- 20 Haziran 2018
- 124
- 20
- 98
- Konu Sahibi Hepgulumsee
-
Malesef atlatmadim canim. Cok sevinirm yardimci olabilirswnizöncelikle vajınusmıus hastalıgını atlatmanız lazım bebek ıcın cok nadır ole hamıle kalan eger hala atlatamadıysanız yardımcı olmak ısterım
özelden yazarmısınMalesef atlatmadim canim. Cok sevinirm yardimci olabilirswniz
aynn dogru soluyosun benımde 7 ay sürdü sen ıyı gecırmısın vallaBende vajinismustum ve hamile kaldım. Kızım 2bucuk yaşında.
Ama yenip hamile kalman daha iyi canım..
Çünkü hamilelik doğum ve sonrası yine askıda oluyo erteledikce erteliyosun..
Ben 13sene sonra yendim.. ve inan kafada bitiyor hersey
Benim ilk gecem oldu canım.. sonrası olmadı az az oluyodu.. .aynn dogru soluyosun benımde 7 ay sürdü sen ıyı gecırmısın valla
hersey kafada bıtıyo dedıgınız gıbı ama gecıyo ya sukurBenim ilk gecem oldu canım.. sonrası olmadı az az oluyodu.. .
Ama gerçekten kafada bitiyor
Bide kendiniz için yenin. Eş sonrası bu işin
Evet geçiyor.hersey kafada bıtıyo dedıgınız gıbı ama gecıyo ya sukur
yok ben her aşamayı atlattım ankrada doktora gıttım o olmasa ıyıleşemezdimEvet geçiyor.
Ben daha yeni yendim 1ay oldu.. hala hakimiyet bende ama o da zamanla geçer.
Nasil yendiniz ve nasil hamile kaldinz canimBende vajinismustum ve hamile kaldım. Kızım 2bucuk yaşında.
Ama yenip hamile kalman daha iyi canım..
Çünkü hamilelik doğum ve sonrası yine askıda oluyo erteledikce erteliyosun..
Ben 13sene sonra yendim.. ve inan kafada bitiyor hersey
Surekli deneme yapıyorduk, o zamanlar hamile kalmışim.. yeneli daha 1ay oldu.. egzersizle 3gunde yendim.. en önemlisi kafada bitirmek, ilişki sırasında nefes alıp vermek ve bebe yağı ...Nasil yendiniz ve nasil hamile kaldinz canim
Ben hic yapamiyorum. Hamile kalirken azda olsa birlesme olmustur kesin. Bende tik yok yani. Affedersin ama esimin seyi seyime deymeden ben yerimden hopluyorum korkudan...Surekli deneme yapıyorduk, o zamanlar hamile kalmışim.. yeneli daha 1ay oldu.. egzersizle 3gunde yendim.. en önemlisi kafada bitirmek, ilişki sırasında nefes alıp vermek ve bebe yağı ...
İnan çok kolay oluyor..
Bak önce kafanda bitir bu işi..Ben hic yapamiyorum. Hamile kalirken azda olsa birlesme olmustur kesin. Bende tik yok yani. Affedersin ama esimin seyi seyime deymeden ben yerimden hopluyorum korkudan...
Özelden yazsana neler yaşadığını.. bende yardımcı olayım sana..Kafamda bitiremiyorum bi turluuuu keske bitirebilsemmmm inan ki ne yaptiysam bitiremiyorum kafamda
Özelden yaz bende yendim sana yardımcı olabilirim istersen çünkü bende aynı durumdaydimKafamda bitiremiyorum bi turluuuu keske bitirebilsemmmm inan ki ne yaptiysam bitiremiyorum kafamda
Mrb ankarada hangi doktora gittinyok ben her aşamayı atlattım ankrada doktora gıttım o olmasa ıyıleşemezdim
Ilk önce rahatsızlığınızı yenin çünkü hamile olunca kac doktor kac hemşire vajinaniza parmaklarila kollarıyla sokacakKafamda bitiremiyorum bi turluuuu keske bitirebilsemmmm inan ki ne yaptiysam bitiremiyorum kafamda
Ne güzel demissin. Korkusu olmayanı bile korkuya sevk ediyorlar. Hele ki konu sahibi gibi kendisi bile dokunamayan birisi bayılır gider.Ilk önce rahatsızlığınızı yenin çünkü hamile olunca kac doktor kac hemşire vajinaniza parmaklarila kollarıyla sokacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?