• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yenebilecekmiyim ??

AMIN INSAALLAH..Hayir cözemedik.. Nasil olcak bilmiyorum... Allahim yardim etsin. Hic atlatamicakmisim gibi.

Sakin canm. Ümitsizlige kapilma. Brnfe oyle diye diye 1 yilimi heba ettim. Simdi hersey cok farkli.
Nerede yasiyorsun ?

Sakin canm. Ümitsizlige kapilma. Brnfe oyle diye diye 1 yilimi heba ettim. Simdi hersey cok farkli.
Nerede yasiyorsun ?
Almanyada yasiyorum. Nasil basardin? Hep kafada bittiyor diyorlar Nasil bittirdin? 1 parmakla yapiyorum Ama devami yok. Aglamaktan yoruldum düsünmekten yoruldum..

Almanyada yasiyorum. Nasil basardin? Hep kafada bittiyor diyorlar Nasil bittirdin? 1 parmakla yapiyorum Ama devami yok. Aglamaktan yoruldum düsünmekten yoruldum..

Canm ben bir parmagn bogumunu bile yapamiyordum. Bn yaptysam sende basarrsn. Arkadasn ackladgi gbi banada dilator egzerszleri uyguladilar o sekilde atlattm.

1 yillik evliyim arkadaşlar.
Denemedigim sey kalmadi. Artik cok yoruldum ve yiprandim.
Parmak egzersizi vs hic birsey yapamaz haldeydim.
Yeni bir tedaviye basladim dr kontrolunde, suan bazi aparatlar kullanarak egzersizler yapabiliyorum.
Ama endiselerim var ya olmazsa ya yapamazsam gbi.
Yasayan ya da atlatan birileri varsa ki vardir eminim nasil kurtuldunuz bu hastaliktan.

' bu konuyu ikinci açışım ilk açtigimda 4 aylik evliydim.. gunler aylar geciyor. Ne olacak bu halim
Naptın yendin mi

Yaa ben egzersiz yapiyorum ama 3ncü boy aparat olmuyooor:KK43:( beceremiyorumm acaba esli denemeyemi gecsem:KK43:
Bak Bende hep öyle düsünüyordum apartboylarini büyük olanlari alamiyordum Ama artik aliyorum. Penis boyutuna ciktim düsün artik. Ama esli denemelerde hala olmuyor-.- aci hissediyorum..

Bak Bende hep öyle düsünüyordum apartboylarini büyük olanlari alamiyordum Ama artik aliyorum. Penis boyutuna ciktim düsün artik. Ama esli denemelerde hala olmuyor-.- aci hissediyorum..

Hmmm ozm darisi bana insallaah:(
Ayy hayirlisiyla yaparsin sende esli denemelerde cogunu basarmisin azi kalmis

Hmmm ozm darisi bana insallaah:KK43:
Ayy hayirlisiyla yaparsin sende esli denemelerde cogunu basarmisin azi kalmis
Iste kendime cok kiziyorum bu yüzden yapabiliyorum apartla ama is cidiye binince olmuyor Nasil basaricam bilmiyorum 2 haftadan beri egsersiz de yapmiyorum. :(

Iste kendime cok kiziyorum bu yüzden yapabiliyorum apartla ama is cidiye binince olmuyor Nasil basaricam bilmiyorum 2 haftadan beri egsersiz de yapmiyorum. :KK43:
Ben aparta yaparken gel git yapmiyorum hep icinde bekletiyorum 10 dk. Felan yanlis mi yapiyorum yoksa gel git mi yapsam daha iyi?

Back