Vajinismusu tek basima yenme hikayem

• Konu Sahibi Konu Sahibi zna1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana yardımcı olurmusunuz lütfen 3 yıldır evliyim ilişkiye giremiyorum lütfen watsap tan yardımcı olun

Lütfen bana yardım edin dilatör kullanıyorum ama destek lazım eşim yardım etmiyor çok iyi giderken bi bakıyorum kasılma oluyor tıkanıp kalıyorum kaygı oluyor.ilk defa bu sitelere giriyorum özelden nasıl yazıldığını bilmiyorum watsap tan bana destek olur musunuz Allah rızası için.

Burdan da mesaj atıp destek alabilirsiniz bende vajinusmusu yenenlerdenim

merhaba bende 7 aylık evliyim bu sorunu ben de yaşıyorum doktora gittim ama bu verdiği odevleri yapmaya calsiyorum ama olmuor parmağımı vajina ma katamıyorum geriliyorum kasiliyoeum bunu nasıl başaracağım bilmiyorum tam bir ümitsizliğe düştüm nolur bana da yardımcı olurmusunuz

Merhabalar. Ben de 1,5 aydır evliyim ve vajinismustan muzdaribim. Özelden yardımcı olabilir misiniz acaba bana? Tam olarak nasıl ilerlediniz.

merhabalar bende 7 aylık evliyim ve vajinusmusum bana da özelden yardımcı olabilirmisiniz

merhabalar bende 7 aylık evliyim ve vajinusmusum bana da özelden yardımcı olabilirmisiniz
Ben vajinusmusu doktor yardımıyla yendim canim gerekli olan 4boyutlu dilatör bepantol ve kayganlaştırıcı bu kadar eşinle konuşurken eşin onu yerleştirdin en küçüğünü derin nefes al ver nefesi verirken dilatoru bitince inan yağ gbi kayıp gidiyor ben birinciyi aldığımda diğerlerine o kadar emin bakmistimki

Whatsap grubunuz mu var facebook kullanmıyorum ama whatsap grubunuz varsa katılmaya çok çok ihtiyacım var

lütfen bana da yardım edin parmak egezersinde sorun yok hatta çift parmağı yapıyorum ama eşimle olmuyor

Merhabalar, aşırı hassas bir dönemden geçiyorum. Araştırma, okuma, doktor, video, meditasyon derken seni buldum evet yıllar önce yazılmış bir yazı ama herkes bilirki biz umudu gördüğümüz yerde sarılan insanlarız. Lütfen beni görüp dönüş sağlar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…