VAJİNİSMUSU NASIL YENEBİLİRİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Özelden mesaj atmışsınız ama sizin özelinize mesaj atmam kapalı ordan cevap veremiyorum o yüzden . Başkasına yazarsanız oda cevap veremez ayarlardan açmanız gerekir bilginize . Yeni üyesiniz farkında değilsinizdir belki orayı açmalısınız özel iletişim kuracaksanız .

Size bu konuda yardımcı olamam çünkü bilmiyorum nası bi şey yani gerçekten zordaysanız sizi etiketlediğim konuda binlerce yorum yapılmış illaki oturun okuyun oradakilere yorum yapıp sorun yardımcı olcak olan çıkacaktır burdan alacağınız 3-5 yorumdan daha fazlası o konuda var emin olun

Neden doktora gitmiyorsun
2 defa psikoloğa gittim evliliğin 9. Ayında 2 seans gittim sonra eşime dedim ben gitmek istemiyorum kendimiz yapıcaz ama ne yazikki olmadı sora başka bir psikoloğa gittim 5 seans sonra dedim bu sefer yapıcaz gitmedim bi daha ama maalesef yine olmadı

Farklı doktora git kadın doğuma olmuyorsa olmuyor yani rşin neden böyle yapıyor

2 yıllık Evliyim Vajinismus hastasıyım lütfen bana yardımcı olur musunuz
Merhaba, bende vajinismustum ve bunu çok kısa sürede yendim. Size yardımcı olması için nasıl yendiğimi anlatacağım. Öncelikle ilk gece birleşme olmadı çünkü kendimi çok kastım dayanılmaz bir acı yaşadım vajinam etten duvar ördü ve birleşme yaşayamadık. Böyle bir şeyin başıma geleceğine asla inanmazdım çünkü yapı olarak utangaç ve çekingem değilimdir. Eşime karşı rahat ve açığımdır. Fakat birleşme esnasında böyle bir durum yaşadım daha sonra araştırmaya başladım. Araştırdıkça vajinismus problemi yaşadığımı anladım. Öncelikle bu tamamen psikolojik bir durum, yapısal olarak bir bozukluk gibi düşünme. Zihnini rahatlayıp yaşadığın anın zevkine odaklanmalısın. Bir ilk gece kayganlaştırıcı kullandık ama hemen kuruyor. Kayganlaştırıcı etkisini çok çabuk kaybediyor. Onun yerine bebe yağı kullandık. Bebe yağı daha geç kuruyor ve daha kaygan hale getiriyor. Diğer bir taktik ise ıkınmak. Ikındıkça vajinanın genişlediğini göreceksin

Merhaba, dr nazife hanıma gidin. Ya da evde kendiniz dilatörle çalışın. Ama baktınız dilatörü yapamıyorsunuz hiç uzatmadan doktora gidin yoksa evliliğiniz bozulur bu çok önemli bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…