VAJİNİSMUSU YENENLER ve DOKTORLARI

3 yıllık evliyim. yaparım yaparım dedim. herkes yapıyor benim ne eksiğim var dedim ama yapamadım. eşim ise olacak üzülme ve bunun dışında hiçbir şey demediği için daha da çok eziliyordum bu sessizlikte. Alsancak ta Kıbrıs şehitlerindeki doktora gittim adını hatırlamıyorum. Google da yazarsanız çıkıyor. konuşurken baya ağladım derdimi anlatırken. sonrasında alttan muayene etti. en çok korktuğum şey buydu zaten. bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu bunu lazerle yakması gerektiğini onu yapmadan eğer ben ilişkiye girersem dayanılmaz acılar çekeceğimi söyledi. tabi ben durur muyum bu korkuyla haftaya geleyim deyip ordan hemen çıktım. aradan 1.5 yıl geçti ne tedavi ne bişey. sonrasında çok yakın arkadaşlarımızın bebeği olacağını duyduk. bebeğim olmasını istemediğim halde hiç sevinemedim. o gün çok mutluyken eve gelince eşimde bence 5 karış suratla oturmaya başladık 3gün falan devam etti bu. sanırım bu olay beni tetikledi ve Kuşadasın daki DOKTOR MURAT ULUSOY'u en başından beri gitmek isteyip uzak diye gitmediğim doktor aradım telefonla randevu aldım. cumartesi günü gittik sabah 10 da randevum vardı. PARMAK EGZERSİZİ diye bir şey yok... telkin yapıyor ardından ardından nefes egzersizi .. aparatlar var onları içine alıyorsun. yapamam dediğim şeyleri yaptım. gece 11 de her şey bitmişti artık birlikte olduk acı değil ama batma gibi bir şey hissettim içimde. kızlık zarım yırtılmış. kanamam biraz fazla oldu. şimdi çarşamba gününü bekliyoruz. tekrar denemek için kanama fazla olduğu için biraz bekleyin dedi. o küçücük yere o şeyler nasıl giriyor şoklar içerisindeyim. eşinizi seviyorsanız bu haksızlığı ona yapmayın derim ben 3 yıl yaptım arkadaş gibi uyuduk geceleri. bebek yok mu diyenlere ikimizde şu an düşünmüyoruz gibi palavralar attık. uykusuz geceler saatlerce gizli gizli ağlamalara elveda artık. zafer bizim...
Merhaba aktifseniz size ulaşma şansım var mı

Merhaba aktifseniz size ulaşma şansım var mı
Merhaba hanımlar, 2015 Mayıs'ta evlendik ve tam 1bucuk yıl yapamadık hep erteledim.sonra internetten Ankara'da bulunan Hera Kliniği buldum.randevu aldım Ankara'ya gittik.bekleme salonunda resmen titriyordum çünkü alttan muayene edileceğini duymuştum.bizi iceri cagirdiklarinda kalbim müthiş carpiyordu.iceri girdik doktora derdimizi anlattığımızda ise 1bucuk yıl çok uzun süre dedi.ki ben daha da üzüldüm. Muayene odasına girdik eşimi odaya almadı doktor. kızlık zarını esnek olduğunu soyledi doktor.egzersizlerle 3gunde yendik sukur.bilseydim bukadar beklemezdim.tedavi gördükten 4ay sonra ise rahim duvarina yapışık 6 cm büyüklüğünde miyomum varmis.eger hamile kalırsam düşük tehlikesi yasarmisim.5doktora gittik en guvendigim doktora ameliyat oldum Ocak 2017 de. Haziran ayında hamile kaldım şimdi 3 buçuk aylık minnos bı kızım var o günler gelip geçici.caninizi sikmayin

Merhabalar kader arkadaslarım Bu sayfaya ılk care aramak ıcın korkuyla endıseyle ve uzulerek bakıyordum. Artık basarmıs olmanın mutlulugu ve belkı bırıne umut olurum dıye yazıyorum. 11 aylık evlıyım . 1 bucuk gun evet bır bucuk gunde vajınusmusu yendım basardımmm kurtuldummm Basarı mesajlarını okurken ınanamıyodum Acaba ben nezamn boyle yazablcem dye dsunuyodum Ve sonunda o buyuk adımı attım Aydın kusadasında Dr Murat Ulusoya gıttım ınternette gıtmeden bır cok doktor arastırdım en cok guven hıssettgım murat ulusoya gıttım ve ıyı kı gıtmısım gozunuz kapalı guveneblırsınız ısınde uzman bır doktor kendı gelıstırdıgı yontemle 1bucuk gunde cozdu 11 ay boyunca hep erteledım once vajınusmusu kabullenmedım ga bugun ha yarın derken 11 ay gectı aslnda evlılıgımın ılk altı ayında tedavı olmam gerektgını kabullendım ama cok korkuyodum sırf muayene olmaktan korktgum ıcın psıkologa gttım 3 seans boyunca gttım fakat parmak egzersızı dedıgınde yıne basaramadım ve vazgectım guvenımıde kaybetmstım sonra bunun uzernden bes ay gectı ve artık guvenılır bır doktora guvenılır bur merkeze gıdıp tedavı olmalıydım kendıme uzak olan bır sehre gereken ucretı de bırıktırerek kusadası murat ulusoyun yolunu tuttum ve sukurler olsun mutlu son murat beye sonsuz tesekkurler ona mınnattarım bana hayatımı verdı evlılıgım kurtuldu sabrı guler yuzu kararlılıgı verdgı guven benı bu dertten kurtardı ben kı aynı zamnda menıyer hastasıyım canı cok az olan bırıyım yapı olarak zor bır ınsanım ben bıle basardıysam herkes yapar ınanın ben kendı vajınasına bakamayan dokunamayan bırıydım ben bır bucuk gunde coZdum murat ulusoyun teknıgıne gelecek olursam doktorun yanına grdgımde bıle okadr yogun korku ıcndeydım kı tıtrıyodum ama murat bey hıc yormadı yıpranmadan cozdum gereklı bkac kusa soru sordu vajınusmus olmamda altında yatan nedenı bulmak ıcın. sonra baska bır odaya aldı ve hıpnozla bılıncaltıma telkınler verdı esım baska bır odadan hıpnozu kamerayla ızledı sonra muayene odasına aldı ve aparatlarla calıstrdı esımde yanımızdaydı kendım yapablcegm bsey asla degıldı ve o tıtreyen ben rahatlkla muayene oldum nasıl oldgunu anlayamadım sonra muayeneden cıkınca tekrar hıpnozla telkn verdı ve aparatlarla ogretıp odev verdı otele gttık otelde ogrendıklermızı aparatlarla tekrar ettık bıdaha doktorun yanına gıttık ve tekrar hıpnozla telkın verdı ve aksama ışk deneyımımızı yapablcegımızı soyledı ben o aksam yapamadım sabaha ılk deneyımı yasadık ve kabus bıttı sonrasında bıkac ev odevı verdı tedavı surecınde hıpnoz ve aparat calısması harıcınde en onemlı seylerden bırı nefes egzersızı ogrettı teknık ogrettı sorun odaklı cozumcul bır doktor 11 aydr yapamadgımı 1 bucuk gunde cozdum ertelemeyın bır adım atın ama uzak bır sehır olması erkek doktor olması yada odenecek ucret szın erteleme sebebınız olmasın adım adım dogru yaklasım ve dogru teknıklerle cozuluyor ısını bılen uzman guvenılır bır doktora emanet edın kendınızı yanlıs tedavılerle zaman kaybetmeyın maddı manevı yıpranmayın de murat ulusoyu kesınlıkle onerırım arastırın arayın gıdın gorusun ben de ılk adını bu sayfada gormustum sonra arastrdım arasım konustum ve ıyı kı de gıtmeye karar vermısım bıraz guven bıraz cesaret bıraz sabır ve sonuc cozumm ...

Back