• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu tek basima yenme hikayem

• Konu Sahibi Konu Sahibi zna1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana yardımcı olurmusunuz lütfen 3 yıldır evliyim ilişkiye giremiyorum lütfen watsap tan yardımcı olun

Lütfen bana yardım edin dilatör kullanıyorum ama destek lazım eşim yardım etmiyor çok iyi giderken bi bakıyorum kasılma oluyor tıkanıp kalıyorum kaygı oluyor.ilk defa bu sitelere giriyorum özelden nasıl yazıldığını bilmiyorum watsap tan bana destek olur musunuz Allah rızası için.

Lütfen bana yardım edin dilatör kullanıyorum ama destek lazım eşim yardım etmiyor çok iyi giderken bi bakıyorum kasılma oluyor tıkanıp kalıyorum kaygı oluyor.ilk defa bu sitelere giriyorum özelden nasıl yazıldığını bilmiyorum watsap tan bana destek olur musunuz Allah rızası için.
Burdan da mesaj atıp destek alabilirsiniz bende vajinusmusu yenenlerdenim

merhaba bende 7 aylık evliyim bu sorunu ben de yaşıyorum doktora gittim ama bu verdiği odevleri yapmaya calsiyorum ama olmuor parmağımı vajina ma katamıyorum geriliyorum kasiliyoeum bunu nasıl başaracağım bilmiyorum tam bir ümitsizliğe düştüm nolur bana da yardımcı olurmusunuz

İsmini bilmiyorum, kim olduğunu, hatta şuan mesajı okuyup okuyamayacagini da sadece hayatımı kurtardığını soylemek için ilk defa bir siteye üye olup onay bekleyip seni sürekli google'da arattirdim :)
Yazdıklarını okurken beeen ben evet ay evet aynisi diye okudum . Tedavi olarak parmak egzersizinden haberim vardi ma vajinama dokunmak bile beni cok rahatsız ediyor fazlaca istekli olmama ragmen her günüm başarısız aci o iğrenç yırtılma hissi ile bitiyor ve her cesarerlenip girişe dokunduğumda stresten agliyordum .Ama yazdıklarını okuyunca o yaptıysa ben neden yapamayim dedim (kendim dokunamadim hala ama) parmak egzersizini esime yaptırdım .Yarim saat beklediği için rahatlamıştim başka bir konu konuşurken bi baktım 9santim kadar girmiş ama ben hissetmedim bile .. Tüm o aci kasılma ile gelen kapanmanin verdiği acıymış ..girdiğini görünce yine kendimi kastim ama bu sefer senden öğrendiklerimi kegel egzersizleri ile birlestirdim ..benimki seninki gibi uzun sürmedi 1.5aylik evliyim ve yeni birlikte olabildim.. 2.denememde tamamen başardım.. Sana çok büyük bir teşekkür borçluyum sağol çok sagol

Merhabalar. Ben de 1,5 aydır evliyim ve vajinismustan muzdaribim. Özelden yardımcı olabilir misiniz acaba bana? Tam olarak nasıl ilerlediniz.

merhabalar bende 7 aylık evliyim ve vajinusmusum bana da özelden yardımcı olabilirmisiniz

merhabalar bende 7 aylık evliyim ve vajinusmusum bana da özelden yardımcı olabilirmisiniz
Ben vajinusmusu doktor yardımıyla yendim canim gerekli olan 4boyutlu dilatör bepantol ve kayganlaştırıcı bu kadar eşinle konuşurken eşin onu yerleştirdin en küçüğünü derin nefes al ver nefesi verirken dilatoru bitince inan yağ gbi kayıp gidiyor ben birinciyi aldığımda diğerlerine o kadar emin bakmistimki

Whatsap grubunuz mu var facebook kullanmıyorum ama whatsap grubunuz varsa katılmaya çok çok ihtiyacım var

lütfen bana da yardım edin parmak egezersinde sorun yok hatta çift parmağı yapıyorum ama eşimle olmuyor

Merhabalar, aşırı hassas bir dönemden geçiyorum. Araştırma, okuma, doktor, video, meditasyon derken seni buldum evet yıllar önce yazılmış bir yazı ama herkes bilirki biz umudu gördüğümüz yerde sarılan insanlarız. Lütfen beni görüp dönüş sağlar mısınız

Back