İnanamiyorum su an. Uzun zamandir bu siteye girmedim. Bugun bi fal onerisi istemek icin aklima dustu sorayim dedim. Karsilastigim cok buyuk bir mutluluk oldu. İnanir misin 21 eylul benim dogum gunum. Dogum gunumden bir gun once yazmissin ve bu nasil bir hediye benim icin bilemezsin. Bir arkadasim bir dostum kurtulmus sukurler olsun rabbime. Seni cesaretinden dolayi tebrik ediyorum. Rabbim yuzune hep gulsun. Cocuk istiyorsan insallah bir an once saglikla kucagina alirsin. Senin icin dua edecegim. Beni paylasmaya layik buldugun icin cok cok tesekkur ederim. Cok duygulandim ve cok sevindim. Muglada oturuyorum yakinlardaysan mutlaka goruselim.İsmini bilmiyorum, kim olduğunu, hatta şuan mesajı okuyup okuyamayacagini da sadece hayatımı kurtardığını soylemek için ilk defa bir siteye üye olup onay bekleyip seni sürekli google'da arattirdim :)
Yazdıklarını okurken beeen ben evet ay evet aynisi diye okudum . Tedavi olarak parmak egzersizinden haberim vardi ma vajinama dokunmak bile beni cok rahatsız ediyor fazlaca istekli olmama ragmen her günüm başarısız aci o iğrenç yırtılma hissi ile bitiyor ve her cesarerlenip girişe dokunduğumda stresten agliyordum .Ama yazdıklarını okuyunca o yaptıysa ben neden yapamayim dedim (kendim dokunamadim hala ama) parmak egzersizini esime yaptırdım .Yarim saat beklediği için rahatlamıştim başka bir konu konuşurken bi baktım 9santim kadar girmiş ama ben hissetmedim bile .. Tüm o aci kasılma ile gelen kapanmanin verdiği acıymış ..girdiğini görünce yine kendimi kastim ama bu sefer senden öğrendiklerimi kegel egzersizleri ile birlestirdim ..benimki seninki gibi uzun sürmedi 1.5aylik evliyim ve yeni birlikte olabildim.. 2.denememde tamamen başardım.. Sana çok büyük bir teşekkür borçluyum sağol çok sagol
yine canım acıyordu. yeter tamam bırak dedim. yüzüme baktı. "sen bişey mi içtin?" dedi. "yooo ne gibi" diye cevap verdim. şaşkınlıkla tekrar baktı. "hissetmiyor musun?"
"neyi ya ne diyorsun" dedim. "bi bakar mısın" dedi. biraz doğruldum.
sonuna kadar girmişti...
tam 9 sene boyunca korkudan acıdan ağlarken o an sevinçten hüngür hüngür ağladım.
ertesi sabah bacak kaslarım ağrımıyor titremiyordu.
geçti. bitti. bunu da başardım dedim...
egzersizler sırasında ya da ilk defa girdiği esnada kanamam olmadı. aslında hiç kanamam olmadı şimdiye kadar. çok şükür bir sorunum da yok.
ne pis ne iğrenç bir hastalık olduğunu bildiğim için kendi hikayemi anlatmak istedim sizlere. sakın korkmayın. siz de başaracaksınız. sorunuz olursa hep burdayım.
Merhaba,yine canım acıyordu. yeter tamam bırak dedim. yüzüme baktı. "sen bişey mi içtin?" dedi. "yooo ne gibi" diye cevap verdim. şaşkınlıkla tekrar baktı. "hissetmiyor musun?"
"neyi ya ne diyorsun" dedim. "bi bakar mısın" dedi. biraz doğruldum.
sonuna kadar girmişti...
tam 9 sene boyunca korkudan acıdan ağlarken o an sevinçten hüngür hüngür ağladım.
ertesi sabah bacak kaslarım ağrımıyor titremiyordu.
geçti. bitti. bunu da başardım dedim...
egzersizler sırasında ya da ilk defa girdiği esnada kanamam olmadı. aslında hiç kanamam olmadı şimdiye kadar. çok şükür bir sorunum da yok.
ne pis ne iğrenç bir hastalık olduğunu bildiğim için kendi hikayemi anlatmak istedim sizlere. sakın korkmayın. siz de başaracaksınız. sorunuz olursa hep burdayım.
Özelden bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba,
Sana bu msji yaziyorum cunki, benimde kendi gobegimi kendim kesmem lazim. Ve msjnda okudugum kadariyla, sadece sen bukadar acik sozlusun bu konuda. Senin yardimina okadar ihtiyacim var ki. 40 yil dusunsem aklina hic gormedigim hic tanimadigim, sadece internetten benimle ayni kaderi paylasmis bir insandan boyle yardim istiyecegim aklima gelmezdi. Beş aydır evliyim ve 23 yasindayim. Bu 5 ay icersinde esimle daha iliskiye giremedik, istemsiz bir sekilde kaslarım kasılıyor ve kilitleniyorum. Senden ricam burdan degilde eger whatsapptanda konusabilsek ve bana yardimci olsaniz cok multu olurum. Bir evliligi kurtarmis olursunuz. Cunki esim benim ne tedavi olmami istiyor nede bska bsy eger bu aralar bu is cozulmezse benden bosanmak istedigini soyledi. Beni cok uzende esimin bana bu konuda hic yardim etmemesi ve desteklememesi. Lutfen bana geri donun. Bana yardim edin lutfen.
Aslında hiç korkacak bir durum yok İnan’ın , ben bile aştıysam herkes aşar bu durumuMerhaba vajinismusla savaşıyorum, çok korkuyorum yazınızı okuyunca işte ben dedim lütfen özel mesajdan bana yardım eder misiniz çok ihtiyacım var
Merhabalar vajinusmus ile ilgili yazınıza denk geldim çok etkilendim. Ben daha bir haftalık evliyim 25 yaşındayım . 8 yıllık sevgilimle çok severek evlendik . Ama bir türlü ilişkiye giremedik. Çok istiyorum ama çok kasılıyorum korkuyorum. Lütfen bana yardım edin her gece ağlayarak uyuyorum . İlk günlerim zehir oldu . Eşim çok anlayışlı beklerim sıkıntı yok diyor. Ama ben daha geç olmadan aşmak istiyorum . İnşallah görürsünüz mesajımıkegel egzersizlerinden bahsediyordu insanlar. nedir ne değildir araştırmaya başladım. aparatları falan varmış. ilk başta kesinlikle yapamam dedim. korktum. parmağımla denemek istedim. asla cesaret edemedim. sonra bunun aşırı baskıcı ailelerin çocuklarında cinsel tabu olarak namusu koruma içgüdüsü ile gerçekleştiğini, rahat büyüyen çocuklarda da herşeyin kendi istediği gibi olmasından dolayı bir kontrol hastalığı şeklinde gelişebildiğini öğrendim. yani vücudun tepkisi şuymuş "benden izin almadan bu organ ne hakla vücuduma girer? hıkkk sıktım kendimi hadi gir de görelim!"
bu farklı bir organ, kegel egzersizi aparatı falan olmak zorunda değildi elbette. zira karşımdaki ilk düşmanım kendi işaret parmağımdı. ve sağda solda kegel ile vajinismusu yendiğini söyleyen bayanların gösterdiği cesareti sanırım hiçbir zaman gösteremeyecektim.
şimdi burda oturup size kendimi anlatmayacağım. ama o kadar senelik hayatımda o kadar kötü durumlarda o kadar cesur kararlar verdim ve o kadar güç yıkıntıların altından çıktım ki böyle bir rahatsızlığa yenilmek bana çok koyuyordu.
ve o an aklımda bir ampul yandı. şimdi zamanda epey geri gidiyoruz...
lütfen bazı şeyleri açık yazdığım için bana kızmayın. site yönetimi de eğer sakıncalıysa silebilir tabi.
8 9 yaşlarındayım. o bölgemde inanılmaz bir kaşıntı var. annem kaşımaya çalıştığımda çok kızıyor. ama deli gibi de kaşınıyor. doktora götürdüler beni. doktor krem verdi. o kadar utandım ki bir daha kaşıntım olursa kendi kendimi tedavi edeceğim dedim o kafayla
ve bir kaç ay sonra o iğrenç kaşıntı yine başladı. yattığım odada in gibi bir yerim vardı. anneme çaktırmadan oraya girdim kaşınıyorum. dayanamıyorum çünkü. derken bir acaiplik hissettim kendimde. inanılmaz bir rahatlama, inanılmaz bir kalp çarpıntısı hissi. belimden başlayıp beynime giden ve beynime vardığında beni rahatlatan bir elektrik yükü gibi. sonraları kaşıntım olduğunda ağrım olduğunda hep bunu yaptım ben ne olduğunu bilmeden. hatta sadece benim bildiğimi başka kimsenin bilmediğini kendimin keşfettiğini zannediyordum. 2n formülü demiştim adına. yaşım ilerledikçe bunun kendimi tatmin etme olduğunu öğrendim.
ve bildiklerimi bir araya getirmeye çalıştım. tekrar 28 yaşıma döndük...
Boşalma esnasında nasıl hemenmi parmağınızı soktunuz yani rahatlama olunca mımadem ilişkiden önce ön sevişme yapılmalı ki vajina kayganlaşsın, rahat bir ilişki olsun, o zaman benim de işaret parmağımın o bölgeye girebilmesi için içerinin kayganlaşması ve genişlemesi lazım? o halde 2n formülünü uygulamaya ne dersin? denemekten zarar gelmez....
hadi ama zna1. normal doğumda oradan çocuk kafası çıkıyor. ufacık parmak mı giremeyecek?
bu arada benim denediğim yöntem klitoris bölgesini kendi etrafında döndürme yöntemi idi. başladım korka korka yapacak birşey yok. sonuna kadar devam ettim parmağımı hemen işin içine sokmadım. ve boşaldığım an parmağımı içeri kaydırıverdim.
inanamamıştım. bu kadar basit miydi?
kegel aparatlarını almaya gerçekten utanıyordum. ya pakedin içinden görünürse ya ben isterken utanırsam ya dalga geçerlerse ya kızarırsam. bunun üzerine eczaneden gidip alkol aldım.
evde bir tükenmez kalemi alkolle temizleyip deminki yöntemle uyguladım. girdi!
saç fırçasının sapı! evet bildiğiniz fırça. onu da dezenfekte edip bu sefer rahatlama anında değil ilk başladığım andan iitibaren yavaş yavaş ittirmeye çalıştım. ben kendi parmağımdan korkarken kocaman sap girivermişti.
sonra alışma maksadıyla fırçayı içeride döndürmeye git gel yapmaya parmaklarımla makas hareketi yapmaya başladım. bunları tabi ki 2n sırasında yapıyordum. çünkü içime giren birşey beni çok rahatsız ediyordu. hem alışmalı hem de orayı genişletmeliydim.
sonra partnerimle denemeye başladık.
olmadı. ben yılmadan kendi egzersizlerimi yapmaya devam ettim.
yine olmadı.
derken bir gece....
Boşalma esnasında nasıl hemenmi parmağınızı soktunuz yani rahatlama olunca mı
Merhabalar vajinusmus ile ilgili yazınıza denk geldim çok etkilendim. Ben daha bir haftalık evliyim 25 yaşındayım . 8 yıllık sevgilimle çok severek evlendik . Ama bir türlü ilişkiye giremedik. Çok istiyorum ama çok kasılıyorum korkuyorum. Lütfen bana yardım edin her gece ağlayarak uyuyorum . İlk günlerim zehir oldu . Eşim çok anlayışlı beklerim sıkıntı yok diyor. Ama ben daha geç olmadan aşmak istiyorum . İnşallah görürsünüz mesajımı
Bende aşamıyorum özelden yazarmısınız banada gerçekten aşamıyorum erteliyorum deli gibi sürekli
Bir onceki mesajimi okur musunuz lutfen bayanlar? Sizden haber bekliyor olacagim. İlginize cok tesekkur ederimMerhaba vajinismusla savaşıyorum, çok korkuyorum yazınızı okuyunca işte ben dedim lütfen özel mesajdan bana yardım eder misiniz çok ihtiyacım var
Lütfen banada yrdımcı olun grubunuz varsa katılmak istiyorum okurken dedim resmen yaşadıklarımın aynısı yardımcı olun banada evliliğimi kurtarmak istiyorum artık özelden de yazabilirsinmerhaba
Size su doktor bu saglik klinigi bilmem ne diye birsey yazmayacagim. Buralara ismi yazilanlar dahil pek cok doktora gittim. Sonuc alamadim. Kendi gobegimi kendim kesme taraftari oldum hep. Hayatta her isimi de tek basima yapmisimdir. Bu sebepten dolayi benim gibi bu illeti cekip cozum bulamayanlar, doktora gitmeye utananlar ya da bulundugu yerde doktor olmayanlar, her gece acaba esim yine bana dokunacak mi korkusuyla yasayanlar biraz rahatlasin diye bunlari yazmak istedim.
Sevgili arkadaslarim. Oncelikle hersey sizin ellerinizde. Bunu sakin unutmayin. Bunu bastan yaziyorum cunku "hayir ben esimi istedigim halde kasiliyorum kendi kendimi kasmiyorum benim elimde degil" seklindeki dusuncenizi aklinizdan silin. Ben de boyle dusunuyordum cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?