Vajinismusu nasıl yenebilirim?

astalavista12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
80
Puanlar
118
Arkadaşlar 19 yaşımdayım eşimle 15 yaşımda tanıştım. hiç ayrılmadık birbirimizi çok sevdik ufak tefek sorunlar olsada mükemmel bir flört dönmeinden sonra mükemmel bir evlilik yaptık. İlk gecem tam bir hayal kırıklığıydı. Evet bende vajinusmusum temmuz ayından beri evliyim ve hala bakireyim. Kendimden çok utanıyorum. Artık bende başarmak istiyorum. Kimsenin yüzüne bakamıyorum sanki herkes biliyor. Eşim doktor tedavisini kabul etmez. Sizlere sorum kendi kendime nasıl atlatabilirim. Mum ile ilgili burada bir kaç yazı okudum. Gerçekten işe yarıyor mu? Ne önerirsiniz bana? :5: Söyleyecekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum

Arkadaşlar 19 yaşımdayım eşimle 15 yaşımda tanıştım. hiç ayrılmadık birbirimizi çok sevdik ufak tefek sorunlar olsada mükemmel bir flört dönmeinden sonra mükemmel bir evlilik yaptık. İlk gecem tam bir hayal kırıklığıydı. Evet bende vajinusmusum temmuz ayından beri evliyim ve hala bakireyim. Kendimden çok utanıyorum. Artık bende başarmak istiyorum. Kimsenin yüzüne bakamıyorum sanki herkes biliyor. Eşim doktor tedavisini kabul etmez. Sizlere sorum kendi kendime nasıl atlatabilirim. Mum ile ilgili burada bir kaç yazı okudum. Gerçekten işe yarıyor mu? Ne önerirsiniz bana? :5: Söyleyecekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum

şu anda kaç yasındasın?
dr tedavisi olmadan bunu çözemezsin

şu anda kaç yasındasın?
dr tedavisi olmadan bunu çözemezsin

hala 19 yaşımdayım martta 20 yaşıma gireceğim. eşimi ikna edemiyorum. eşim bu iş olcak diye bir şey demiyor. kendini hazır hissettiğinde olur ne yani şimdi bunun için doktora mı gitces ne dicez doktora saçmalama bak nolur hayatım kapat konuyu ben senden memnunum tamam mı gibi cümleler kullanıyor

vajinismus ciddi bir sorun tek basınıza asabıecegınızı dusunmuyorum ne yap et eşini ikna et ve jinekologtan yardım isteyın önunune gecemezsen cok daha ilerler durum

vajinismus ciddi bir sorun tek basınıza asabıecegınızı dusunmuyorum ne yap et eşini ikna et ve jinekologtan yardım isteyın önunune gecemezsen cok daha ilerler durum

ah bir ikna edebilsem..... =(

mesela içki içsem zil zurna sarhoş olsam veya bayıltsam kendimi olsa bitse ah bi olsa herşey çok güzel olucak ama olmuyor işte

ah bir ikna edebilsem..... =(

mesela içki içsem zil zurna sarhoş olsam veya bayıltsam kendimi olsa bitse ah bi olsa herşey çok güzel olucak ama olmuyor işte

O acıyı hissettiğin anda ayılırsın :1:

Acımıyor da, kasılma diyelim biz buna :D

Son düzenleme:
O acıyı hissettiğin anda ayılırsın :1:

Acımıyor da, kasılma diyelim biz buna :D

Rahatlaticagina dedigin seye bak???
iste sizin gibi zihniyetler yuzunden , cinsellikten korkuyorlar, yasayamiyorlar!!!

Son düzenleme:
canim benden sana taysiye kendim öyle yaptigim icin dene diyorum.
alkol kullaniyosan votka ic cakir keyif olunca kayganlastirici kullanin esin arkanda olsun sürtünerek ön iliski yasayin biraz gevseyince oluyo korkma kontrol sende olsun yine
bana hayatta olmucak gibi gelirdi ama baricam dedim basardim

yok mu ben gibiler off of

Bakın arkadaş size adresi atmış; bu forumda sizin gibi olan kardeşlerimiz birbirlerine destek olarak kurtuldular bu durumda.

Adrese yönlenin ve mümkün olduğunca faydalanmaya çalışın..

Bu bölümde çok uzun uzadıya yardım etmek zor ve yetersiz olur.

Forumda mutlaka "el ele hep beraber vajinismusu yeniyoruz" diye bi topik vardır dur bakayım bulayım senin icin :)

Edit; http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...le-vajinismusu-yenelim-9123.html#post22899304

bak bunu incele

Rahatlaticagina dedigin seye bak???
iste sizin gibi zihniyetler yuzunden , cinsellikten korkuyorlar, yasayamiyorlar!!!

Benimle senli benli konuşamazsınız. Oradaki mizahi anlatmak isterdim size ama bosa kürek çekmekten hoşlanmıyorum. Buyrun anlatın cinselliği, bana laf yetistireceginize faydalı bilgiler verseydiniz :42:

Son düzenleme:
bence hcte korkulacak bısey yok cnm yaa:34: ewlı degılım ama korkacagımı dusunmuorum. cunku herkes yapıosa bende yapabılırım deyıp baslarım olaya. gercekten sızın dedgınız gıbı acısa bıle bı kerecık cek o acıyı nolacakkı sonra rahatlarsın:6: kı bence acımaz yani o sadece senın dusuncen bana kalırsa :34:

ama acımıyo mu belli bir yere kadar gelio sonra sanki organlarım konuşuyor dur bundan sonrasına giriş yok diyor daha gidersen canın yancak acıcak diyor ve acıyor:14:

vajinismustan muzdarip bir insana bunu söylemek ne kadar yardımcı olur bilemedim :17::17:

Back