• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusum ve bebek istiyorum

Canım allah aşkına önce vajinismusu yenmen gerekmez mi? Hadi diyelim üzerine boşaldı da hamile kaldın (çok çok düşük bi ihtimal bence) hamile kaldığında doktorlar sana alttan muayene etmek rahim içinin durumuna bakmak isteyecekler bunu nasıl yaptıracaksın? Kocan seni çekebiliyordur bu duruma alışıktır ama doktorlar seni çekmez canım.

Ablacım sen daha cinsel ilişkiden, üremenin ne olduğundan bihabersin ne çocuğu allasen? Birinci olarak elinde internet var, yaz Google'a üreme nedir, nasıl olur diye onu bir öğrenerek başla. Birleşme olmadan çocuk falan yapamazsın. İkincisi, durumun vajinismus diye geçiştirilecek bir durum değil, vajinanı görünce bayılacak gibi olduğundan falan bahsediyorsun. Altta yatan travmatik bir durum falan olabilir. 10 aydır böyle nasıl evlilik sürdürüyorsun sen? Acilen adamakıllı bir ruh sağlığı uzmanına görünün, ben senin gittiğine falan inanamıyorum. Durumun egzersiz verip geçiştirilemez hiçbir doktor bunu geçiştirmez, vajinismustan daha vahim bir durumdasın. Eşini de al beraber gidin bir psikiyatri uzmanına, vajinanı görünce korktuğundan falan da bahset.

Son düzenleme:
Ablacım sen daha cinsel ilişkiden, üremenin ne olduğundan bihabersin ne çocuğu allasen? Birinci olarak elinde internet var, yaz Google'a üreme nedir, nasıl olur diye onu bir öğrenerek başla. Birleşme olmadan çocuk falan yapamazsın. İkincisi, durumun vajinismus diye geçiştirilecek bir durum değil, vajinanı görünce bayılacak gibi olduğundan falan bahsediyorsun. Altta yatan travmatik bir durum falan olabilir. 10 aydır böyle nasıl evlilik sürdürüyorsun sen? Acilen adamakıllı bir ruh sağlığı uzmanına görünün, ben senin gittiğine falan inanmıyorum. Durumun egzersiz verip geçiştirilemez hiçbir doktor bunu geçiştirmez, vajinismustan daha vahim bir durumdasın. Eşini de al beraber gidin bir psikiyatri uzmanına, vajinanı görünce korktuğundan falan da bahset.
Inanki bu dediklerini yaptim herseyden bahsettim ama bana ayna egsersizi yap dedi ustune git dedi nekadar kotu olsanda ilerlemeye calis dedi. Ben ne yaptiysam beceremedim. Haa gelelim cocuk konusuna.. onuda burda bi forumda okudum biri vajinismus ama tam birlesme olmadan hamile kalmis onada supriz olmus oyuzden sordum yoksa biz de biliyoruz neyin nasil oldugunu... sadece acaba kucukde olsa varmi oyle bir sans diye yazdim.

merhaba kizlar ben 10aylik evliyim fakat esimle daha birlikte olamadim.. kendimi cok kasiyorum cok korkuyorum birlikte olmak istedigimzde.. psikologa gittim 6ay bi etkisini gormedim. Ayna egzersizi yapmak istiyorum ama ozel bolgemi gorunce basim donuyor kan sekerim dusuyor bayilcak gibi oluyorum. Nasil kan tutar ya insanlari bendede oyle oluyor sanki.. dokunamiyorum bide oraya esim dokundugunda cok korkuyorum.. etrafimizda ki herkes baski yapiyor cocuk yapin diye artik bende anne olmak istiyorum aslinda. Bu hastaliktan egsersiz yapmadan kurtulan varmi yada birlesme olmadan hamile kalan. Ozel bolgenin ustune erkek bosalirsa olurmu hamile kalma olasiligim varmi.. simdiden tesekkurler.
Dogum öncesi, dogum esnasında ve sonrasi muayenelerinizi nasil olacaksiniz peki. Bunu hic dusundunuz mu? Daha esinize gosteremiyor hatta kendiniz dahi bakamiyorken. Doktorun eliyle ve aletle mudahale etmesine nasil tahammul edeceksin? Hastaligini asmadan dogum yapmayi istemen fazla tedbirsiz bir dusunce gibi geldi. Sanirim hamilelik ve dogum sureci hakkinda pek bilgin yok. Maalesef cinsellik olmadan evlilik tam anlamiyla olmus sayilmaz. Daha evliligini oturtmadan. Evlendigin kisi ile eş olmadan anne baba olabilecek misiniz? Son paragrafta sordugun sorudan cinsellik hakkinda bilgisiz oldugun icin bu sorunlari yasadigini düsünüyorum. Bence önce etrafinda abla dedigin guvendigin insanlardan seni bilgilendirmelerini istemelisin.

Inanki bu dediklerini yaptim herseyden bahsettim ama bana ayna egsersizi yap dedi ustune git dedi nekadar kotu olsanda ilerlemeye calis dedi. Ben ne yaptiysam beceremedim. Haa gelelim cocuk konusuna.. onuda burda bi forumda okudum biri vajinismus ama tam birlesme olmadan hamile kalmis onada supriz olmus oyuzden sordum yoksa biz de biliyoruz neyin nasil oldugunu... sadece acaba kucukde olsa varmi oyle bir sans diye yazdim.

Olmaz öyle şey ablacım birleşme yaşanmıştır onlarda, tam bir birleşme olmamıştır belki ama senin dediğin şekilde çocuğunun olması kafadan imkansız. Sperm dışarıda yaşamaz.

Tabiki öyle bir şans var ama inan bu kötü bir şans çocukta olsa evlilikte cinsellik yoksa o evlilik bitmeye mahkum elinde bir bebekle evlilikten bişey anlamamiş bir şekilde kaliverirsin ortada sen önce kendini iyi et lütfen

Canim o dedigin olay binde bir ihtimaldir oyle soyleyim bende 2 senelik vajinismus atlattim doktor yardimiyla 4 5 gunde hemde.hangi sehirdesin dr tavsiye edelim once onu hallet sonra cocuk yap.cinselliksiz evlilik olmuyo gercekten bi erkekle bi kadini bağlayan en buyuk sey cinsellik bence

Canim o dedigin olay binde bir ihtimaldir oyle soyleyim bende 2 senelik vajinismus atlattim doktor yardimiyla 4 5 gunde hemde.hangi sehirdesin dr tavsiye edelim once onu hallet sonra cocuk yap.cinselliksiz evlilik olmuyo gercekten bi erkekle bi kadini bağlayan en buyuk sey cinsellik bence
Yurtdisindayim ben

merhaba kizlar ben 10aylik evliyim fakat esimle daha birlikte olamadim.. kendimi cok kasiyorum cok korkuyorum birlikte olmak istedigimzde.. psikologa gittim 6ay bi etkisini gormedim. Ayna egzersizi yapmak istiyorum ama ozel bolgemi gorunce basim donuyor kan sekerim dusuyor bayilcak gibi oluyorum. Nasil kan tutar ya insanlari bendede oyle oluyor sanki.. dokunamiyorum bide oraya esim dokundugunda cok korkuyorum.. etrafimizda ki herkes baski yapiyor cocuk yapin diye artik bende anne olmak istiyorum aslinda. Bu hastaliktan egsersiz yapmadan kurtulan varmi yada birlesme olmadan hamile kalan. Ozel bolgenin ustune erkek bosalirsa olurmu hamile kalma olasiligim varmi.. simdiden tesekkurler.

Hamile kalıp bebek sahibi olmak şu aşamada en son düşüneceğiniz konu olmalı, öncelikle vajinismusu yenmelisiniz, eşiniz bile dokununca korkuyormuşsunuz, gebelik de yeri gelecek çatı muayenesi olmanız gerekecek, doğum başladığında kaç cm açılmanız var bakılacak, bunları yaşamaya hazır değilsiniz henüz.

Size bir link vereceğim, oradaki arkadaşlarda sizin gibi vajinismus, bir kısmı yenmiş, bir kısmı yenmek için uğraşıyor, belki onlardan cesaret alırsınız, birbirlerine çok yardımları oluyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rimizle-vajinismusu-yenelim.251269/page-23301

Hangi ildesiniz ? Ben bu konuda kendim den daha kötü derecede birini dusunemiyordum o kadar lki bakmaya bile tir tir titriyirdum aynada 8 ay boyunca kböyle kaldım sonra doktora gittim psikoloğa yönlendirdi çok araştırdım ve nihayet buldum birini ilk tanismamizda bu asla yardimci olamaz demiştim inan sadece 2 seansta sorunum kendiliğinden çözüldü nerdeyse şimdi çocuk sahibiyim çok şükür Allah sana da nasip etsin çocuktan çok sorununu cozmelisin

Hangi ildesiniz ? Ben bu konuda kendim den daha kötü derecede birini dusunemiyordum o kadar lki bakmaya bile tir tir titriyirdum aynada 8 ay boyunca kböyle kaldım sonra doktora gittim psikoloğa yönlendirdi çok araştırdım ve nihayet buldum birini ilk tanismamizda bu asla yardimci olamaz demiştim inan sadece 2 seansta sorunum kendiliğinden çözüldü nerdeyse şimdi çocuk sahibiyim çok şükür Allah sana da nasip etsin çocuktan çok sorununu cozmelisin
Avrupadayim canim.

Hamile kalıp bebek sahibi olmak şu aşamada en son düşüneceğiniz konu olmalı, öncelikle vajinismusu yenmelisiniz, eşiniz bile dokununca korkuyormuşsunuz, gebelik de yeri gelecek çatı muayenesi olmanız gerekecek, doğum başladığında kaç cm açılmanız var bakılacak, bunları yaşamaya hazır değilsiniz henüz.

Size bir link vereceğim, oradaki arkadaşlarda sizin gibi vajinismus, bir kısmı yenmiş, bir kısmı yenmek için uğraşıyor, belki onlardan cesaret alırsınız, birbirlerine çok yardımları oluyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rimizle-vajinismusu-yenelim.251269/page-23301
Tesekkur ederim tavsiyeniz icin.. linke keskinlikle bakicagim

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin.. linke keskinlikle bakicagim
Rica ederim, umarım yararını görürsünüz, sitemizde birçok arkadaşımız bu topik sayesinde yendi vajinismusu, yapılması gereken egzersizleri, vajinismusun psikolojik boyutunu konuşuyorlar, birbirilerine destek oluyorlar, içlerinde vajinismusu yenip hamile kalanlarda var.

Hadi vajina ustune bosaldi hamile kaldin. Çocugu nasil doguracaksin ?

Bak canim orasi esnek bir organ. Yani bir sey sokulunca canin acimaz.. ama sen kasarsan kendini orasi kapali bir organ olur ve birlesme asla saglanamaz...

Sürtünme yöntemini deneyin kayganlastirici jel kullanin.

Hepimizin ilk deneyimi kolay olmamiştir elbet. Ama onemli olan beyni rahatlatmak.

meraba öncelikle haslıgı atlatın daha sonra ıstersenız yarımcı olurum

Back