Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor tavsiyesine gelll. SiringaSen en temel ihtiyaclardan olan seksten vazgectin, hastaligina care aramak yerine cocuk sahibi olmaya mi calisiyorsun?
Cinsel olarak butunlesemedigin adamla evliligini nasil cocuk isteyecek kadar oturtabildin?
Lutfen once tam anlamiyla tedavi ol.
Uyusturucu kremle sevisilmez.
Yine de israrciysan siringaya cekip icine enjekte et. Ama siringayi da sokamazsan o da sikinti.
Canım çok şükür tamamen butunlestik sex hayatımız doyurucu eşim de memnun ama çok az bi uyuşturucu kullanıyorum ağrımı azaltıyor bu çocuk istemememize mani değil karı koca buna karar veririz ben sadece spermi öldürüyor mu bilen var mı diye sordum çocuk düşünmemiz ı yargılama hakkımız yok bu bizi bağlar bizim için tam zamanı tab8 Rabbim verirseSen en temel ihtiyaclardan olan seksten vazgectin, hastaligina care aramak yerine cocuk sahibi olmaya mi calisiyorsun?
Cinsel olarak butunlesemedigin adamla evliligini nasil cocuk isteyecek kadar oturtabildin?
Yine de israrciysan siringaya cekip icine enjekte et. Ama siringayi da sokamazsan o da sikinti.
Tabi tabi ironi falan yapmadimDoktor tavsiyesine gelll. Siringa![]()
Yani hastaligima çare buldum ve sesten de vazgeçmiş değiliz hergün çalışıyoruzCanım çok şükür tamamen butunlestik sex hayatımız doyurucu eşim de memnun ama çok az bi uyuşturucu kullanıyorum ağrımı azaltıyor bu çocuk istemememize mani değil karı koca buna karar veririz ben sadece spermi öldürüyor mu bilen var mı diye sordum çocuk düşünmemiz ı yargılama hakkımız yok bu bizi bağlar bizim için tam zamanı tab8 Rabbim verirse
Anlayamadım canımTabi tabi ironi falan yapmadim![]()
Sana dememistim bunu.Anlayamadım canım
Bi daha okudum.da senin sorunun ne bu ne saldırganlık Allah şükür yendim ama doktorum acı tamamen kaybolan a kadar kremleri no kullan dedi senin gibi cahile sormadım sen geç bu başlığı bi zahmetSen en temel ihtiyaclardan olan seksten vazgectin, hastaligina care aramak yerine cocuk sahibi olmaya mi calisiyorsun?
maide biraz sakin. Kimseye cahil diyemezsin. Kurallara aykırı birazdan mune sana gerekli uyarıyı yaparBi daha okudum.da senin sorunun ne bu ne saldırganlık Allah şükür yendim ama doktorum acı tamamen kaybolan a kadar kremleri no kullan dedi senin gibi cahile sormadım sen geç bu başlığı bi zahmet
Ne kadar ayip.Bi daha okudum.da senin sorunun ne bu ne saldırganlık Allah şükür yendim ama doktorum acı tamamen kaybolan a kadar kremleri no kullan dedi senin gibi cahile sormadım sen geç bu başlığı bi zahmet
Doktoruma sormadığimi ne biliyorsunuz acaba??? Tabiki sordum ve kullan dedi ama içimde şüphe var aynı durumda olup hamile kalan var mı diye merak ettim sizin çocuk istememizi yargılamanız ayıp ve yasak değil mi hangi vasıfla bu kararımızı beni aşağılayarak yargiliyirsunuz acabaNe kadar ayip.
En basitinden kullandigim kremin spermisid etkili olup olmadigini doktoruma soracak kadar bilgiliyim cok sukur.
Ağrı olması normal değil. Hastasınız önce bir kabul edin tedavi olun.Canım çok şükür tamamen butunlestik sex hayatımız doyurucu eşim de memnun ama çok az bi uyuşturucu kullanıyorum ağrımı azaltıyor bu çocuk istemememize mani değil karı koca buna karar veririz ben sadece spermi öldürüyor mu bilen var mı diye sordum çocuk düşünmemiz ı yargılama hakkımız yok bu bizi bağlar bizim için tam zamanı tab8 Rabbim verirse
Bi daha okudum.da senin sorunun ne bu ne saldırganlık Allah şükür yendim ama doktorum acı tamamen kaybolan a kadar kremleri no kullan dedi senin gibi cahile sormadım sen geç bu başlığı bi zahmet
Sanirim anlatamıyorum daha yeni yendim ve zaten yüzde yüz çözülmüş değil çocuk kararımı da Doktoruma sordum bi sakıncası yok dedi kremi de kullandığımız dedi ama içime şüphe düştü işte sorayım dedim buraya da ve ayrıca ağrının nedeni vajinal darlık zamanla gecermis doktorumun dediğine göreAğrı olması normal değil. Hastasınız önce bir kabul edin tedavi olun.
Tedavi oldum Ankarada bir iki aya ağrı kalmazmiş ama biz evleneli baya oldu artık istiyoruz bebisSanirim anlatamıyorum daha yeni yendim ve zaten yüzde yüz çözülmüş değil çocuk kararımı da Doktoruma sordum bi sakıncası yok dedi kremi de kullandığımız dedi ama içime şüphe düştü işte sorayım dedim buraya da ve ayrıca ağrının nedeni vajinal darlık zamanla gecermis doktorumun dediğine göre