• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusum ve bebek istiyorum

Hepgulumsee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
124
20
98
merhaba kizlar ben 10aylik evliyim fakat esimle daha birlikte olamadim.. kendimi cok kasiyorum cok korkuyorum birlikte olmak istedigimzde.. psikologa gittim 6ay bi etkisini gormedim. Ayna egzersizi yapmak istiyorum ama ozel bolgemi gorunce basim donuyor kan sekerim dusuyor bayilcak gibi oluyorum. Nasil kan tutar ya insanlari bendede oyle oluyor sanki.. dokunamiyorum bide oraya esim dokundugunda cok korkuyorum.. etrafimizda ki herkes baski yapiyor cocuk yapin diye artik bende anne olmak istiyorum aslinda. Bu hastaliktan egsersiz yapmadan kurtulan varmi yada birlesme olmadan hamile kalan. Ozel bolgenin ustune erkek bosalirsa olurmu hamile kalma olasiligim varmi.. simdiden tesekkurler.

Henuz vajinismusu atlatmamisken nasil cocuk dusunebiliyorsunuz? 10 aylik evli cifte coxuk diye baski yapan cevre de kendi cahilliklerinde bogulurlar umarim. Cinsel birlesme olmadan hamile kalamazsiniz. Sizin durum cok ciddiymis. Doktorunuzu degistirip devam edin tedavinize. Cocuk dusunmek icin daha cok zamaniniz var.

Daha cinsel hayatınız oturmamışken bir de bebek yapıp evliliğinizin üzerine pimi çekilmiş el bombası mı atmak istiyorsunuz?
Tedavi işe yaramadıysa doktorunuzu değiştirin. Bu şekilde sağlıklı bir evliliğiniz olmayacağı için çocuk da sağlıklı bir ortamda büyüyemez.
Bu degstirdigim ikinci doktor.

İlişkiye girmek önceliğiniz olmalı.. evlilik bir noktada cinsellik olmadan evlilik olmuyor malesef. Öncelikle bu sorunu halletmek için araştırın başka doktorlara gidin. Sonra yine evlat sahibi olursunuz inşallah.
Bu degistirdigim ikinci doktor kimse derdime derman olamiyor

Henuz vajinismusu atlatmamisken nasil cocuk dusunebiliyorsunuz? 10 aylik evli cifte coxuk diye baski yapan cevre de kendi cahilliklerinde bogulurlar umarim. Cinsel birlesme olmadan hamile kalamazsiniz. Sizin durum cok ciddiymis. Doktorunuzu degistirip devam edin tedavinize. Cocuk dusunmek icin daha cok zamaniniz var.
Bu degistirdigim 2ci doktor

Bu degistirdigim ikinci doktor kimse derdime derman olamiyor
Burada güzel faydalı konular var okudunuz mu? Yaşayan ve atlatan arkadaşlardan fikir alın. Çok zor tahmin ediyorum, Rabbim inşallah başka dermansız dert vermesin. Ama çocuktan önce bunu halletmeniz gerek

Bak canım bende senin gibiydim ama burda tanıştığım bir bayan sayesinde atlatıyorum çok şükür aparat aldım 4 boyutlu ve uyuşturucu krem ile kayganlık sağlayan bir krem aldım bunlar doktor tavsiyesi bana yardımcı olan bayan özel kliniğe gitti atlattı eğer durumun varsa sende İyi ce araştır önceliği para olmayan ve 100 yüz garanti veren bir hastaneye git ama durumun yoksa da sana yardımcı olmak isterim çünkü bende senin gibiydim ama şu an dört aperatı da denedim eşim ile de denedim korkum gitti çok şükür sende başarabilirsin annede olursun inş ama önceliğin bu hastalıktan kurtulmak olsun

Burada güzel faydalı konular var okudunuz mu? Yaşayan ve atlatan arkadaşlardan fikir alın. Çok zor tahmin ediyorum, Rabbim inşallah başka dermansız dert vermesin. Ama çocuktan önce bunu halletmeniz gerek
Okudum ama hicbiri fayda etmedi.. napicam bende bilmiyorum

psikolog degil vajinusmus icin ozel klinikler doktorlar var arastirin Allah askina kac yasindasiniz siz ya daha ozel bolgenize bakamaz iliski yasayamaz haldeyken ki olabilir kardesim yaşadı iki seansta halletti evliliginizi yasamadan ne bebegi kaldi ki kac kisi bakiyor o bolgeye bilginiz var mi acaba millet dedi diye cocuk yapılmaz

Bak canım bende senin gibiydim ama burda tanıştığım bir bayan sayesinde atlatıyorum çok şükür aparat aldım 4 boyutlu ve uyuşturucu krem ile kayganlık sağlayan bir krem aldım bunlar doktor tavsiyesi bana yardımcı olan bayan özel kliniğe gitti atlattı eğer durumun varsa sende İyi ce araştır önceliği para olmayan ve 100 yüz garanti veren bir hastaneye git ama durumun yoksa da sana yardımcı olmak isterim çünkü bende senin gibiydim ama şu an dört aperatı da denedim eşim ile de denedim korkum gitti çok şükür sende başarabilirsin annede olursun inş ama önceliğin bu hastalıktan kurtulmak olsun
Sagol canim para onemli degil o bi sekilde hal olur ama umudum kalmadi artik..

Bu degstirdigim ikinci doktor.

Özellikle bu tip sıkıntılarla uğraşan bir doktor bulun. Belki terapi de görmeniz gerekir. Kendi cinsel organınıza bakamamanız normal değil farkındaysanız. Bu sıkıntıların üzerine bebek yaparsanız hem kendi psikolojinizi iyice çıkmaza sokarsınız hem de o bebeğe yazık olur.

Back