• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yenebilecekmiyim ??

Çok Bn çok çektim . Çok zor bi durum Rabbim düşmanımın başına vermesin . Ama evde kendi başıma 3 günde yendim . Hatta dün yendim .yardımcı olabilirim

Bzm arkdaşların bi slogani vardi dura dura degil yspa yapa yeniliyor bu durum dyolardi. Kacip durdukca ilerleyemyo insan. Ne kadar sık denenirse o kadar kolaylasyo

Ne yaptın? Atlatabildin mi merak ettim seni.
Allaha şükür atlattım bazen Bi zorlanıyor gibi oluyorum ozamanda emla kremi sürüyorum oluyor. Hatta 3 ay önce hamileydim ama Allah nasip etmedi düşük yaşadım.. Çok üzüldüm çok ağladım ama yapacak bisey yok Allah verdi Allah aldı. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama kanamam bir türlü durmadı :(( hayırlısı İnsaAllah 🤲🏻

Allaha şükür atlattım bazen Bi zorlanıyor gibi oluyorum ozamanda emla kremi sürüyorum oluyor. Hatta 3 ay önce hamileydim ama Allah nasip etmedi düşük yaşadım.. Çok üzüldüm çok ağladım ama yapacak bisey yok Allah verdi Allah aldı. Şimdi yeniden başlamak istiyorum ama kanamam bir türlü durmadı :KK43:( hayırlısı İnsaAllah 🤲🏻

Rabbim tekrar nasip eder inşallah. Atlatmış olmana çok sevindim.

Back