Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yendin miBnde yardiminiza ihtiyacım war !
HayırYendin mi
Maşallah size 1.5 yyıllıkevliyim aminnn insallahh bende yenerimÇok Bn çok çektim . Çok zor bi durum Rabbim düşmanımın başına vermesin . Ama evde kendi başıma 3 günde yendim . Hatta dün yendim .yardımcı olabilirim
Bnde 1 buçuk yıllık evliyim. Yardımcı olabilirim . 3 gün çalıştıktan sonra 4. Gün denedim . Ve o gün 3 kez ilişki yaşadık . Sandığımız gibi değil ciddenMaşallah size 1.5 yyıllıkevliyim aminnn insallahh bende yenerim
Bende çok isterim tabiki yardımcı olmaniziBnde 1 buçuk yıllık evliyim. Yardımcı olabilirim . 3 gün çalıştıktan sonra 4. Gün denedim . Ve o gün 3 kez ilişki yaşadık . Sandığımız gibi değil cidden
Nasil yendiniz acaba lütfen bana yardımcı olunÇok Bn çok çektim . Çok zor bi durum Rabbim düşmanımın başına vermesin . Ama evde kendi başıma 3 günde yendim . Hatta dün yendim .yardımcı olabilirim
Sevgili mimozanin desteği ve azimle yendim.rabbim herkese yardımcı olsun nurdan yenemeyen her arkadas bu mutluluğu yatsın inşallah anestol.krem.jel.ve dilator bir de azim.her gün çalışma benim yerim biraz zaman aldı inşallah herkes başarirNasil yendiniz acaba lütfen bana yardımcı olun
Evet bi sene aralıklı olarak yaptım ama her seferinde ilişki başarısız olunca bende psikoloğa gidiyorum artık inşAllaah olucak bu sefer
Almanyada yasiyorum. Nasil basardin? Hep kafada bittiyor diyorlar Nasil bittirdin? 1 parmakla yapiyorum Ama devami yok. Aglamaktan yoruldum düsünmekten yoruldum..
Allaha şükür atlattım bazen Bi zorlanıyor gibi oluyorum ozamanda emla kremi sürüyorum oluyor. Hatta 3 ay önce hamileydim ama Allah nasip etmedi düşük yaşadım.. Çok üzüldüm çok ağladım ama yapacak bisey yok Allah verdi Allah aldı. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama kanamam bir türlü durmadıNe yaptın? Atlatabildin mi merak ettim seni.
Allaha şükür atlattım bazen Bi zorlanıyor gibi oluyorum ozamanda emla kremi sürüyorum oluyor. Hatta 3 ay önce hamileydim ama Allah nasip etmedi düşük yaşadım.. Çok üzüldüm çok ağladım ama yapacak bisey yok Allah verdi Allah aldı. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama kanamam bir türlü durmadı( hayırlısı İnsaAllah
![]()
Evet çok şükür Allah'ıma kızım olucak inşAllaahYenmişsin ve birde hamilesin çok sevindimsağlıkla gelsin bebiş