hangi kremi denediniz uyuşturucu anestol muMrb arkadaşlar 3 aylık evliyim ve hala esimle cinsel birleşme olmadı napicagimi bilmiyorum uyku hapi uyuşturucu krem denedim olmadı bana yardim edin
Evet anestolu denedim bide uyku hapihangi kremi denediniz uyuşturucu anestol mu
Bir kaç kezden sonra alıştım öyle bişey olunca ıkınıyorum o zaman daha kolay oluyor şuan sadece ters jokey poz. Ununda kendimi kasmıyorum. Bu pozisyonu dene bence alışana kadar.geçmiş olsun..ben yine o girişteki hisse alışamadım halen..yeneli 4 gün oldu..sen rahatça yapabilioomuusn şimdi..benim korkum devam ediyor halen malesef.
Kesinlikle parmak egzesizleri iyi gelmiyor aksine psikolojiyi bozuyor hiç tavsiye etmem hemen Hera Kliniğe başvurun derim 3-4 seansta bu dertten kurtulunbende 13 yıllık evliyim ve malesef vajinusmusun gerçekten bu parmak egzersizi geçiriyormu bunalımlardayım artık
ben parmak egzersizleriyle yendim 3 haftadaKesinlikle parmak egzesizleri iyi gelmiyor aksine psikolojiyi bozuyor hiç tavsiye etmem hemen Hera Kliniğe başvurun derim 3-4 seansta bu dertten kurtulun
canım benım parmak ve aparat cok ıse yarıyor bende 1.5 senelik evlıyım ve 4 gun once basardım temmuzdan berıdır uğraşıyorum ve parmak aparat deneye deneye basardım ılk gırıste acıyacak gıbı oldu ve esım oldu olacak dedı bekledı yavaş yavaş ılerledı ve oldu ınan canım acı hıssettıgın an ıcınde beklet nefes al ver ve ıkın ıkındıkça esın ılerlesın bunu ona daha once sole basaracaksınyapan nasıl yapıyor arkadaş ya bunu
Anestol u ben kayganlaştırıcı niyetine kullandım sadece. Biraz girebildikten sonra (en azından yarısı) bir müddet penisi içinizde bekletin ve geri çekin. tekrar denediğinizde biraz uyuşma olacaktır. Ben bu şekilde bikaç kere tamamen alabilmiştim. Yani önce bir miktarını alabilmeniz lazım yoksa kayganlaştırıcıdan öteye geçmiyor :/ben onu kas gevşeticiyle denedim bende de olmadı
Cnm sadece egzersmi yaptırıyorarkadaşlar yaklaşık 2 yıl yaşadım o illeti. şimdi 2 yıldır da çocuk olmuyorAllah hepimizin yardımcısı olsun. ben s. eserdağa gittim. (4 günde yendim) illa eserdağ demiyorum illa ki bir uzman yardımı diyorum. kendi kendine yenenlere de helal olsun. ama benden dost tavsiyesi geciktirmeyin çünkü bu bir erteleme hastalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?