Vajinismusu yendimmmmm

Merijeyn123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
13
2
16
33
Merhaba arkadaşlar resmen yendim nelerle ugrastım korktum acıdı deneye deneye yendim ve bu kadar basıtmıs.. anlatıyorum dilatör sipariş edin ve hepsını hergun deneyın calısın sonra kayganlastırıcıyla asagı dogru deneyın bu iş tamam lutfen azcık dayanın.. siz sırt ustu yatın eşiniz ustunuzde p.. asagıya dogru kaydırsın sorularınız olursa yanıtlarım

Bana da yardımcı olur musunuz bende aynı sorunla yaşıyorum

Gözünüz aydın. Sizin adınıza sevindim. Çeken bilir.. Allah dermansız dert vermesin.

Bende tam 9 ay yaşadım onu. Bu durumda olan herkes kurtulur inşallah çok zor bi durum. Ama yapınca da ben bundan mı korkmuşum diyorsunuz o kadar da basit aslında

Kendini kasma canım bebek yağı kullanabilirsin. Büyük tuvaletini yapıyormuş gibi ıkın ve serbest bırakmaya çalış kaslarını özelden de yazabilirsin Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım yaşayan bilir

canım oncelıkle bu durumu yeneceksın bunu bil gercekten ıcını rahatlat.Ben resmen eczanelerde az uyusturucu krem az kayganlastırıcı almadım herseyı okudum. Zeytınyagını denedım ama olmadı neden cunku dılator ıle calısmamıstım. Bak herseyı unut sıfırdan baslatıcam sana once hemen googleye dilatör se vainismus tedavısınde kullanılanı sıprıs et korkma ustunde kargonun ne oldugu yazmıyor ıyı paketlıyorlr gelınce uzan yataga bebe yagı surme yakıyor zeytınyagı da surme durex ın kayganlastırıcısını al sur en kucuk aparata ılkını sok oraya kendın sokacagın ıcın ınan ne acı ne bıse ne kasma olmıcak çişini yapıyor gıbı bırak merak etme çiş cıkmıyor ole bısey yok orası kayganlasıyor en kucugunu koy ılerı gerı yap 5 kez sonra cıkar tekrar sok sureklı. Cıkarıp sok kı yerı bıl ve gırıs genıslesın korkmıcan sonra ıkıncıyı uc dort derken dorduncude hadı bısmıllah bu iş tamam dene ve yat belıne yastık koy oraya gelmeden on sevısme yap sonra kayganlastırıcıyı once bırlesmeden once dilatore sur dorduncu bıyut en son bıyuta onu sok once ılerı gerı yap baktın acımıyor ya sonra esın asagıya dogru ıttırsın vekendını serbest bırak bırde tam sertlesmeden sertlesmeye yakın bıraz daha yumusakken gırsın oraya hıc acı bıle anlamıcan

Gözünü aydın ne mutlu ben de 2.5 yıldır yenemedim .. biraz parmak ve ilk aparatın ucunu alabiliyorum sadece . İlk ilişki denemende yani yendiğin an acı kanama vs oldu mı acaba ?

Gözünü aydın ne mutlu ben de 2.5 yıldır yenemedim .. biraz parmak ve ilk aparatın ucunu alabiliyorum sadece . İlk ilişki denemende yani yendiğin an acı kanama vs oldu mı acaba ?
Bunları yapabiliyorsan devamı gelir pes etme 2,5 sene baya olmuş

benim şöyle oldu balayındayken ılk ılıskıye gırme aşamasında yorganı ısırdım öle bı acı olamaz ve gırısı sagladı kanamam oldu ama hemen ıttırdım ve bırdaha 4 ay boyunca ılıskıye gıremedım cok acıdıgı ıcın basını bıle sokamadım hep bıraktım sonra doktora gıttım tedavı ıcın vajınısmus adına dedı 12hafta surcek cokda pahalı tedavısı bıraktım saga sola buraya sureklı arastırdım sonra hıc ılıskıye gırmeden denemeden dilatör aldım evde deneye deneye baktım kı acı yok hersey gırıyor dorduncu boyut penıse yakın oldugundan onu da sokunca yallah dedım tv karsısında fılm ızlerken yapıyordum o derece acımıyor ve ılıskı oncesı once onu sokuyorum sonra Penıs gırısı saglıyorum daha yenelı uc gun oldu ve her aksam denıyorum alısayım dıye. Yanı korkma evlılıgını kotuye goturme al dılator hemen geldıgı an basla bak acımıcak 47 tl ye alsım hemen geldı benım kurtarıcım oldu bende parmak sokabılıyordum ama penıs acıtıyor dıye ılıskıye gıremedım veeeee en onemlısı bakın sırt ustu uzanın esınız dızlerının ustunde asagıya dogru gırıs saglasın o zaman fırt dıye gırıyor

Bı de ole olumsuz vakaydım ki gidip diş doktorların agzı uyusturdugu spreyı bıle aldım kas gevsetıcıler neler neler bır suru ılac aldım ama paketını bıle acmadım cunku dılator sıparıs edınce hemen oldu onları kullanmama gerek bıle kalmadı haydar dumen recetesı var googleye yazın cıkıyor ordakı tum ılacları aldım 200 tl ye sonra hıde dılator alayım dedım denerken oldu ılacları kullanmadım olece kaldı bosuna almıs oldum işte bu kadar caresızdım elımden ne gelırse yaptım

Kitapp ta aldım ya ben cok ugrastım dedım okuyım ıkı tane vajınısmus kıtabını aldım onları okudum onların pskolojık olarak dürtüsü cok rahatlattı

Sen böyle söyleyince bende yapabilirim diye düşündüm bi cesaret geldi sanki umarım yaparım 7 senedir bununla uğraşıyorum eşim çok anlayışlı biri. Asla zorlamadı beni. En büyük şansım bu galiba. Peki tüm bunlar olurken acı hisseder miyim siz nasıl bi yol izlediniz

Bende aslında uyuşturucu krem kullanmayı düsündüm yapmamalı mıyım öyleyse

Hissetmiceksin mesela benım acı eşiğin hiç yok herseyde hemen canım yanar ama bunu basardım inan acı olmıcak zaten hıssetmeye calıscan demek boyle bısey dıcen oraya odaklanma dedıgım gıbı dilatör al bak hepsını denersen boyutları bu işi bebek oyuncagı gıbı cozersın.. ben bundan önce yanı dilatörden once tencerede su kaynatıp kovaya koyup ustune oturuyordum orası yumusasın buhar banyosu olsun dıye sonra emla surup streclıyordum ne aptallıklar neler denedım acı duymayım dıye sonra dilatörden sonra ne acısı ya dedım kayganlastırıcı sadece surup yapıyorum ne ilac ne uyusturucu asla gerek yok

Bende aslında uyuşturucu krem kullanmayı düsündüm yapmamalı mıyım öyleyse

inan gerek yok ben her yolu denedımmm gerek olmadıgını anlıcaksın hepımızın ki aynı organ emın ol psıkolojık yapısı aynı benım acımadı bu dilatörle senınde acımıcak yavasca kyganlastır sok en kucugunu goreceksın sonra dıger boyler sonra bu iş tamam ne uyusturucu ne ılac gerek olmıcak ama pozısyon cok onemlı dedıgım anlttıgım gıbı yapın

Ben bu yazıyı okuduktan sonra yendım; yoksa hala ilaclara uyusturucalara devam edıcektım ve bu yazıdakı uyusturucu kreme bıle gerek kalmadan hallettım

SEVGİLİ CANIMMM VAJİLİ BACILARIM........ SİZLERE O ÇOOOKK ÜNLÜ BİR DOKTORUN VAJİ ÇÖZÜMÜNÜ ADIM ADIM ANLATACAĞIM . ŞAHSEN KENDİM MAYIS 3500 LİRA ÖDEYEREK 3 GÜNDE ÇÖZÜME ULAŞMIŞ VE ŞUAN 4 AYLIK HAMİLE BİRİ OLARAK ARTIK BU İLLETTEN KURTULABİLENE YARDIM ETMEK İÇİN ALDIM ELİME BİLGİSAYARIMI HADİ BAKALIM......

1. ADIM : Her şeyden önce ilk olarak herhangi bir kadın doğumcuya muayene olup vajina yapınızın ve kızlık yapınızın normal olduğundan emin olun.
2. ADIM : Bikerem orası gerçekten delikmiş :)) onu kabul edin
3. ADIM :Vajinismusun kesin bir cozumu olup olmadigini arastirirken genelde tum sitelerde Mucizevi bir vajinismus ilacı veya kremi yoktur !.. seklinde basliklarla karsilasabilirsiniz. Fakat tam aksine vajinismusun mucizevi sayilacak bir kremi var bende basta buna inanmak istemedim doktorla gidip gorustugumde ve tedaviye basladigimda bana verilen aparatlarla ve su miniminnacik kremlemi bunu asacagim diye dusundum
AMA cevap EVET ...oldu :)) sadece 3-yada 4 gunde bu illetten kurtulabiliyorsunuz. Ben 2 yıllık evliyim ve bundan 4 ay once kurtuldım şimdide hamişimm :)))))) Kendimden sonra etrafımda ne kadar vajınısmuslu arkadaşım varsa bu yontemle kurtuldular şimdi sıra burdakı mağdur şekerlerde........

1.GÜN :

BIOLYN %5 kremi ve dilator setı ni ve Bepanthol Cilt Bakım Kremi temin edin internetten rahatlıkla bulabilirsiniz .
-Sıcak bi duş alın rahatlayın avuc ıcıne bir mıktar bepanthol + bıolyn kremden karısım yapıp vajına bolgenıze ozellıkle vajına gırışıne bolca surun bunu yaklaşık 7-8 dk masajla o bolgeye uygulayın
-Sonrasında dilatorlerinizden en kucuk boyunu elinize alın her tarafını bepanthol kremleyin ve sadece üst yani uc kısmına fındık buyuklugunde bıolyn surun ve yavaşça vajına içine itin hiççççç korkmayın cunku vajına bolgesi tamamen uyusuk :) hiç bişey hıssetmeyeceksiniz 1 numaralı ( en kucuk dilator ) dilatöru içeri iterken derin nefes alın ve sonuna kadar itin işteeeee dilatör artık içerde.....
- Son olarak içerde olan dilatörü ileri geri hareket ettirin bu vajınayı esnetmeye yarayacak hareketlerden birinir 5 kez ileri geri yapın sonra vajınayı sıkın bırakın yani içerdeki dilatöru hissedin iç vajınal kaslarını sıkın kucuk tuvaletinizi tutmak için sıkarız ya onun

Aaaaa birde soyle cesaret edındım onu da soleyım sıze evlı bır arkadasıma durumu anlatmıstım ve bana yardımcı oldu ve cok yakın bı arkadasımdı dilatör sokarken ona da sokturdum farklı aparatı ve baktım dedım vay be acımadı manyak mısın dedı. Dedım bu yaptıysa bende yaparım yaptım ve acımadı derken hepsını soktum bak bu da bı care acı paıkolojık ya onun acımadıgını gorunce senınde acımıcak.. gormek farklı acımadı benım dese gormeden algılayamayız bunu da deneyın hanımlar.. herseyı denemıs bırı olarak bu hastalıktan kurtulursam herkese yardım edıcem deıdm elımden gelenı yaparım bana sorarsanız yardımcı olurum hepsını anlttım yasadıklarımın

Merhaba banada yardim edebilirmisin bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…