Vajinismusu yenip kremle hamile kalanlar

Maide2744

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
22
9
1
35
Kızlar bioleyn uyusturucu ile hamile kalan var mı onsuz yapamıyoruz ve spermleri öldürüyor mu acaba var mı kullanan

Canım benim bildiğim krem vs. ürünler spermi öldürüyor. Bir uzmana danışın hayat boyu krem kullanamazsın. Burada konular vardı vajinusmusla ilgili. Kızların yazılarını oku Bi çare bulabilirsin belki.

Sen en temel ihtiyaclardan olan seksten vazgectin, hastaligina care aramak yerine cocuk sahibi olmaya mi calisiyorsun?
Cinsel olarak butunlesemedigin adamla evliligini nasil cocuk isteyecek kadar oturtabildin?
Lutfen once tam anlamiyla tedavi ol.
Uyusturucu kremle sevisilmez.
Yine de israrciysan siringaya cekip icine enjekte et. Ama siringayi da sokamazsan o da sikinti.

Hayat boyu değil zaten yeni yendim ama hemen bebek istiyoruz ve ilaçsız da yapamıyorum napicam bilmiyorum sitede de yeniyim ne nerde pek bilmiyorum

Yüzeysel ejekulasyon ile de hamile kalınır.
Benim 2 aylık bir vajinusmus geçmişim var, kremin adını hatırlamıyorum ama uyuşturucu değildi, ostrojen içerikli kremdi. Tek kullanımda halloldu 20 kusur yıllık yük.

Sen en temel ihtiyaclardan olan seksten vazgectin, hastaligina care aramak yerine cocuk sahibi olmaya mi calisiyorsun?
Cinsel olarak butunlesemedigin adamla evliligini nasil cocuk isteyecek kadar oturtabildin?
Yine de israrciysan siringaya cekip icine enjekte et. Ama siringayi da sokamazsan o da sikinti.
Doktor tavsiyesine gelll. Siringa:halay:

Canım çok şükür tamamen butunlestik sex hayatımız doyurucu eşim de memnun ama çok az bi uyuşturucu kullanıyorum ağrımı azaltıyor bu çocuk istemememize mani değil karı koca buna karar veririz ben sadece spermi öldürüyor mu bilen var mı diye sordum çocuk düşünmemiz ı yargılama hakkımız yok bu bizi bağlar bizim için tam zamanı tab8 Rabbim verirse

Canım çok şükür tamamen butunlestik sex hayatımız doyurucu eşim de memnun ama çok az bi uyuşturucu kullanıyorum ağrımı azaltıyor bu çocuk istemememize mani değil karı koca buna karar veririz ben sadece spermi öldürüyor mu bilen var mı diye sordum çocuk düşünmemiz ı yargılama hakkımız yok bu bizi bağlar bizim için tam zamanı tab8 Rabbim verirse
Yani hastaligima çare buldum ve sesten de vazgeçmiş değiliz hergün çalışıyoruz

Bi daha okudum.da senin sorunun ne bu ne saldırganlık Allah şükür yendim ama doktorum acı tamamen kaybolan a kadar kremleri no kullan dedi senin gibi cahile sormadım sen geç bu başlığı bi zahmet

Bi daha okudum.da senin sorunun ne bu ne saldırganlık Allah şükür yendim ama doktorum acı tamamen kaybolan a kadar kremleri no kullan dedi senin gibi cahile sormadım sen geç bu başlığı bi zahmet
maide biraz sakin. Kimseye cahil diyemezsin. Kurallara aykırı birazdan mune sana gerekli uyarıyı yapar

Ne kadar ayip.
En basitinden kullandigim kremin spermisid etkili olup olmadigini doktoruma soracak kadar bilgiliyim cok sukur.

Ne kadar ayip.
En basitinden kullandigim kremin spermisid etkili olup olmadigini doktoruma soracak kadar bilgiliyim cok sukur.
Doktoruma sormadığimi ne biliyorsunuz acaba??? Tabiki sordum ve kullan dedi ama içimde şüphe var aynı durumda olup hamile kalan var mı diye merak ettim sizin çocuk istememizi yargılamanız ayıp ve yasak değil mi hangi vasıfla bu kararımızı beni aşağılayarak yargiliyirsunuz acaba

Ağrı olması normal değil. Hastasınız önce bir kabul edin tedavi olun.

Ağrı olması normal değil. Hastasınız önce bir kabul edin tedavi olun.
Sanirim anlatamıyorum daha yeni yendim ve zaten yüzde yüz çözülmüş değil çocuk kararımı da Doktoruma sordum bi sakıncası yok dedi kremi de kullandığımız dedi ama içime şüphe düştü işte sorayım dedim buraya da ve ayrıca ağrının nedeni vajinal darlık zamanla gecermis doktorumun dediğine göre

Sanirim anlatamıyorum daha yeni yendim ve zaten yüzde yüz çözülmüş değil çocuk kararımı da Doktoruma sordum bi sakıncası yok dedi kremi de kullandığımız dedi ama içime şüphe düştü işte sorayım dedim buraya da ve ayrıca ağrının nedeni vajinal darlık zamanla gecermis doktorumun dediğine göre
Tedavi oldum Ankarada bir iki aya ağrı kalmazmiş ama biz evleneli baya oldu artık istiyoruz bebis

Back