Vajinismusu nasıl yenebilirim?

Bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. Çok zor bir durum ben çok yıprandım aynı şeyleri kimsenin yaşamasını istemiyorum.Bence hemen bu konuda uzman bir doktora danışın. Bu sorunun tedavisi öyle ilaçla hapla olmuyor. Eşin seni seviyorsa, bu evliliği devam ettirmek istiyorsa kabul edecektir. İnternetten araştırın. Tedavi yöntemlerine bakın. Ama bir uzmana danışmadan yanlış bir şeyler yapmayın bu hastalığı daha da ilerletiyor. Önce muayene olmalısın. Vajinan ve kızlık zarının yapısı hakkında doktorun bilgisi olmalı ki sana uygun olan yöntemi belirlesin. Ben yakın zamanda doktora gittim klinikten herkes olumlu sonuçlarla çıkıyordu. 20 yıllık evli, 8 yıllık evli hatta doktor olan insanlarla karşılaştım. Ama herkes kurtulmuş yeterki tedavi olmayı iste.Bence hiç vakit kaybetmeden tedaviye başlayın. Ben 1 yıllık evliyim bu rahatsızlık benden çok şey alıp götürdü. 8 yıllık 20 yıllık evli insanların daha da büyük sorunlar yaşadıklarını gördüm. Herkes keşke, keşke daha erken başlasaydık geçmişte yaşadıklarımızı yaşamazdık diyorlar. O yüzden evliliğiniz için hiç beklemeden tedaviye başlayın. İnsan bekledikçe çok şeyler kaybediyor.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Öncelikle doktor tedavisi malesef olmuyo eşimi ikna edemiyorum ama buradaki topiği inceledim kegel yöntemlerini evde kendim deniycem bütün yöntemleri deniycem. benim için son çare doktor.... İnş bu iş olduğunda , (aminnnn) buraya sevine sevine yazıcam :1:

ah bir ikna edebilsem..... =(

mesela içki içsem zil zurna sarhoş olsam veya bayıltsam kendimi olsa bitse ah bi olsa herşey çok güzel olucak ama olmuyor işte

ikna etmene gerek yok cnm, bu tedaviyi zaten sen olacaksın eşinle bir ilgisi yok. bende tedavi oldum, tam olarak düzelmedim ama en azından çocuk olsun die zorda olsa birleşme oluyor. sakın geciktirme sonra çok pişman olursun. bir an evvel bir jinekologa git o seni yönlendirir. eğer uzatırsan sorun çok daha fazla büyüyecek emin ol

Arkadaşlar 19 yaşımdayım eşimle 15 yaşımda tanıştım. hiç ayrılmadık birbirimizi çok sevdik ufak tefek sorunlar olsada mükemmel bir flört dönmeinden sonra mükemmel bir evlilik yaptık. İlk gecem tam bir hayal kırıklığıydı. Evet bende vajinusmusum temmuz ayından beri evliyim ve hala bakireyim. Kendimden çok utanıyorum. Artık bende başarmak istiyorum. Kimsenin yüzüne bakamıyorum sanki herkes biliyor. Eşim doktor tedavisini kabul etmez. Sizlere sorum kendi kendime nasıl atlatabilirim. Mum ile ilgili burada bir kaç yazı okudum. Gerçekten işe yarıyor mu? Ne önerirsiniz bana? :5: Söyleyecekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum

ben daha yeni üye oldum ve çok çektiğim için ilk bu konuya baktım.baştan şunu söyleyeyim ben 1 yıl bu sorunu yaşadım ve şu anda 12 haftalık hamileyim,yani aşalı 2 ay falan oldu.doktora da gittim ancak olay önce kafada bitiyor.egzersizleri yapmayı denedim hiç başlayamadım bile taa ki bir arkadaşım sıcak su fikrini verene kadar.sıcak suyun içinde yani küvette mesela istesen de kendini kasamıyorsun ve hoopp oluveriyor.ayrıntılı anlatamıyorum tabi ama eğer istersen yardımcı olmak isterim bu konuda.bir sene boyunca neler yaşadığımı biliyorum ve bu kadar basit atlatılacak bişeyi bu kadar gözümde büyüttüğüm için kendime kızıyorum şimdi.

Back