işşalah yeneriz ALLAH ın izniyel çok istiyorum bi an önce hepimiz kurtulalım şuilletten bu zamana kadar kendimi hep ALLAH böyle olmasını istiyo gününü o bilir diye rahatlatmaya çalışıyorum hani derler ya herşeyde bi hayır vardır o misal işte
Nilüfer abla parmak egzersizleri işe yarıyor mu peki?? Yapaamam diyorum ama biliorum yapmak zorundayım..
arkadaşlar merhaba 2 haftalık evliyim hala aşamadığım bir sorunum var.evlendiğimizin ertesi günü eşimle emla krem ile birlikte olduk.ben bir şey hissetmedim tabiki.eşimin ikinci girişinde kan geldi bıraktık.evliliğimin 3.gününde emla krem ile tam birliktelik oldu eşim içime boşaldı fakat benim vajinam kızardı ve 2 gün acı hissettim.daha sonra ailelerin yanına gittik orada yüzeysel şeyler yaşadık.
şuan evliliğimizin 2.haftasındayız 2 gündür eşimle emla ile birliktelik yaşıyoruz emlayı azaltmaya çalışıyorum fakat emlasız yapamayacakmışım gibi geliyor.normalde emlasız kendi parmağımı alabiliyorum eş parmağını da penise gelince ucu giriyor ama ilerleyemiyorum.
emla ile birliktelikte ise hiç zevk alamıyorum sadece baskı hissediyorum büyük bir baskı.git gel lerde o baskı basınç ne derseniz artık beni m canımı acıtıyor ve bir an önce bitsin istiyorum.o baskından dolayı aferdesiniz ama büyük tuvaletimi yapacakmışım gibi hissediyorum.
bu yaşadıklarım normal mi
1.zevk alamam
2.baskıyı hissetmem
3 emlasız bir birliktelik mümkün mü
Merhaba,
Bu yaşadıkların normal degil. Birliktelikten zevk alman gerekiyor ve bunun için krem falan kullanmana gerek yok. Biz kadınların vajinasının ıslanmasının sebebi kolay giriş içindir. Vajinan ıslanıyor mu? Ne kadar ön sevişme yapıyorsunuz?
canım inan seni çok iyi anlıyorum bende sorunumu tam olarak çözemedim ama parmak mum ve nefes egzersizleri için sana yardımcı olabilirim ben önce
nefes egzersizlerine başladım burnunda derin nefes alıp ağzından veriosun ayrıca ıkınmada çok önemli ıkınınca açılıo orası
sonra parmak egzersizlerine geçiosun önce serçe parmağını sırayla diğer parmaklarını kullanıosun ama kullanırken prezervatife geçir ve jel ya da bebe yağı sür ve yüksek müzik aç dikkatin dağılıo :)
en son mum egzersizi var uzun beyaz mumu aynı parmak egzersizi gibi prezevatife geçirip jelliosun yavaş yavaş uyguluosun hergün en az yarım saat uygula canım
biz p... aşamasındayız hala umarım orayı da başarıyla atlatırım :)ub
egzersizlerle ilgili bişey sorarsan her zaman cevaplarım canım ben de bu kadarını forumdakiler sayesinde aştım inşallah hepimiz başaracağız :) herkes yapıo bunu doğanın bi kuralı sonuçta içini ferah tut ve başaracağına inan :)
arkadaşlar kesinlikle başkalarının düşüncelerini boş verin bende ilk evlendiğimde 3 ay ilişkiye giremedim çok kötü bi duygu çok sıkıldım bunladım Allahtan eşim çok anlayışlıydı herkez bişe dedi ama en sonunda bi pisikologa gittim söyledim 2 tane hap verdi korku hapı dedi adına ilişkiye girmeden 20 dakika önce yut dedi bende yuttum sonradaaa olan oldu inanın sanki hapkar beni uyuşturdu hiç gıkım bile çıkmadı okadar kaçan ben kedi gibi oldum acayip gevşedim ve oldu sonrada halime güldüm bumuymuş dedim sakın korkmayın hemen bi pisikologa gidin hemen halledin zaten bi kere kullandım o hapı sonra baktım hiç bişi yok pisikolojikmen beyn,m kabullendi ve hapı kullanmadan ilişkiye girdik sonra hemen bi uzmana görünün.....
YAĞMUR 38 BU YAZIYI PAYLAŞMIŞ BİLEN VARMI BU HAP NEDİR ?? BENDE 1 YILDIR VAJİYİM NE YPTIYSAM OLMADI AMA SU HAP BİRAZ UMUT
yaklaşık 1 saat önce kurtulduk çok şükür:)))) bu forumu aylardır sessiz sedasız takip ediyordum o yüzden hemencik yazim dedim:)))
Bende yaklasik 2 senelik evliyim.evliligimin ilk haftasinda anladim bu sorunu.doktora gittik.onu yaptik bunu yaptik olmadi.ben parmak egzersizlerini bile yapamadim.evliligim bir zindana donustu hergun agliyordum.en sonunda bi bayan doktor bulduk ve saka gibiydi aylar boyunca cektigim acim 2 SAATTE BİTTİ.inanamadim.Allah yardimcisi olsun olmayanlarinda...
yaklaşık 1 saat önce kurtulduk çok şükür:)))) bu forumu aylardır sessiz sedasız takip ediyordum o yüzden hemencik yazim dedim:)))
arkadaşlar özelden msj atamadığım için buraya yazıyorum, malesef ki henüz bir başarı öyküm yok , o yüzden buraya yazmak istemedimyardımınıza ihtiyacım var hem de çook acil
bende 1 yıldır yenemedim burda okuduklarımın genelini yapabiliyorum aslında kadın doguma gittim bi kaçkez bi problem yok hatta muayene edenler sen vaji deilsin dio acabiliyorun ve dokunduyosun diolar muayenede pskolaga gitim 4 ay öncesinde sora bi ara egzersizleri bıraktım malsef sogudum iice bi an önce yapayım bitsin diyorum ama egzersiz olmayınca olmuycak gb gelio sanki sen ne aşamadasın
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?