Aile Planlaması Vajinismusu atlatanlar ??

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhb cnm ayni durumu bende yasadim 6 ay cektim bu illeti 1 ay once atlattim dilator sayesinde yendim... korkulcak hic bisey yokmus inan bana guluyorum suan kendime 6 ay boyunca ne kadar abartmisim diye yalniz dilator dene ben asla yapamam diodum bundan 1 ay once

Senin adına çok sevindim gerçekten..sorun şu ki ben dilatörlerin hepsini yaptım ama ilişki konusunda hâlâ aynıyım,siz dilatorden sonra ilişkiye girerken zorlandiniz mi merak ettim

Senin adına çok sevindim gerçekten..sorun şu ki ben dilatörlerin hepsini yaptım ama ilişki konusunda hâlâ aynıyım,siz dilatorden sonra ilişkiye girerken zorlandiniz mi merak ettim
Iliski öncesi ilik dus alin eşinizden sizde öncesi 5 10 dk 4. Aparati egzersiz yapın. Bol hindistancevizi vs bebe yağı kullanın. Birliktelik anında ikinin

Mrb.Hera Kliniği öneririm.bircok vajinismus hastası çok memnun.bi araştırın derim

Sizi o topiğe etiketliyorum şimdi. Bu aşamalardan ben de gectım sızı cok ıyı anlıyorum o yuzden ama elinizden geldıgı kadar eslı denemeye gayret edın cunku araya zaman girdikçe daha da uzayabılıyor süreç.

Belki garip olacak ama prezervatif denediniz mi? Kayganlastirici normal denendiğinde hemen kuruyor. Ama prezervatif ile denendiğinde çok iyi sonuçlar veriyor. Hem artık yarısını aldıysanız gerisi bu yolla çok kolay gelecektir. Bir de ek olarak eşiniz biraz geri sonra ileri biraz geri sonra ileri yapsın. Hep ileri mümkün değil ben 3 yıllık evliyim sorun da yaşamadım naçizane ilk günlerde uyguladığımız şeyler bunlar umarım işe yarar. Prezervatif aklımıza gelmemişti aman bı denedik te korunmasi kaldı demiştik. Ama sonradan anladım ki çok kolaylaştırıyormus

Onu da denedik, yarısına kadar girince ileri geri de yaptı, henüz atlatamadik.calismya devam bakalım nezmaan bitecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…