• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusum ve bebek istiyorum

Bende vajinismustum ve hamile kaldım. Kızım 2bucuk yaşında.
Ama yenip hamile kalman daha iyi canım..
Çünkü hamilelik doğum ve sonrası yine askıda oluyo erteledikce erteliyosun..
Ben 13sene sonra yendim.. ve inan kafada bitiyor hersey

aynn dogru soluyosun benımde 7 ay sürdü sen ıyı gecırmısın valla

Nasil yendiniz ve nasil hamile kaldinz canim

Nasil yendiniz ve nasil hamile kaldinz canim
Surekli deneme yapıyorduk, o zamanlar hamile kalmışim.. yeneli daha 1ay oldu.. egzersizle 3gunde yendim.. en önemlisi kafada bitirmek, ilişki sırasında nefes alıp vermek ve bebe yağı ...
İnan çok kolay oluyor..

Surekli deneme yapıyorduk, o zamanlar hamile kalmışim.. yeneli daha 1ay oldu.. egzersizle 3gunde yendim.. en önemlisi kafada bitirmek, ilişki sırasında nefes alıp vermek ve bebe yağı ...
İnan çok kolay oluyor..
Ben hic yapamiyorum. Hamile kalirken azda olsa birlesme olmustur kesin. Bende tik yok yani. Affedersin ama esimin seyi seyime deymeden ben yerimden hopluyorum korkudan...

Ben hic yapamiyorum. Hamile kalirken azda olsa birlesme olmustur kesin. Bende tik yok yani. Affedersin ama esimin seyi seyime deymeden ben yerimden hopluyorum korkudan...
Bak önce kafanda bitir bu işi..
İnan korkulacak birşey değil.. hakimiyet sende olsun ilk önce.. bebe yağı çok faydali.. ilk önce vajina girişine penisle masaj yap ve yavaş yavaş ilerlet. Tabi bu arada nefes al ve verirken esin itirsin yavaş şekilde ilk baskı hissediyorsun inan o geçince içerisi boşluk

Belki de arkadaş şöyle düşünüyor: hamile kalırsam belki cesaretlenirim muayene doğum vs derken alışırım mecbur kaldığım için. Böylece hem hastalığı atlatırım hem de cevremdeki bebek baskısından kurtulurum rahat olurum...

Bu yüzden mi bebek istiyorsun? Ama bu sorunlarınla yüzleşmek değil ki. Ve garanti çözüm de değil. Belki de doğum senin için büyük travma olacak daha da kötü olacaksın bunu düşündün mü? Lütfen kendini daha çok zorla da çok çabala ve bunu yen. Kendin için ve eşin için evliliğin için. Umudu hamilelikte arama. Allah'a dua et Ondan yardım iste tedavi ol.

Ilk önce rahatsızlığınızı yenin çünkü hamile olunca kac doktor kac hemşire vajinaniza parmaklarila kollarıyla sokacak :bicak:
Ne güzel demissin. Korkusu olmayanı bile korkuya sevk ediyorlar. Hele ki konu sahibi gibi kendisi bile dokunamayan birisi bayılır gider.
Dogumda ilk kez cati muayenesi oldum, dedimki bu mudur? Hayattan nefret ettim resmen. Ebe kızdı, sen bunda böyle yapiyorsan dogumda ne yapacaksin! Eyvah dedim. Daha fenası da mı var? Sonuç, ciddi bir doğum travması!!!

Back