Vajinismusu yenenler lutfen yardim?

Pikkki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
13
4
1
28
5 aylik evliyiz arkadaslar ama zehir oldu . Eminim bu halde olan onca kadin vardir . Doktor parmak egzersizini anlatti anestol verdi ama parmak egzersizini yapmaya cesaret bile edemiyorum erteleyim duruyorum . Sizler nasil yendiniz lutfen destek olun ?

Bende bu sorunu yaşadım ama napim parmak egzersizini yapmak zorunda kaldim çünkü artık eşimle birbirimize girer hale gelmiştik. Çok şükür yendim parmak egzersizi yap bencede

Peki ne kadar sürede iliskiye girdiniz gercekten egzersizden sonra oluyor mu
Oluyor ben 2 ay kadar savaştım bununla çok ağladım çok kavga ettim doktora bile gittim doktor biraz eşine yardımcı olmalısın çok az kalmış zaten dedi her ilişkide kanamam oldu kendimi kastım ama parmak egzersizi 2 hafta yaptim sadece sonra bir baktim kendi kendine ilişkiye girebildik tabi o zamanda kasılmam olmuştu ama hakimiyeti kendim aldim eşim yapacağı zaman kasıyordum çünkü geçti çok şükür bende öyle sıkıntı edecek birsey degil emin ol bende ilk gecede çok aşırı kan aktı ve çok canım acıdığı için hep öyle olacak sanıyordum ama alakası bile yok

Merhaba canlarım ben 14 aydır çok hafif vajinusmus teşhisiyle uğraşıyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz kendımı cok caresız hissediyorum k.k'nü eşim önerdi hep yorumlarınızı okuyorum bebek yagı İle parmak egzersızı yapıyorum(günde kaç saat yapayım) vaji darmış wajına genısletme ameliyatı oldum daha cok kolay olur dıyorlar o noktaya geldımi tedırgin oluyorum eşimi itiyorum kızlar lütfen banada yardım edin daha ne Kadar devam edicem p.egzersizine bunuda hiç bilmiyorum artık bende mutlu bir aile kurmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…