Vajinismus'u yeneceğime inandım ve yendim

addrian

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
10
0
6
34
İstanbul
Merhaba kızlar
Sizinle çok sık karşılaşılan bir problemi yendiğimi söylemek istiyorum.Söylemek istiyorum çünkü bilin ki bu sorun aslında büyütülecek bir şey değilmiş.Ben ilk cinsel deneyimimde biraz acele davranmanın sonucu olarak çok canım acıdı.Daha doğrusu birleşme olamadı.Sanki ölüyordum.Mideme kasıklarıma baskı vardı.Canım yanıyordu.Hayatımın sonuna kadar bunu yaşayamayacağımı düşündüm.Hatta ben o kadar abarttım ki bunun psikolojik değil de hastalıkla ilgisi olduğunu düşündüm.Mantar falan olmalıydı yani psikolojik olarak bu kadar acıyamazdı.Çok emindim bir hastalığımın olduğundan ve doktora gittim nihayet.Doktor bana gayet sağlıklı olduğumu söylediğinde yıkıldım.Biliyorum saçma ama bir hastalığım olsa ilaçla geçecekti ve ben acısız birlikte olacaktım.İçim içimi yedi.Neden olmuyor niye yapamıyorum diye.Bir gece durduk yere dedim ki hadi deneyelim.Biraz ıslanmadan sonra önce bir parmak sonra iki parmak sonra üç parmak ve sonra cinsel organ :) Ve sonuç başarılı :) O an ise gözlerimi kapatıp kendimi çok huzurlu bir yerde düşündüm.Yeşilliklerin maviliklerin içinde yürüyordum.Derin nefes aldım ve ben mutluyum diyip durdum.O an zaten hissediyorsunuz oranı gevşiyor açılıyor.Eğer ki kendinnizi acıyacak diye şartlarsanız acır.Gerçekten bunu ben de kabul etmiyordum.Ve şunu unutmayın bunu hiçbir doktor veya öneri yenemez.Yenecek olan sizsiniz.Bırakın kendinizi huzurlu yerlerde gezinin ve erkek arkadaşınızdan-eşinizden yardımcı olmasını isteyin.Gerçekten işe yarıyor. Yüzünüze bir gülümseme kondurun,gözlerinizi kapatın ve derin nefes alın.Başaracaksınız :34:

Seni tebrik ediyorum sana nasil mutlu oldugunu tahmin edebiliyorum.
Bende sukurler olsun sevgililer gununde atlattim :)) onemli olan derin nefes alip vermek en onemliside burdaki kizlarin dedigigibi ikinmak aynanin karsisinda deneyen gorecektir delik resmen aciliyor.acele yok yavas yavas icine aldikca devam edin.
Ben okadar cok mutluyumki allahim binlercekez sukurler olsun basardim gecen 2.5 yilima yanarim okadar basit sey icin.aci kan man olmadi bende 😊

Simdi ikinci denemede nasil olcak cok merak ediyorum yine oyle korkacamiki :))
Hemen girermi nasil olur aydinlatin bizi

Arkadaslar ben 6 yillik evliyim dun gece esimle cok tartistik cok uzuldum adam artik isyan etti yeterhic caba gostermiyosun dedi . cok uzuldum cok agaldim sonra dedimki tamam deneyelim hic on sev. Olmadan bebe yagi ile denemeye basladik 5_6 cm kadar penis alabildim onun disinda kendimi cok rahat birakmaya calistim ama o,madi girmiyordu neden boyle oldu bilmiyorum yani farkinda olmasan kasiyirdum ee ben farkinda olmadan sikyrsum bu nasil duze
Cek. Bugun tum gun hic yapamadigim parmak egz. Yapicam ve basaricam aksamda esimle deneyip mutlu soana ulasicam lutfen onerileriniz varsa ogrenmek istiyoru.

Seni tebrik ediyorum sana nasil mutlu oldugunu tahmin edebiliyorum.
Bende sukurler olsun sevgililer gununde atlattim :)) onemli olan derin nefes alip vermek en onemliside burdaki kizlarin dedigigibi ikinmak aynanin karsisinda deneyen gorecektir delik resmen aciliyor.acele yok yavas yavas icine aldikca devam edin.
Ben okadar cok mutluyumki allahim binlercekez sukurler olsun basardim gecen 2.5 yilima yanarim okadar basit sey icin.aci kan man olmadi bende 😊

Simdi ikinci denemede nasil olcak cok merak ediyorum yine oyle korkacamiki :))
Hemen girermi nasil olur aydinlatin bizi

Canım tebrik ederim :) Sana şöyle söyleyeyim ben bunun için çok uğraştım.Gerçekten çok taktım kafama.Dediğim gibi de hiç sıkmadan ıkınmadan sadece kendimi gevşettim ve huzurla doldurdum içimi.Çok mutluyum diyip durdum :) Ve çok çok az acıyla başardık.Sonuçta orası esnek bir şey ve kapanıyor sonra doğal olarak da girerken yine hafif acı oluyor.Ama şöyle düşün zaman geçtikçe acısı azalıyor.Yani o muazzam acıyı bilirsin.O yok artık çok ufacık bır acı 1 sn falan :) Ve ilk başlarda stresten midir yoksa acımayacağına odaklanmaktan mıdır doğru dürüst bir şey anlamıyorsun ama bir iki üç dört derken bakıyorsun ki gerçekten bu senin için de eğlenceli hale geliyor.Umarım o zamanlarını da görürsün :)

Arkadaslar ben 6 yillik evliyim dun gece esimle cok tartistik cok uzuldum adam artik isyan etti yeterhic caba gostermiyosun dedi . cok uzuldum cok agaldim sonra dedimki tamam deneyelim hic on sev. Olmadan bebe yagi ile denemeye basladik 5_6 cm kadar penis alabildim onun disinda kendimi cok rahat birakmaya calistim ama o,madi girmiyordu neden boyle oldu bilmiyorum yani farkinda olmasan kasiyirdum ee ben farkinda olmadan sikyrsum bu nasil duze
Cek. Bugun tum gun hic yapamadigim parmak egz. Yapicam ve basaricam aksamda esimle deneyip mutlu soana ulasicam lutfen onerileriniz varsa ogrenmek istiyoru.

Canım gerçekten üzüldüm.Çünkü biliyorum bir erkek bizim o acımızı anlamaz anlamayacak da.Gerçekten abarttığımızı düşünüyorlar.Ama yanımızda olduklarını biliyoruz.Öncelikle dediğim gibi ben hayatımda öyle bir acı yaşamadım.Çok okudum benzer yaşananları.Burada çok okudum özellikle o yüzden gelip yazdım ya zaten :) Çünkü diyorum ki ben yaptıysam herkes yapabilir.Benim vereceğim bir taktik yok.Sadece dediğim gibi sırt üstü uzan ve gözlerini kapat kendini en huzur bulduğun yerde hisset ve gülümse.O an zaten gevşiyorsun.Ama ön sevi.me olmadan olmaz çok canın yanar.Orasının ıslanması lazım sonuçta. ve dediğim gibi orası hazır olduktan sonra önce bir parmak sonra iki sonra üç ama hepsi yavaş yavaş.Sen yönlendir eşini.Bunu doktor da yapıyor.Ama biz istemedik sonuçta bize özel olan bir şeyi doktorla paylaşmak istemedik.Bu arada benden de kan falan gelmedi.Zarın yapısıyla ilgiliymiş diğer arkadaşa yazacaktım unuttum bunun sonunda ekliyim dedim :) Umarım başarırsın :)

Cok tesekkur ederim canim cevabin icin :))
Bende bu sefer cok taktim olacak olacak diye nasil oldu bende anlamadim :)) sukurler olsun bi adim daha ilerledim,en azindan nasil oldugunu oraya biseyler girebildigini en cokda aci olmadini anladim.insallah dedigin gibi bizim icinde eglenceli hale gelir en kisa zamandada bebisimiz olur artik allahin izniyle :)) cok tesekkur ederim boyle cevaplar bile biraz daha rahatlatiyor insani😊

Canım tebrik ederim :) Sana şöyle söyleyeyim ben bunun için çok uğraştım.Gerçekten çok taktım kafama.Dediğim gibi de hiç sıkmadan ıkınmadan sadece kendimi gevşettim ve huzurla doldurdum içimi.Çok mutluyum diyip durdum :) Ve çok çok az acıyla başardık.Sonuçta orası esnek bir şey ve kapanıyor sonra doğal olarak da girerken yine hafif acı oluyor.Ama şöyle düşün zaman geçtikçe acısı azalıyor.Yani o muazzam acıyı bilirsin.O yok artık çok ufacık bır acı 1 sn falan :) Ve ilk başlarda stresten midir yoksa acımayacağına odaklanmaktan mıdır doğru dürüst bir şey anlamıyorsun ama bir iki üç dört derken bakıyorsun ki gerçekten bu senin için de eğlenceli hale geliyor.Umarım o zamanlarını da görürsün :)

Aynen canim bendede kan man gelmedi :))
Gercekten aci yok,nasil korkutulmusuk yazik bize...

Canım gerçekten üzüldüm.Çünkü biliyorum bir erkek bizim o acımızı anlamaz anlamayacak da.Gerçekten abarttığımızı düşünüyorlar.Ama yanımızda olduklarını biliyoruz.Öncelikle dediğim gibi ben hayatımda öyle bir acı yaşamadım.Çok okudum benzer yaşananları.Burada çok okudum özellikle o yüzden gelip yazdım ya zaten :) Çünkü diyorum ki ben yaptıysam herkes yapabilir.Benim vereceğim bir taktik yok.Sadece dediğim gibi sırt üstü uzan ve gözlerini kapat kendini en huzur bulduğun yerde hisset ve gülümse.O an zaten gevşiyorsun.Ama ön sevi.me olmadan olmaz çok canın yanar.Orasının ıslanması lazım sonuçta. ve dediğim gibi orası hazır olduktan sonra önce bir parmak sonra iki sonra üç ama hepsi yavaş yavaş.Sen yönlendir eşini.Bunu doktor da yapıyor.Ama biz istemedik sonuçta bize özel olan bir şeyi doktorla paylaşmak istemedik.Bu arada benden de kan falan gelmedi.Zarın yapısıyla ilgiliymiş diğer arkadaşa yazacaktım unuttum bunun sonunda ekliyim dedim :) Umarım başarırsın :)

Cok tesekkur ederim canim cevabin icin :))
Bende bu sefer cok taktim olacak olacak diye nasil oldu bende anlamadim :)) sukurler olsun bi adim daha ilerledim,en azindan nasil oldugunu oraya biseyler girebildigini en cokda aci olmadini anladim.insallah dedigin gibi bizim icinde eglenceli hale gelir en kisa zamandada bebisimiz olur artik allahin izniyle :)) cok tesekkur ederim boyle cevaplar bile biraz daha rahatlatiyor insani😊

İnşallah canım bebiş herkes istiyor tabii :) Allah hepimize nasip etsin sağlıklıca inşallah :)

Merhaba kızlar
Sizinle çok sık karşılaşılan bir problemi yendiğimi söylemek istiyorum.Söylemek istiyorum çünkü bilin ki bu sorun aslında büyütülecek bir şey değilmiş.Ben ilk cinsel deneyimimde biraz acele davranmanın sonucu olarak çok canım acıdı.Daha doğrusu birleşme olamadı.Sanki ölüyordum.Mideme kasıklarıma baskı vardı.Canım yanıyordu.Hayatımın sonuna kadar bunu yaşayamayacağımı düşündüm.Hatta ben o kadar abarttım ki bunun psikolojik değil de hastalıkla ilgisi olduğunu düşündüm.Mantar falan olmalıydı yani psikolojik olarak bu kadar acıyamazdı.Çok emindim bir hastalığımın olduğundan ve doktora gittim nihayet.Doktor bana gayet sağlıklı olduğumu söylediğinde yıkıldım.Biliyorum saçma ama bir hastalığım olsa ilaçla geçecekti ve ben acısız birlikte olacaktım.İçim içimi yedi.Neden olmuyor niye yapamıyorum diye.Bir gece durduk yere dedim ki hadi deneyelim.Biraz ıslanmadan sonra önce bir parmak sonra iki parmak sonra üç parmak ve sonra cinsel organ :) Ve sonuç başarılı :) O an ise gözlerimi kapatıp kendimi çok huzurlu bir yerde düşündüm.Yeşilliklerin maviliklerin içinde yürüyordum.Derin nefes aldım ve ben mutluyum diyip durdum.O an zaten hissediyorsunuz oranı gevşiyor açılıyor.Eğer ki kendinnizi acıyacak diye şartlarsanız acır.Gerçekten bunu ben de kabul etmiyordum.Ve şunu unutmayın bunu hiçbir doktor veya öneri yenemez.Yenecek olan sizsiniz.Bırakın kendinizi huzurlu yerlerde gezinin ve erkek arkadaşınızdan-eşinizden yardımcı olmasını isteyin.Gerçekten işe yarıyor. Yüzünüze bir gülümseme kondurun,gözlerinizi kapatın ve derin nefes alın.Başaracaksınız :KK34:
Ya banadayardımcı ol lütfen 11 aylık evliyim ve daha hiç bişey yok lütfen yardımınıza ihtiyacım var

Back