Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 defa psikoloğa gittim evliliğin 9. Ayında 2 seans gittim sonra eşime dedim ben gitmek istemiyorum kendimiz yapıcaz ama ne yazikki olmadı sora başka bir psikoloğa gittim 5 seans sonra dedim bu sefer yapıcaz gitmedim bi daha ama maalesef yine olmadıNeden doktora gitmiyorsun
Farklı doktora git kadın doğuma olmuyorsa olmuyor yani rşin neden böyle yapıyor2 defa psikoloğa gittim evliliğin 9. Ayında 2 seans gittim sonra eşime dedim ben gitmek istemiyorum kendimiz yapıcaz ama ne yazikki olmadı sora başka bir psikoloğa gittim 5 seans sonra dedim bu sefer yapıcaz gitmedim bi daha ama maalesef yine olmadı
Eşim bişey yapmıyor bana yardımcı olmaya çalışıyorFarklı doktora git kadın doğuma olmuyorsa olmuyor yani rşin neden böyle yapıyor
Eşi bisey yapmıyor ki kadın kendı gitmek istemıyorum diyip bırakıyorFarklı doktora git kadın doğuma olmuyorsa olmuyor yani rşin neden böyle yapıyor
Benim okumamda sorun var ya direkt eşim gitmek istemiyo okumuşumEşi bisey yapmıyor ki kadın kendı gitmek istemıyorum diyip bırakıyor
Kız sen pat die atlıyorsun ben bazen şaşırıyorum konuyu mu okumaz yorumumu karıştırır dieBenim okumamda sorun var ya direkt eşim gitmek istemiyo okumuşum
Merhaba, bende vajinismustum ve bunu çok kısa sürede yendim. Size yardımcı olması için nasıl yendiğimi anlatacağım. Öncelikle ilk gece birleşme olmadı çünkü kendimi çok kastım dayanılmaz bir acı yaşadım vajinam etten duvar ördü ve birleşme yaşayamadık. Böyle bir şeyin başıma geleceğine asla inanmazdım çünkü yapı olarak utangaç ve çekingem değilimdir. Eşime karşı rahat ve açığımdır. Fakat birleşme esnasında böyle bir durum yaşadım daha sonra araştırmaya başladım. Araştırdıkça vajinismus problemi yaşadığımı anladım. Öncelikle bu tamamen psikolojik bir durum, yapısal olarak bir bozukluk gibi düşünme. Zihnini rahatlayıp yaşadığın anın zevkine odaklanmalısın. Bir ilk gece kayganlaştırıcı kullandık ama hemen kuruyor. Kayganlaştırıcı etkisini çok çabuk kaybediyor. Onun yerine bebe yağı kullandık. Bebe yağı daha geç kuruyor ve daha kaygan hale getiriyor. Diğer bir taktik ise ıkınmak. Ikındıkça vajinanın genişlediğini göreceksin2 yıllık Evliyim Vajinismus hastasıyım lütfen bana yardımcı olur musunuz