- 17 Ağustos 2020
- 2
- 2
- 36
-
- Konu Sahibi Wonderwoman01
Siz nasil bir yol izliyorsunuz aşmak için?Sizin adınıza çok sevindim tamamen psikolojik yakın zamanda ben de yaşadım bu durumu ve aşmaya çalışıyorum
Birleşme anında kesinlikle acı çekmeyeceğimi ve oradan bebek çıktığına göre vajinanın harika bir organ olduğunu tekrarlıyorum birleşme oluyor ama tam olarak değilSiz nasil bir yol izliyorsunuz aşmak için?
Ben de doktor tedavisine başladim. 3 seans gittim. Dilatör vermisti. 4.boyu yapamadım. 4seansıma gittigimde doktorla çalistik. Emla krem eşliğinde. Orda oldu. Hatta doktorum hazır oldugumu eşli denemeye geçebilecegimi soyledi emla kremle. Denedik ama olmadı. 4.boy dilatör de olmadı. Sonra ben kendim emla kremle deneyerek 4.yü yapmaya basladim. Simdi kremsiz de yapabiliyorum. Biraz sızlıyor. Rahat olamiyorum 3.boyuttaki gibi. Eşli deneme de olmuyor. Sanırım biraz daha zamanım var alışmak icin. 2 seansım daha var tedaviden ama nisandan bu yana gitmiyorum. 4. Boyuta iyice alışıp oyle gitmek istiyorum aslında.bende de aynı problem var, doktor tedavisi almaya başladım da yukarıda yazan aklıma takıldı, 4. boyu alabilmeye rağmen eşi olmuyor mu? yani geçmeme durumu da mı var
çoğu doktor 4-5 seansı üst üste alıyor bitiriyor sizinki nasıl br yöntem izliyor. ben daha yeni başladım, biraz o sıtandartlardan farklı bir doktor seans aralarına günler bırakıyor. ama eve dilatör vermedi. daha 1 seans gittim ben ilkinde bile zorlandım diğer boyutlara yapabileceğime ihtimal veremiyorumBen de doktor tedavisine başladim. 3 seans gittim. Dilatör vermisti. 4.boyu yapamadım. 4seansıma gittigimde doktorla çalistik. Emla krem eşliğinde. Orda oldu. Hatta doktorum hazır oldugumu eşli denemeye geçebilecegimi soyledi emla kremle. Denedik ama olmadı. 4.boy dilatör de olmadı. Sonra ben kendim emla kremle deneyerek 4.yü yapmaya basladim. Simdi kremsiz de yapabiliyorum. Biraz sızlıyor. Rahat olamiyorum 3.boyuttaki gibi. Eşli deneme de olmuyor. Sanırım biraz daha zamanım var alışmak icin. 2 seansım daha var tedaviden ama nisandan bu yana gitmiyorum. 4. Boyuta iyice alışıp oyle gitmek istiyorum aslında.
Benim doktorum süreci biraz bana biraktı. Benim hazır olusuma göre. 4 seansı da 1 aya yayarak yaptik. Ama sorun erteleme sorunu oldugu icin yine ertelemeler basladi bende.çoğu doktor 4-5 seansı üst üste alıyor bitiriyor sizinki nasıl br yöntem izliyor. ben daha yeni başladım, biraz o sıtandartlardan farklı bir doktor seans aralarına günler bırakıyor. ama eve dilatör vermedi. daha 1 seans gittim ben ilkinde bile zorlandım diğer boyutlara yapabileceğime ihtimal veremiyorum
Evde de devam ediyor musun dilatör setlerine ? Benim evde yokta Alsam mı ki ?Benim doktorum süreci biraz bana biraktı. Benim hazır olusuma göre. 4 seansı da 1 aya yayarak yaptik. Ama sorun erteleme sorunu oldugu icin yine ertelemeler basladi bende.Bana da 2. Seansta vermişti dilatör setini. Ben ilk boyutu çok rahat yapmiştım. Ama 2 de hele ki 3te çok zorlanmistim. Şimdi kolay geliyor. Alışmakla alakalı biraz sanırım.
Evet evde yapıyorum zaten ben. Doktorum verdi seti. Doktorumla 4.boyutta takilınca bir defa calistik sadece. Onun dısında evdr yapiyorumEvde de devam ediyor musun dilatör setlerine ? Benim evde yokta Alsam mı ki ?
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz bende 2 aylık evliyim hala birlikte olamadımKızlar bende 10 aylık evliyim ve vajinismus gibi lanet bir problemi kendim yendim her türlü desteğe hazırız burdan tanıştığım kızlarlaaa gruptan konuşuyoruz birbirimize destek oluyoruz falan herşey yolunda rabbime şükürler olsun
Nasıl yendınızKızlar bende 10 aylık evliyim ve vajinismus gibi lanet bir problemi kendim yendim her türlü desteğe hazırız burdan tanıştığım kızlarlaaa gruptan konuşuyoruz birbirimize destek oluyoruz falan herşey yolunda rabbime şükürler olsun