vajinismuz

Sever8888

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
171
16
298
Kocaeli
ben 2,5 yıllık evliyim eşimle 3-4 kez tam birliktelik yaşadık ama sadece biri çok rahat oldu digerleri kasılarak oldu sonrasında bır daha birlikte olamadık bana yardım edin lütfen bu vajinismus hastalığından kurtulmak istiyorum ama parmak egzersızını yapamıyorm kesınlıkle ayna ile dahi o bolgeye bakamıyorum botox dıyolar yaptıranlar veya tavsıye edenler varmı

canım telaş yapma merak etme tek sen değilsinn..bunula mücadele edip yenen birsürü insan var...sana link gönderiyorum mutlaka tıkla ve orda yenenlerii bunu nasıl aştılar bi bak...ama önce kafandan yapamam edememleri at lütfenn...

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...neyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-14803.html

yarın sana verdiğim linke istediğin soruyu sor ve istediğin yardımı iste bir sürü kişi yendi ve şimdi başkaları yensin diye yardım ediyoo...senelerce bunu yaşayıp yenenler var...kendine inan ve mutlu olmak için sana yardım etmelerine izin ver...

teşekkür edrim ama inanın çok korkuyorum ve ileri derecede psikolojim bozuldu yenebilecegıme bi türlü inanamıyorum

teşekkür edrim ama inanın çok korkuyorum ve ileri derecede psikolojim bozuldu yenebilecegıme bi türlü inanamıyorum

rica ederim....inanmaman için hiçbir sebep yokk....çünkü bunu yaşayan herkes bilirkii bukadar zor olmadığını yendiklerinde anladılar....7 yıl boyunca bunun içinmi bekledimm yapamadımm diyenler var...sadece geçen zamana acıyınnn ve biran önce harekete geçin....belki sadece bi kaç gün belki bir hafta zaman ayırıp ömrünüzün geri kalan kısmını daha mutlu geçirmek istemezmisiniz....cesur olun bi kere yapanların sizden ne fazlası var.. yapamam edemem gibi cümleler bile size vajinismusun bi oyunu...tamamen kendinize inandığınız ve venmeye karar verdiğiniz gün bilinki mutluluğa sadece bir adım var..oda sizin elinizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…