Vajinismusu yenemiyorum

Kdnlrklb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
5
0
1
33
Merabalar. Ben daha öncede yazmıştım vajinismus hastasiyim. Egzersizleri denemiştim başarılı oldum. En son dilatör set aldım. En büyüğünü zorda olsa içime alabiliyorum. Icerdeyken bir süre bekletip arada ileri geri hareket ettiriyorum. Fakat buna rağmen eşimle denememde başarısız oluyorum. Sadece bir kere eşimi içime alabildim. Birdaha da olmadı. Dilatörü alıyorum içime em büyüğünü hemen peşine eşimle denemeye kalkışıyoruz olmuyor alamiyorum. Başaramıyorum. Bu noktada önerileriniz nelerdir

Siz ustte olun.

Bol kayganlastirici kullanin.

Sert bir zeminde olun, mesela yerde.

Olumsuz denemelerin oldugu odada yapmayin. Salona geçin ya da baska odaya.

Penise otururken kaslarinizi kontrol edin. Kaslarinizi açarak oturun. Çiş yaparken nasil yapiyorsak ayni sekilde.

Derin nefes alın, nefesinizi verirken hafifçe çiş yapar gibi ıkınarak oturun.

Tak diye hepsini almaya çalışmayın. Kademe kademe gidin.

Oncesinde dilatör çalışın mutlaka.

ilişki öncesinde 4 nolu dilatörle çalışın. sonrasında kayganlaştırıcıyla deneyin. Acıdığı anda geri çekilmeyin, bekleyin. O acı 5 10 sn sonra azalıyor. Sakinleştikten sonra biraz daha ittirsin eşiniz. Böyle böyle hepsi girene kadar deneyin. o sırada gevşemek için parmağınızla klitorisi uyarabilirsiniz/öpüşebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…