Vajinismusu Yenmek

Wonderwoman01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
2
2
36
Merhabalar,
Burda bu sıkıntıyı çeken bir kadın olarak yaşadığım tüm süreci sizlerle paylaşmak istiyorum. Henüz 4 yaşında iken tanımadıgım birisi tarafından cinsel tacize uğradım. Bu durumda bile maalesef şanslıyım ki sadece taciz ile atlatabildim bu yaşadığımı. Evlenene kadar bu yaşadıklarımı öyle bir derine atmışım ki hiçbir zaman hatırlamadım. Şu anda 4 yıldır evliyim; eşimle uzun bir ilişki dönemi (yaklaşık 4 yıl) sonrasında evlendik. Ve evlendiğim gün başladı vajinismus ile tanışmam. Ardından 4 yaşında yaşadığım travmam bir anda hafızamda belirdi ve zor zamanlar geçirdim. Ardından internette vajinismus hastalığı için çareler ararken Hera Klinik ile karşılaştım. Kendileri bu konuda öyle ileri teknikler ve tecrübedeler ki inanamazsanız. Ben Burcu Hocam ile sürecimi tamamladım, kendisi mükemmel bir doktor, bir sırdaş ve arkadaş. 4 günlük bir tedavinin ardından yendim; evet yendim ve eşimle birlikte oldum; hem de ne ağrı ne de acı vardı. Sizlere en büyük tavsiyem bunun bir hastalık oldugunu kabul edip tedavi olmanızdır. 4 yıldır yaşadığım psikolojik bunalımım 4 günde geçti ve bitti :) Ben tedavimi İstanbul Bağdat Caddesi şubesinde oldum. Lütfen doğru yerde ve en rahat şekilde tedavi olabileceğinizi unutmayın. Bana her şekilde merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. cünkü ben biliyorum ki bu hastalığı yaşayan bilir. Ve bu hastalığın en büyük bahanesi ertelemek lütfen ertelemeyin ve asla utanmayın, hem sizin ruh sağlığınız hem de evliliğiniz bu şekilde rahatlayacak emin olabilirsiniz. Umarım sizlere ışık olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Merhaba ben de 2 yıllık evliyim ve vajinismusum. Dilatörle çalışıyorum. Tüm dilatörleri yapabiliyorum. 4. Boyda biraz sızlama oluyor rahat edemiyorum. Eşli denemeler de olmuyor. Siz nasıl yendiniz?

Sizin adınıza çok sevindim tamamen psikolojik yakın zamanda ben de yaşadım bu durumu ve aşmaya çalışıyorum

bende de aynı problem var, doktor tedavisi almaya başladım da yukarıda yazan aklıma takıldı, 4. boyu alabilmeye rağmen eşi olmuyor mu? yani geçmeme durumu da mı var

bende de aynı problem var, doktor tedavisi almaya başladım da yukarıda yazan aklıma takıldı, 4. boyu alabilmeye rağmen eşi olmuyor mu? yani geçmeme durumu da mı var
Ben de doktor tedavisine başladim. 3 seans gittim. Dilatör vermisti. 4.boyu yapamadım. 4seansıma gittigimde doktorla çalistik. Emla krem eşliğinde. Orda oldu. Hatta doktorum hazır oldugumu eşli denemeye geçebilecegimi soyledi emla kremle. Denedik ama olmadı. 4.boy dilatör de olmadı. Sonra ben kendim emla kremle deneyerek 4.yü yapmaya basladim. Simdi kremsiz de yapabiliyorum. Biraz sızlıyor. Rahat olamiyorum 3.boyuttaki gibi. Eşli deneme de olmuyor. Sanırım biraz daha zamanım var alışmak icin. 2 seansım daha var tedaviden ama nisandan bu yana gitmiyorum. 4. Boyuta iyice alışıp oyle gitmek istiyorum aslında.

çoğu doktor 4-5 seansı üst üste alıyor bitiriyor sizinki nasıl br yöntem izliyor. ben daha yeni başladım, biraz o sıtandartlardan farklı bir doktor seans aralarına günler bırakıyor. ama eve dilatör vermedi. daha 1 seans gittim ben ilkinde bile zorlandım diğer boyutlara yapabileceğime ihtimal veremiyorum

Benim doktorum süreci biraz bana biraktı. Benim hazır olusuma göre. 4 seansı da 1 aya yayarak yaptik. Ama sorun erteleme sorunu oldugu icin yine ertelemeler basladi bende. Bana da 2. Seansta vermişti dilatör setini. Ben ilk boyutu çok rahat yapmiştım. Ama 2 de hele ki 3te çok zorlanmistim. Şimdi kolay geliyor. Alışmakla alakalı biraz sanırım.

Evde de devam ediyor musun dilatör setlerine ? Benim evde yokta Alsam mı ki ?

Ben cinselligi ayip saymayan bir ailede yetistim. fakat o kadar fazla korktum ki cinsel birlesme hikayelerinden,hem utanip hem bastirarak icimde buyuttum. Sonucu eski birlikteligimde patlak verdi. Bunun bos birsey oldugunu varsaymasi uzerine zorlamayla baskiyla olacagini hatta isi zorla yapmaya kadar goturunce ayrilikla sonuclandi. yeni bir iliskideyken cinsellik dusunmek korku filmi haline gelmisti. ta ki bunu sevdigim insana durustce acincaya kadar bunu normal karsiladi. rahat ol diye telkinde bulunarak ilk haftalarimizda yataga girdigimde geceligimi bile cikaramazdim o bunu anlayisla sanki gecelik yokmus gibi davranarak rahatlamami saglardi. 2. ayda ön sevisme yapardik. benim kendimi banyoda yada o evde degilken de istedigim zaman kendime dokunmam gerektigini anlatirdi. ( dokunur muydum asla banyoda agladigim cikmadigim olurdu ) 3. aya kadar parmaklariyla kendisi alistirma yaptirdi birden cok kasildigim ve istemsiz titremeler oluyordu. ben her deneyelim dedigimde zamani var acele etme dedi.ve 4.ay da sadece ikimiz ve aklimizda hic bir dusunce olmadan on sevismeyi uzun tutarak denemeye calistim titresemde ve agrinin her denemede azalacagini zevk alacagimi soyleyerek telkin etti. (eczanelerdeki krem ,yag vb her seyi surerek) ve 6.ayda tam olarak iliskiye girdigimizi bunda oncekilerde sadece agriya odaklandigim icin korktugumu ve bana dile getirmeyerek yapabildin dedigini itiraf etti. 9.ay artik daha istekli ve suan istiyorum demeye donustu. o hafif sizlamanin hosuma gitmeye basladigini farkettim. biz bu surecte hep keyif alarak birbirimizi kesfetmek olarak gorduk. bir odaya hapsolunca zorunluluk hissinden korktugum icin salonda film izleyerek sevistik banyoya beraber girdik tatil yaparken eglenceye donusturduk ve gece uyurken bile kim uyandiysa vakitli vakitsiz zevk almaya calisti.ama bunda en cok o etkili oldu.iyiki kendime inandim 8.yila giriyoruz ve ogunlerin yasanmasi birbirimize ogrettiklerimizi konustugumuzda ozguvenimin arttigini bende o kambur durusun yerini dik bir durusa bıraktığını soyler. mesela aranizda kisa surede oturma pozisyonunun rahat pozisyon oldugunu soyleyen var ben bunu 2.yilimda yapabildim hemde yeni pozisyon agritirmi acaba korkusuyla cok guzel basarmissiniz.(bizlerden daha kotu durumda olan var bizzat sahidim guvenin denemek basarmanin yarisi diye bosa dememisler :)

Kızlar bende 10 aylık evliyim ve vajinismus gibi lanet bir problemi kendim yendim her türlü desteğe hazırız burdan tanıştığım kızlarlaaa gruptan konuşuyoruz birbirimize destek oluyoruz falan herşey yolunda rabbime şükürler olsun

Merhaba bana da yardımcı olur musunuz bende 2 aylık evliyim hala birlikte olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…