Vajinismusu yenip kremle hamile kalanlar

Sanirim anlatamıyorum daha yeni yendim ve zaten yüzde yüz çözülmüş değil çocuk kararımı da Doktoruma sordum bi sakıncası yok dedi kremi de kullandığımız dedi ama içime şüphe düştü işte sorayım dedim buraya da ve ayrıca ağrının nedeni vajinal darlık zamanla gecermis doktorumun dediğine göre
kısa bi süre sonra artık kullanmanıza gerek kalmaz öyleyse, ortada bi sorun da kalmaz.

niye yüklenmek için yazıyorsunuz çok belirgin bir soru yazmış bilen yazsın bilgisini paylaşsın hasta olarak da düşünüyorsanız daha yüreklendirici pozitif şeyler yazın bu özel bir durum bu kadar keskin konuşmaya gerek yok konu bebek ve hanımefendinin sağlık problemi ....
can sıkmaya gerek var mı paylaşım yeri burası sinir atma değil herkes egosunu başka şekilde tatmin etsin bence

niye yüklenmek için yazıyorsunuz çok belirgin bir soru yazmış bilen yazsın bilgisini paylaşsın hasta olarak da düşünüyorsanız daha yüreklendirici pozitif şeyler yazın bu özel bir durum bu kadar keskin konuşmaya gerek yok konu bebek ve hanımefendinin sağlık problemi ....
can sıkmaya gerek var mı paylaşım yeri burası sinir atma değil herkes egosunu başka şekilde tatmin etsin bence
Sağolun ya gerçekten daha yeniyim burda ve ilk paylaşımımdı çok şaşırdım böyle sert yorumlara sizin gibiler daha çoktur umarım burda

Back