- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.062
- 548
- Konu Sahibi cemregenc8
-
Merhaba o zaman yardım etmek isterim 10 ay önce yendim. Özelden mesaj atacağım sanaCemrecim aynı dert bendede var durumumuz iyi değil doktora gidimiyoruz bu illeti yenen arkadaşlar siz doktora gidip bu sorunu atlatan varsa bana mesaj atabilirmi rica ediyorum sizden bilgi almak istiyorum teşekkür ederim
canım yendınmı ne yaptınCemrecim aynı dert bendede var durumumuz iyi değil doktora gidimiyoruz bu illeti yenen arkadaşlar siz doktora gidip bu sorunu atlatan varsa bana mesaj atabilirmi rica ediyorum sizden bilgi almak istiyorum teşekkür ederim
bilgi verırmısın bızede canımBir gelisme var mi konu sahibi?bende 8 aydir evliyim su an egzersizlerle devam ediyorum doktora gittim evet cok pahali ama cesaretim artti ve sorunu tam olarak ogrenmis oldum.
Benim doktorum isin psikolojik kismiyla çok ilgili bi doktor. Eft yontemine inaniyor. Bir sekilde beden hafizamiza canimizin aciyacagini kazimisiz iste bunu silmek gerekiyor diyor. Ben parmak egzersizinden once eft yapiyorum. Vucudumuzda bazi vurus noktaları var oralara dokunarak olayi gozumde canlandiriyorum. " vajinam 4.5 kilo cocuk doguracak kapasitede ama yaramaz bir cocuk gibi geriliyor kendini kapatiyor. Vajinamdaki bu gerginlige ragmen kendimi onayliyorum seviyorum kabul ediyorum" vs gibi ne kadar uzun olursa iyi olur cumleler kurup vurus noktalarina vuruyorsunuz. Her gun yarim saat boyle calismami istedi. Beden ve zihin hafizamda degisiklik olmasi icin. Sonra parmak egzersizine geciyorum. Su an 3 parmagimi da ayri ayri yapabildim. Ama birlikte iki parmak deneyemedim. Ben de henuz tedavi asamasindayim. Parmak egzersizi ya da dilator vericekler size de giderseniz muhtemelen. Bunun tedavisi bu. Bi yerden baslamaniz gerekiyor her gecen gun insanin uzerinde yükbilgi verırmısın bızede canım
hic deneyımledınızmı pekıBenim doktorum isin psikolojik kismiyla çok ilgili bi doktor. Eft yontemine inaniyor. Bir sekilde beden hafizamiza canimizin aciyacagini kazimisiz iste bunu silmek gerekiyor diyor. Ben parmak egzersizinden once eft yapiyorum. Vucudumuzda bazi vurus noktaları var oralara dokunarak olayi gozumde canlandiriyorum. " vajinam 4.5 kilo cocuk doguracak kapasitede ama yaramaz bir cocuk gibi geriliyor kendini kapatiyor. Vajinamdaki bu gerginlige ragmen kendimi onayliyorum seviyorum kabul ediyorum" vs gibi ne kadar uzun olursa iyi olur cumleler kurup vurus noktalarina vuruyorsunuz. Her gun yarim saat boyle calismami istedi. Beden ve zihin hafizamda degisiklik olmasi icin. Sonra parmak egzersizine geciyorum. Su an 3 parmagimi da ayri ayri yapabildim. Ama birlikte iki parmak deneyemedim. Ben de henuz tedavi asamasindayim. Parmak egzersizi ya da dilator vericekler size de giderseniz muhtemelen. Bunun tedavisi bu. Bi yerden baslamaniz gerekiyor her gecen gun insanin uzerinde yük
Bende yenemedim hala.. bana da destek olur musunuz cidden o kadar büyütülecek bir şey değil dimiEvet önemli..sadece ben üste çıkıp yapamıyorum.o da kilom olduğu için..ama aklı o pozisyonda..evet erkekler için önemli...bende çok uğraştım..birgün canıma tak dedi .bacaklarımla bastırdım da oldu yoksa o zamanda olmayacaktı..sonunda ölüm yok sadece biraz acı..
Değil ama kafamızda bir türlü halledemiyoruz ışte....yatakta yan durup da deneyebilirsiniz..bacaklarını o pozisyonda kasamayacağın için belki kolay olur..Bende yenemedim hala.. bana da destek olur musunuz cidden o kadar büyütülecek bir şey değil dimi
Yan derken naasıll acaba ?bende kiloluyum altta olunca dahamı rahat deneniyo sizceDeğil ama kafamızda bir türlü halledemiyoruz ışte....yatakta yan durup da deneyebilirsiniz..bacaklarını o pozisyonda kasamayacağın için belki kolay olur..
altta Daha rahat olur ama bu seferde bacaklarını sıkarsın ,onu engellersin. ..yada bacaklarını eşinin kalçasına dolayarak sende bastırabilirsin...yan derken,uyurken sağ tarafa döneriz ya...sağa yada sol tarafına dön.cenin pozisyonu al..üstteki bacağını biraz kendine çekersin..bacaklarını sıksanda olur diye düşünüyorum..☺birde sık sık denemek lazım.en azından beynin bu duruma alışır,..belki daha az korku duyarsın..Yan derken naasıll acaba ?bende kiloluyum altta olunca dahamı rahat deneniyo sizce
Anladım şimdi çok sağolun teşekkür ederimaltta Daha rahat olur ama bu seferde bacaklarını sıkarsın ,onu engellersin. ..yada bacaklarını eşinin kalçasına dolayarak sende bastırabilirsin...yan derken,uyurken sağ tarafa döneriz ya...sağa yada sol tarafına dön.cenin pozisyonu al..üstteki bacağını biraz kendine çekersin..bacaklarını sıksanda olur diye düşünüyorum..☺birde sık sık denemek lazım.en azından beynin bu duruma alışır,..belki daha az korku duyarsın..
MerhabaMerhaba arkadaşlar. Çevremde yardım alabılıp konusabılcegım kımsem yok.Oyuzden buradan yazıyorum sizlere. 8 aylık evlıyım . evlendıgım ılk gunden berı esımle hep kava ettık aıle arasında kavga oldu. oda yetmezmıs gibi vajınısmus oldugumu anladık. lütfen bana yardımcı olun. Okadar para vermek istemıyorum doktorlara . kendı kendıme nasıl yenerım veya yasayıp kendı basına halleden oldu mu ? Sürekli kavga edıyoruz kucuk konuslara bu cınsellık sızce bu kadar etkıler mı ? hep bunu öne sürüyoe bişi olsa . lütfen tavsıyelerınıze cok ıhtıyacım var.
benım gibi sorun yasayıp vajınısmusu yenenler de eşlerının davranıslarında ne gibi değişmeler oldu. Erkek ıcın bu kadar onemlımı
?
?
Merhaba arkadaşlar. Çevremde yardım alabılıp konusabılcegım kımsem yok.Oyuzden buradan yazıyorum sizlere. 8 aylık evlıyım . evlendıgım ılk gunden berı esımle hep kava ettık aıle arasında kavga oldu. oda yetmezmıs gibi vajınısmus oldugumu anladık. lütfen bana yardımcı olun. Okadar para vermek istemıyorum doktorlara . kendı kendıme nasıl yenerım veya yasayıp kendı basına halleden oldu mu ? Sürekli kavga edıyoruz kucuk konuslara bu cınsellık sızce bu kadar etkıler mı ? hep bunu öne sürüyoe bişi olsa . lütfen tavsıyelerınıze cok ıhtıyacım var.
Merhaba arkadaşlar. Çevremde yardım alabılıp konusabılcegım kımsem yok.Oyuzden buradan yazıyorum sizlere. 8 aylık evlıyım . evlendıgım ılk gunden berı esımle hep kava ettık aıle arasında kavga oldu. oda yetmezmıs gibi vajınısmus oldugumu anladık. lütfen bana yardımcı olun. Okadar para vermek istemıyorum doktorlara . kendı kendıme nasıl yenerım veya yasayıp kendı basına halleden oldu mu ? Sürekli kavga edıyoruz kucuk konuslara bu cınsellık sızce bu kadar etkıler mı ? hep bunu öne sürüyoe bişi olsa . lütfen tavsıyelerınıze cok ıhtıyacım var.
benım gibi sorun yasayıp vajınısmusu yenenler de eşlerının davranıslarında ne gibi değişmeler oldu. Erkek ıcın bu kadar onemlımı
?
?
kardeşim slm,Merhaba arkadaşlar. Çevremde yardım alabılıp konusabılcegım kımsem yok.Oyuzden buradan yazıyorum sizlere. 8 aylık evlıyım . evlendıgım ılk gunden berı esımle hep kava ettık aıle arasında kavga oldu. oda yetmezmıs gibi vajınısmus oldugumu anladık. lütfen bana yardımcı olun. Okadar para vermek istemıyorum doktorlara . kendı kendıme nasıl yenerım veya yasayıp kendı basına halleden oldu mu ? Sürekli kavga edıyoruz kucuk konuslara bu cınsellık sızce bu kadar etkıler mı ? hep bunu öne sürüyoe bişi olsa . lütfen tavsıyelerınıze cok ıhtıyacım var.
?
?
Banada ozelden yazarmisnizDönüş yaptımm mesaj kutunu kontrol eder misin
MerhabalarBanada ozelden yazarmisniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?