- Konu Sahibi astalavista12
Bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. Çok zor bir durum ben çok yıprandım aynı şeyleri kimsenin yaşamasını istemiyorum.Bence hemen bu konuda uzman bir doktora danışın. Bu sorunun tedavisi öyle ilaçla hapla olmuyor. Eşin seni seviyorsa, bu evliliği devam ettirmek istiyorsa kabul edecektir. İnternetten araştırın. Tedavi yöntemlerine bakın. Ama bir uzmana danışmadan yanlış bir şeyler yapmayın bu hastalığı daha da ilerletiyor. Önce muayene olmalısın. Vajinan ve kızlık zarının yapısı hakkında doktorun bilgisi olmalı ki sana uygun olan yöntemi belirlesin. Ben yakın zamanda doktora gittim klinikten herkes olumlu sonuçlarla çıkıyordu. 20 yıllık evli, 8 yıllık evli hatta doktor olan insanlarla karşılaştım. Ama herkes kurtulmuş yeterki tedavi olmayı iste.Bence hiç vakit kaybetmeden tedaviye başlayın. Ben 1 yıllık evliyim bu rahatsızlık benden çok şey alıp götürdü. 8 yıllık 20 yıllık evli insanların daha da büyük sorunlar yaşadıklarını gördüm. Herkes keşke, keşke daha erken başlasaydık geçmişte yaşadıklarımızı yaşamazdık diyorlar. O yüzden evliliğiniz için hiç beklemeden tedaviye başlayın. İnsan bekledikçe çok şeyler kaybediyor.