VAJİNİSMUSU YENENLER ve DOKTORLARI

PVnRT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
5
0
1
36
Arkadaşlar,

Yaklaşık 1 yıl vajinismus sıkıntısı çektim. Bu sorunu çözmek için kitaplar okudum, kadın doğumcular gezdim, birkaç psikiyatr dolaştım, sonra Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıklarının bu konuyla ilgili bölümünde 6 ay kadar zaman kaybettim. Bu süreçte sinirlerim yıprandığı gibi, evliliğimden bir şey anlamama, eşimle iletişim sorunları ve hatta anne olamayacağım düşüncesi beni mahvetti. Ama bıkmadan sorunun üzerine gittim. Çünkü sorun psikolojik değildi bence. Sorun biz kadınların hep korumak için çabaladığı ve aslında kendi içinde ne olduğunu bile sorgulayamadığı bu toplumda neremizde ne olduğunu bilmememizden kaynaklıydı. Bunu çözmek için Kayra Bera Kadın Sağlığına gittim ve tam anlamıyla doğru yerdeydim. Doktorum Saygın Miçöz Kadıoğlu na milyonlarca kez teşekkür ederim. Eğer onunla tanışıp buradaki mükemmel tedaviyle sonuca ulaşamasaydım korkarım evliliğimi bile sonlandırabilirdim. Bu sorunu yaşayan herkese tavsiyem hiç vakit kaybetmeden doğru doktora gidip bu illetten kurtulmasıdır.
Not: Bu konunun amacı reklam değil ihtiyacı olan tüm kadınların faydalanmasıdır. Lütfen reklam yapmayınız.

Sizin adınıza çok sevindim . Bu bizim için de 3 yıldır yaşadığımız sorun. Gittiğiniz merkez istanbul da mı? Ve bizim için çok önemli tedavi ücretini öğrenebilir miyim?

Merhaba, İstanbul merkezi evet. Kadıköy Bağdat Caddesinde Kayra Bera kadın sağlığı olarak aratırsanız bulabilirsiniz. Vakit kaybetmeden bu kabustan uyanmanızı tavsiye ederim. İlk başta bende hiçbir yere güvenemiyordum. Para için suistimal edileceğimi düşünüyordum. Tesadüfen internet araştırmalarımda buldum burayı ve yüzlerce teşekkür mektubunu görünce şansımı denemek için gittim. Hatta ilk başta inanmadım mektuplara bile. Ama gittiğimde bizzat gördüm mektupları masanın üzerinde ve bende yenilerini ekledim :) Fiyat ile ilgili telefon ederek bilgi alabilirsiniz. Kesinlikle reklam amaçlı değil bu söylediklerim. Tek istediğim yaşadığım bu kabusu hiç bir kadının yaşamaması. Evliliğim anlam kazandı. Annelik hayalleri kurabiliyorum çok şükür. Bir an önce bu sorundan kurtulursunuz umarım.

kesinlikle katılıyorum yazdıklarınıza 4 yıl cebelleştim bu illetle o kadar kötü belaki anlamayan asla anlamaz reklamı ne hiç aklımıza getirecek durumda değiliz zaten ben de ankarada gitmedik yer bırakmadım en sonunda reyyan özcan hocamı buldum tek kelimeyle muhteşem bir kadın bende sitesindeki hastalıktan kurtulmuş insanların öykülerini okudum yine de araştırmaya devam ettim aynı öyküler en iyi hekim sitesinde de yazıyordu bir arkadaşımdan da duyunca gittim.3 günde çözdü hiç sacma sapan yöntemleride kullanmadı bilimsel bana uygun teknikleri secti dediği gibi de oldu tek vajinismusu yenmedim ilişkiden zevk almayı da öğrendim kesinlikle herkese oneririm zaten okadar güveniyorlar ki kendilerine ben çok para harcadığımı ya olmazsa napacağız dediğimde yüz de yüz olacağının garantisini verdi bi kaç arkadaşıma önerdim gidenler hep memnun kaldılar bi de derecesine göre ücret alıyorlar ve pek çok merkeze göre çok daha uygun

Arkadaşlar,

Yaklaşık 1 yıl vajinismus sıkıntısı çektim. Bu sorunu çözmek için kitaplar okudum, kadın doğumcular gezdim, birkaç psikiyatr dolaştım, sonra Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıklarının bu konuyla ilgili bölümünde 6 ay kadar zaman kaybettim. Bu süreçte sinirlerim yıprandığı gibi, evliliğimden bir şey anlamama, eşimle iletişim sorunları ve hatta anne olamayacağım düşüncesi beni mahvetti. Ama bıkmadan sorunun üzerine gittim. Çünkü sorun psikolojik değildi bence. Sorun biz kadınların hep korumak için çabaladığı ve aslında kendi içinde ne olduğunu bile sorgulayamadığı bu toplumda neremizde ne olduğunu bilmememizden kaynaklıydı. Bunu çözmek için Kayra Bera Kadın Sağlığına gittim ve tam anlamıyla doğru yerdeydim. Doktorum Saygın Miçöz Kadıoğlu na milyonlarca kez teşekkür ederim. Eğer onunla tanışıp buradaki mükemmel tedaviyle sonuca ulaşamasaydım korkarım evliliğimi bile sonlandırabilirdim. Bu sorunu yaşayan herkese tavsiyem hiç vakit kaybetmeden doğru doktora gidip bu illetten kurtulmasıdır.
Not: Bu konunun amacı reklam değil ihtiyacı olan tüm kadınların faydalanmasıdır. Lütfen reklam yapmayınız.
Ne kadar odediginizi merak ettim?

3 yıllık evliyim. yaparım yaparım dedim. herkes yapıyor benim ne eksiğim var dedim ama yapamadım. eşim ise olacak üzülme ve bunun dışında hiçbir şey demediği için daha da çok eziliyordum bu sessizlikte. Alsancak ta Kıbrıs şehitlerindeki doktora gittim adını hatırlamıyorum. Google da yazarsanız çıkıyor. konuşurken baya ağladım derdimi anlatırken. sonrasında alttan muayene etti. en çok korktuğum şey buydu zaten. bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu bunu lazerle yakması gerektiğini onu yapmadan eğer ben ilişkiye girersem dayanılmaz acılar çekeceğimi söyledi. tabi ben durur muyum bu korkuyla haftaya geleyim deyip ordan hemen çıktım. aradan 1.5 yıl geçti ne tedavi ne bişey. sonrasında çok yakın arkadaşlarımızın bebeği olacağını duyduk. bebeğim olmasını istemediğim halde hiç sevinemedim. o gün çok mutluyken eve gelince eşimde bence 5 karış suratla oturmaya başladık 3gün falan devam etti bu. sanırım bu olay beni tetikledi ve Kuşadasın daki DOKTOR MURAT ULUSOY'u en başından beri gitmek isteyip uzak diye gitmediğim doktor aradım telefonla randevu aldım. cumartesi günü gittik sabah 10 da randevum vardı. PARMAK EGZERSİZİ diye bir şey yok... telkin yapıyor ardından ardından nefes egzersizi .. aparatlar var onları içine alıyorsun. yapamam dediğim şeyleri yaptım. gece 11 de her şey bitmişti artık birlikte olduk acı değil ama batma gibi bir şey hissettim içimde. kızlık zarım yırtılmış. kanamam biraz fazla oldu. şimdi çarşamba gününü bekliyoruz. tekrar denemek için kanama fazla olduğu için biraz bekleyin dedi. o küçücük yere o şeyler nasıl giriyor şoklar içerisindeyim. eşinizi seviyorsanız bu haksızlığı ona yapmayın derim ben 3 yıl yaptım arkadaş gibi uyuduk geceleri. bebek yok mu diyenlere ikimizde şu an düşünmüyoruz gibi palavralar attık. uykusuz geceler saatlerce gizli gizli ağlamalara elveda artık. zafer bizim...

3 yıllık evliyim. yaparım yaparım dedim. herkes yapıyor benim ne eksiğim var dedim ama yapamadım. eşim ise olacak üzülme ve bunun dışında hiçbir şey demediği için daha da çok eziliyordum bu sessizlikte. Alsancak ta Kıbrıs şehitlerindeki doktora gittim adını hatırlamıyorum. Google da yazarsanız çıkıyor. konuşurken baya ağladım derdimi anlatırken. sonrasında alttan muayene etti. en çok korktuğum şey buydu zaten. bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu bunu lazerle yakması gerektiğini onu yapmadan eğer ben ilişkiye girersem dayanılmaz acılar çekeceğimi söyledi. tabi ben durur muyum bu korkuyla haftaya geleyim deyip ordan hemen çıktım. aradan 1.5 yıl geçti ne tedavi ne bişey. sonrasında çok yakın arkadaşlarımızın bebeği olacağını duyduk. bebeğim olmasını istemediğim halde hiç sevinemedim. o gün çok mutluyken eve gelince eşimde bence 5 karış suratla oturmaya başladık 3gün falan devam etti bu. sanırım bu olay beni tetikledi ve Kuşadasın daki DOKTOR MURAT ULUSOY'u en başından beri gitmek isteyip uzak diye gitmediğim doktor aradım telefonla randevu aldım. cumartesi günü gittik sabah 10 da randevum vardı. PARMAK EGZERSİZİ diye bir şey yok... telkin yapıyor ardından ardından nefes egzersizi .. aparatlar var onları içine alıyorsun. yapamam dediğim şeyleri yaptım. gece 11 de her şey bitmişti artık birlikte olduk acı değil ama batma gibi bir şey hissettim içimde. kızlık zarım yırtılmış. kanamam biraz fazla oldu. şimdi çarşamba gününü bekliyoruz. tekrar denemek için kanama fazla olduğu için biraz bekleyin dedi. o küçücük yere o şeyler nasıl giriyor şoklar içerisindeyim. eşinizi seviyorsanız bu haksızlığı ona yapmayın derim ben 3 yıl yaptım arkadaş gibi uyuduk geceleri. bebek yok mu diyenlere ikimizde şu an düşünmüyoruz gibi palavralar attık. uykusuz geceler saatlerce gizli gizli ağlamalara elveda artık. zafer bizim...
Ben parmak egzersizi yapiyorum baskada biseye cesaretim yok 1gundr nasil hallediyirlar anlamıyorum sizce gitmelimiyim hemen

ben çok erteledim inanın. eşime boşanalım bile dedim. ama o 50 yıl da geçse bu evlilik sürecek seni seviyorum çünkü diyordu. çok sinir bozucu bir durumdu bu. dediğim gibi en son arkadaşlarımızın bebeği olduğunu duyunca randevu aldım ve gittim. gece her şey bitmişti. gidin tabiki. yıllarım boşa geçmiş başka bir şey demiyorum...

ama ben konyadayım çalışıyorum başka yere gitme imkanım yok pek burda bulmam gerekecek ama o kadar kısa sürede tedavi ederler mi bilemiyorum

yıllık izin alın ve gidin eşinizle birlikte. hem tatil yapmış olursunuz. doktorlada telefonla konuşun. bakın ben geçen hafta sizin gibiydim. ve destek alacağım hiç kimse yoktu konuştuğum paylaştığım hiç kimse yoktu. bu sitede bile yazamıyordum sadece yazılanları okuyordum ağlaya ağlaya. bana inanın ve gidin derim. kaç yıllık evlsiniz bilmiyorum ama ben 3 yılda ancak gidebildim

Bence ertlemeyin arkadaslar bir an once gidip tedavi olun

ben daha 2 aylık evliyim 2 ay sonrada eşimle farklı yerlere gidip görev yapıcaz yeni atandığımız için yıllık iznimizde yok ama bilemiyorum.. bugün konyada bir doktorla görüstüm onun için de çok iyi şeyler söyleniyor ama haftasonu il dışına gideceğini ve eylüle kadar olmadığını söyledi:( bide doktorlar ne yapıyorda bir günde hallediyorlar bu işi anlamıyorum ya

bir günde halledildiğine çok şaşırdım.. ücretini sizden öğrenebilir miyim acaba

teşekkür ederim ama tedaviye gidemicem sanırım..dün eşli parmak egzersizi yaptım 2 parmak alabildim yarısına kadar biraz daha cesaretlendim sanki kendim halledebilirim inşallah dua edin bana
evet gerçekten 1 gün de her şey bitti hatta 12 saatte. 4000lira ücreti durumunuzu anlatın indirim yapabiliyor. şansınız bol olsun...

Merhabalar,yaklaşık 2 yıldır evliyim vajinismus hastasiydim bende.internetten arastirmalarim sonucu op .dr yesim yercok a başvurduk. Bu hastalığı hiç yenemeyeceği düşünüyordum. Yeşim hanım bu sorunu %100 çözeceğini söylediğinde içimde bi umut ve güven oluştu ve nitekim dediği gibi oldu kesinlikle vajinismus kendiliğinden yenilebilen bi hastalık değil profesyonel yardım almak gerekiyor.Yeşim hanımın desteği ve bilgisiyle yaklaşık 4 günde 2 yıllık eziyetten kurtulduk.Yeşim hanım gerçekten alanında uzman bilgi birikimi olan hastasına güven veren çok değerli bi doktor kesinlikle tavsiye ederim.

Back