Vajinismusum sanıyordum ama...

Gezmeyenpiremses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
12
2
1
32
Merhabalar öncelikle hemen konuya gireyim.. Ben 2 yillik evliyim evet kendimi vajinismus sanıyordum ama gecen gittigim bi ozel doktor da bana zarımın kalın ve geride olduğunu nu yüzden eşinle ilişkiye girerken acıyı daha çok hissettiğimi cerrahi bir operasyonla zarı incdltecegini söyledi. Daha sonra ilişkiye giremezsem vajinismus tedavisine baslayacagini söyledi. Ama açıkçası özel muayenehanesine gittigimiz bi doktor olduğu icin ve kendilerini ınstada bulduğum için opel güvenemedim söylediklerine çünkü muayene edecek kadar bile açamadım kendimi ona.
Şimdi yapmam gereken tek şey devlet hastanesindebi doktora gidip cidden muayene olmak ve gerekirse bu operasyonu geçirmek ama benim bu kadar seye cesaretim yok.
Böyle bisey yaşayan oldu mu daha önce ? lütfen bana yardımcı olunnnn lutfennnnn aşırı mutsuz güçsüz vede yorgunum.

Canım devlet hastanesi muayene ye izin vermeyen hastalara çok detaylı bakmıyor, devlet doktoru beni kovmuştu, sen vajinismussun biz bunlarla ilgilenmiyoruz hadi toparlan hasta bekliyor demişti .
Özel muayenehanesi olan doktora yönlendirmişti.

Hadi yaaa .. boşuna gitmeyim o zaman

Merhaba aynı durumu bende yaşadım. Vajinismus alanında uzman bir jinekoloğa tedavi için gittim. Kızlık zarın kalın operasyonla almamız lazım dedi. Pek güvenmedim kendisine, çünkü daha önceki gittiğim doktor kızlık zarın normal demişti. Sonra hakemlik yapması için başka bi jinekoloğa gittim. Kesinlikle kızlık zarımın çok kalın ve yüksek kenarlı olduğunu ve ilişkiye engel olduğunu almazsa ve bir şekilde ilişki ile yırtılırsa çok kanamam olacağını ve acilen hastaneye kaldırılacağımı söyledi. Güvenilir bir doktordu. Ameliyatla aldırdım. Ama doktorda muayene de zorlandığı için hem kalın kızlık zarı hemde vajinismussun dedi. Gerçekten zar alındıktan sonra da devam etti vajinismus problemlerim. Merak ettiğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Merhaba ben de aynı şeyleri yaşadım ne yazık ki bu durumu kullanan para tuzağı klinikler olabiliyor. Aynı şeyleri söylediler emin olmak için devletten randevu aldım ve gittim herkeste olduğu gibi kalın ve geride olmadığını söyledi sonrasında başka bir güvenilir doktorda (özel) tedavi oldum tamamen psikolojik yani ne Kızlık zarım kalındı ne de geride. Sadece beynimin oyunuymuş yendim çok şükür. Ben yendiysem herkes yenebilir lütfen kendini yıpratma sadece inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…