- Konu Sahibi cemregenc8
Banada ozelden yazarmisni
Banada yazar mısınız?Dönüş yaptımm mesaj kutunu kontrol eder misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada ozelden yazarmisni
Banada yazar mısınız?Dönüş yaptımm mesaj kutunu kontrol eder misin
Merhaba canımm doktora gittn mi hiçBanada yazar mısınız?
Evet hiç bi sıkıntı yok dediMerhaba canımm doktora gittn mi hiç
O zaman ne güzel ben buradaki yazılan bilgiler sayesinde yendim aparat almıştım.Erteleme ben 5 gunde bu şekılde yendim diğer türlü beklemek inan boşEvet hiç bi sıkıntı yok dedi
Özelden yazar mısınız?O zaman ne güzel ben buradaki yazılan bilgiler sayesinde yendim aparat almıştım.Erteleme ben 5 gunde bu şekılde yendim diğer türlü beklemek inan boş
Bana da özelden yazabilirmisiniz nasil evde yendiginizi.. ayni durumu yasiyorumMerhaba...uzun yıllar bu hastalıkla mücadele ettim.cok cokkk zor bı durum vajinismus kelimesi duymak bile beni ürkütüyor...Ama Allah'a şükür ben Yendim evde tek başına hemde...ama yıllardır buraya üye olmadan sürekli takip ettim.okudum sürekli...sana şunu diyorum ilk başta sakın erteleme çünkü gerçekten bu bir erteleme hastalığı aynı zmanda...yıllarımı aldın benim...o derece ama asla hiçbir şey değişmedi...şimdi ben nasıl yendim onunanlatacm çünkü belki biriminde bu sıkıntıdan kurtarmaya vesile olurum...
Banada özelden yardim edebilirmisinizMerhaba o zaman yardım etmek isterim 10 ay önce yendim. Özelden mesaj atacağım sana
Hipnozla nasıl bir yöntem uygulatıyor? Uyutuyor mu?Merhaba, inanın benim için imkansızdı ama Murat Ulusoy sayesinde 5 saatte vajinismusu yendim. Kendisinin Vajinismus ile ilgili kitabı da var, isterseniz bir bakın belki kendi kendinize yenmenize yardımcı olabilir. Fakat bir şekilde bunu aşamazsanız lütfen zaman kaybetmeyin ve kendisiyle görüşün inanın verdiğiniz her kuruşa değiyor…
Dönüş yaptımm mesaj kutunu kontrol eder misin
Bana da mesaj atar mısınız lütfen nasıl yendiniz ? Geçen hafta doktora gittim ama hiç güven vermedi ve fiyatlar çok pahalıMerhaba o zaman yardım etmek isterim 10 ay önce yendim. Özelden mesaj atacağım sana
Nasıl kendiniz yendiniz anlatır mısınız ?Merhaba...uzun yıllar bu hastalıkla mücadele ettim.cok cokkk zor bı durum vajinismus kelimesi duymak bile beni ürkütüyor...Ama Allah'a şükür ben Yendim evde tek başına hemde...ama yıllardır buraya üye olmadan sürekli takip ettim.okudum sürekli...sana şunu diyorum ilk başta sakın erteleme çünkü gerçekten bu bir erteleme hastalığı aynı zmanda...yıllarımı aldın benim...o derece ama asla hiçbir şey değişmedi...şimdi ben nasıl yendim onunanlatacm çünkü belki biriminde bu sıkıntıdan kurtarmaya vesile olurum...
Merhaba canım aparat seti ve egzersizler sayesinde yendim seni aktif olan topik var oraya etiket edeyimBana da mesaj atar mısınız lütfen nasıl yendiniz ? Geçen hafta doktora gittim ama hiç güven vermedi ve fiyatlar çok pahalı
Olur siteye yabancıyım etiketleyince haber verir misin?Merhaba canım aparat seti ve egzersizler sayesinde yendim seni aktif olan topik var oraya etiket edeyim
Zaten küçükten büyüğe doğru yapıyorsun canımOlur siteye yabancıyım etiketleyince haber verir misin?
Bide hangi sırayla yaptın o aparatlar beni çok korkutuyor ben dokunamıuorum ki
Yok onu sormadım benim doktorum ilk 2-3 gün ayna ve nefes egzersizi daha sonra da msst. yapmamı söyledi hatta kendime oyuncak almamı da istedi kegel egzersizlerinden hiç bahsetmedi. Ben 4-7-8 nefes tekniğini deniyorum ama hala dokununca acıyor sıkıyorum kendimi işe yaramıyor. Siz hangi sırayla gittiniz ? Bir de aparatların her birini kaç günde tamamladınız ?Zaten küçükten büyüğe doğru yapıyorsun canım
Diğer tarafta sana hepsini etiket yaptım ben birebir onları uyguladım.Yok onu sormadım benim doktorum ilk 2-3 gün ayna ve nefes egzersizi daha sonra da msst. yapmamı söyledi hatta kendime oyuncak almamı da istedi kegel egzersizlerinden hiç bahsetmedi. Ben 4-7-8 nefes tekniğini deniyorum ama hala dokununca acıyor sıkıyorum kendimi işe yaramıyor. Siz hangi sırayla gittiniz ? Bir de aparatların her birini kaç günde tamamladınız ?
Tamamdır sağolunDiğer tarafta sana hepsini etiket yaptım ben birebir onları uyguladım.
5 günde yenmiştim ben