde muhtemeşen trikomonaz çünkü idrar tahlillerim temiz çıkıyo yalnız bana biteral de fayda etmiyo çok çaresizim. Normalde trikomonas için çabuk iyileşir diyolar ama iyileşmiyo maalesef ki çok zaman olmuş siz yazalı şikayetleriniz geçtimi acaba

Bu testin adı nedir

Merhaba smear testi yaptırdınız mı ? Aynı sorun bende de var ve asla çözüm bulamadım 5 aydır.

Merhaba smear testi yaptırdınız mı ? Aynı sorun bende de var ve asla çözüm bulamadım 5 aydır.
Smear yaptırdım iltihap çıkıyor ama devlet hastanesinde yaptırdığım için cinsi yazmıyor. Biteral ve neo penatran kullandım onları kullanınca karnımdaki ağrı daha belirginleşiyo ayrıca bende kalçalara doğru yayılan bir ağrıda oluyo acaba rahim içi enfeksiyonmu var yani tam rahim bölgesi yada rahim ağzı ben artık basit vajinit geçirdiğimi düşünmüyorum. Vajinal floramızda bozulmuş tabi cabası. Sende nasıl belirtiler oluyor

Çok geçmiş olsun acaba doktorunuz kımdı nerde test yaptırdınız

Çok geçmiş olsun doktorujuz kım acaba benımde ureme olmuyor

Kime gittiniz acaba cok gecmıs olsun

Çok geçmiş olsun doktorunuz kımdı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…