- 7 Kasım 2018
- 434
- 10.128
- 118
- Konu Sahibi Lilaseverr
-
Aminn inşallah canım benim sagolhadi bakalım inşallahhhh
Aminn inşallah canım benim sagol
Hiç bir şekilde doktordan yardım almadım parmak egzersizleri yapmadım sadece eşimle birlikte oluyorum nefes egzersizleri yapıyorum nefes kontrolü yapıyorum o an rahat olmaya çalışıyorum ve sona çok yaklaştım bu hastalığı dusuncelerinde yenmelisin ilk önce ve tabi burdaki arkadaşlarda çok destek veriyorlar yardımcı oluyorlar ben başaracagima inanıyorum tamamen yenmeme az kaldı inanın ve çok isteyin yenmeyi sabredinYönteminizi de yazın.Başka mağdur arkadaşlarımıza da yardımı olur belki.
Evet ya ne kadar korkutmuslar evlenmeden önce inanamıyorum yani..Ucunda ölüm yok yani korkacak hiç bişey yokmuş gerçekten sekiz ayim boşa gitti...Insallah canim yenersin inanki yenince bumuymus diyeceksin hic korkma
yapmaktan en keyif aldıgın şey ney meselaa
kahve içmek mi çukulata yemek mi yada ensevdiğin bir yemeği yemek mi
once onun cevabını ver kendı kendıne
sonra o zevki 1000 çarp
Tamamen beynim le savaştım ve ben kazandim tamamen de yenicem çok yaklaştım canimNasıl yendin canım ?
Evet gerçekten bu nedirBu nasıl bir anlatıştır öyle.
Bu nasıl bir anlatıştır öyle.
Bu motivasyonla bu akşam oldu bu işnasıl ama
10 sanıye gözümü kapadım düşündüm
bunları yazmak geçti içimden hahahahaaaa
nasıl ama
10 sanıye gözümü kapadım düşündüm
bunları yazmak geçti içimden hahahahaaaa
Hahaha doğru tövbeeeBu motivasyonla bu akşam oldu bu iş
Bu motivasyonla bu akşam oldu bu işKonu sahibinin,problemini halletme sebebi olursunuz umarım.
İnşallahhhhhhhh cokkkk Aminnnhadi kızzz işallahhhhh
Lütfen bana da yardım edin ben yenemiyorum 9ay olduŞükürler olsun vajinismusu yendim kurtuldum vallaha yendim Allah'ım cokk şükür :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?