• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yendim mi emin değilim

Nihale84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
59
6
86
Selam kızlar
5 bucuk aylık evliyim ve vajinismusum( yada vajinismustum)
Bu süre zarfında bir çok tedavi yöntemi denedim ama başarılı olamamıştık.
Ancak son 10 gündür panik atak için ilaç kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. Etkisini baya gördüm. Şu anda doğru nefes ve ilacın etkisi ile birlikte olabiliyorum ancak ilk girişte ve birliktelik anında canım yanıyor ve baskı hissediyorum. Aşırı değil ama normal bir birliktelik de olmuyor. Yaklaşık 3 kere denedim 3ü de aynı.
Vajinismusu yenen arkadaşlarda da aynısı olmuşmuydu? Yoksa 1 defa giriş sağlandıktan sonra acı ve kasılma tamamen geçmesi mi lazım?
Ben sizce şu anda vajinismusu yendim ve alışma evrem mi yoksa yenemedim mi?
Yorumlarsanız sevinirim.

İlac sizde sakinleştirici etki yapıyor ise kaslarınızı isyemsizce daha az kasıyorsunuzdur belki. İlacı bıraktıktan sonraki denemenizde yenip yenmediğinizi kesin anlarsınız. Bu arada ilk girişten sonra hemen geçmiyor rahatsızlık hissi zamanla alışıyorsunuz.

Ne kadar zamana ihtiyacım var merak ediyorum şu anda. İnşallah yenmişimdir. Kas gevşetici falan da kullandım bi ara yine deneyeceğim belki ağrı hissi daha da azalır.

Eğer vajinismus olsaydınız ilaçla anestolle vs vs yenemezdiniz ki siz ağır ya da orta seviyede bi vajinismus değilsiniz emin olun alıştıkça daha rahat olacaksınız

yani Siz vajinismus değilsiniz ya da artık değilsiniz 🤗

Eğer vajinismus olsaydınız ilaçla anestolle vs vs yenemezdiniz ki siz ağır ya da orta seviyede bi vajinismus değilsiniz emin olun alıştıkça daha rahat olacaksınız
Ben ağırın ağırı bir vajinismustum. Dokununca bile zıplayan kaskatı kalan biriydim. Aylardır gördüğüm tedavilerden sonra bu aşamaya geldim çok şükür. Hala da egzersizlerime devam ediyorum.

O hafif ağrı normal canım.. sonuçta daha önce hiç brşey girmemiş bir yere penis giriyor.. Hafif acı olması çok normal.. Ama anlık birşey birkereye mahsus sonra geçyor ve ilişkye acısz girmeye devam ediyorsun.. Kendni kasma akışına bırak bu şekilde acı hissetmeyenler ble oluyor ben çok kasmştm belki de o yüzden hafif acı hssttim.. 😳😌

Ben ağırın ağırı bir vajinismustum. Dokununca bile zıplayan kaskatı kalan biriydim. Aylardır gördüğüm tedavilerden sonra bu aşamaya geldim çok şükür. Hala da egzersizlerime devam ediyorum.
Aaaa öylemi canım ya inşaAllah geçmiş gitmiş Olsun Merak etme her gün biraz daha alışacaksın 💕🤗

İnşallah kızlar. O günlerde gelecek. Beyninle bedenin arasında kalmak ne kadar zormuş onu anladım. Ama insan herşeye alışıyor. Zamana bırakmak en iyisi. Allah herkesin derdine çare bulmayı nasip etsin. Denemediğim yöntem, 5 bucuk ayda ağlamadığım tek bir gün olmadı. Kötü günler geride kaldı artık.

yani Siz vajinismus değilsiniz ya da artık değilsiniz 🤗
Evet ben de aynı durumdayım vajinismus sanıyordum kendimi 6 aylık evliyim ve ilk hafta doktora gitmiştim psikolojik dedi doktor artı esnek Zara sahipmişim ben de daha yeni yeni normalleşiyorum fakat benim de farklı merakım var mesela son radde nedir yani eşim diyor ki boşalırken boşalacak yer olmadığını hissediyorum diyor acaba diyorum daha mı ileri ilerlemesi gerekiyor da öyle bu konuda bir fikriniz varmı?

Ne kadar zamana ihtiyacım var merak ediyorum şu anda. İnşallah yenmişimdir. Kas gevşetici falan da kullandım bi ara yine deneyeceğim belki ağrı hissi daha da azalır.
Peki ilişkide tuvaletin varmış gibi bir noktaya değiyor mu eşin canım? Yani penis değince tuvaletin var gibi anlık bir sızı oluyor mu?

Evet ben de aynı durumdayım vajinismus sanıyordum kendimi 6 aylık evliyim ve ilk hafta doktora gitmiştim psikolojik dedi doktor artı esnek Zara sahipmişim ben de daha yeni yeni normalleşiyorum fakat benim de farklı merakım var mesela son radde nedir yani eşim diyor ki boşalırken boşalacak yer olmadığını hissediyorum diyor acaba diyorum daha mı ileri ilerlemesi gerekiyor da öyle bu konuda bir fikriniz varmı?
Canım özelden vajina anatomisi görselini göndereceğim

Peki ilişkide tuvaletin varmış gibi bir noktaya değiyor mu eşin canım? Yani penis değince tuvaletin var gibi anlık bir sızı oluyor mu?
Bu dediğiniz bendede oluyor çünkü penis idrar kesesine baskı yapıyor zamanla geçer 🤗
İlişkiden önce wc git 😊

Selam kızlar
5 bucuk aylık evliyim ve vajinismusum( yada vajinismustum)
Bu süre zarfında bir çok tedavi yöntemi denedim ama başarılı olamamıştık.
Ancak son 10 gündür panik atak için ilaç kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. Etkisini baya gördüm. Şu anda doğru nefes ve ilacın etkisi ile birlikte olabiliyorum ancak ilk girişte ve birliktelik anında canım yanıyor ve baskı hissediyorum. Aşırı değil ama normal bir birliktelik de olmuyor. Yaklaşık 3 kere denedim 3ü de aynı.
Vajinismusu yenen arkadaşlarda da aynısı olmuşmuydu? Yoksa 1 defa giriş sağlandıktan sonra acı ve kasılma tamamen geçmesi mi lazım?
Ben sizce şu anda vajinismusu yendim ve alışma evrem mi yoksa yenemedim mi?
Yorumlarsanız sevinirim.
Kuzu ben vajinismus degilim ama bu dedigin sikayetler baski agri bende ilk ayimda oldu vucut alismasi gerekiyo sonra sonra geciyo agrilar. Zamanla dahada rahatlayinca o agrilarda gidiyo benim 1 iki ayim o agrilarla ve baskı hissetmeyle gecti iliskiyide tam olarak bi haftada yapablmistik bizde istemsiz bende kasiyodum ama sonra ilk defa oldu bi aya kadar asiri agrili oldu ama sonra sonra geciyo

Bu anlattiginiz disparoniye benziyor internetten arastirin vajinismusun alt kolu gibi bisey kendisi ve yine psikolojik sadece daha cok rahatlamaniz gerekiyor🤷🏻‍♀️

Back
X