• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yendimmmmm

Aaaaa birde soyle cesaret edındım onu da soleyım sıze evlı bır arkadasıma durumu anlatmıstım ve bana yardımcı oldu ve cok yakın bı arkadasımdı dilatör sokarken ona da sokturdum farklı aparatı ve baktım dedım vay be acımadı manyak mısın dedı. Dedım bu yaptıysa bende yaparım yaptım ve acımadı derken hepsını soktum 😂😂 bak bu da bı care acı paıkolojık ya onun acımadıgını gorunce senınde acımıcak.. gormek farklı acımadı benım dese gormeden algılayamayız bunu da deneyın hanımlar.. herseyı denemıs bırı olarak bu hastalıktan kurtulursam herkese yardım edıcem deıdm elımden gelenı yaparım bana sorarsanız yardımcı olurum hepsını anlttım yasadıklarımın
Bende yardim istiyorum

Bende bu vajinismus hastalığını 8. Ayımda yendim dediğiniz gibi dilatör seti sipariş vermeniz ve o kadar rahatlıyorsunuz ki bildiğiniz kuş gibi oluyorsunuz. Ve size cesaret geliyor kadın gibi hissediyorsunuz rabbim bir an önce sizleri bu dertlerden kurtarsın gerçekten 🤦🏻‍♀️
orada bi delik bar kızlar aşağıya doğru hareket etsin eşleriniz hooop giriyor bu kadar düz bir şekilde deniyorduk illaki acır sonradan sonradan yolu bulduk o ayrı 😀

Back