- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 40
- Konu Sahibi Degiskenruhlu
Eşimle 10 yıldır evliyiz ve 7 yıl vajinismus yaşadım.Sonradan doktora gittim ve atlattım ama yine de aramızdaki cinsellik sorunu bir türlü düzelmedi.Zaten yıllar içinde başka sorunlarımız da olunca cinsellik çok azalmıştı.Ara sıra denedigimizde de ben hala zorlandığım için zevk alamıyordum.Bu yüzden eşime pek yaklaşmadim.Uzun süredir de hiçbir şey yaşamıyoruz.Öyle ev arkadaşı gibi takılıyoruz.Eşim bir iki sefer bunu kavga esnasında dile getirdi ve hep beni suçladı.Ben de o böyle davranınca ondan daha çok uzaklaştım.Dün yine aramız iyiyken baktım uyumuyor.Ne oldu? dedim.Sıkıldım artık diyerek yanımdan kalkıp gitti.Sonra ben ne yaptım,yaklaşsaydin o zaman dedim.Çünkü hep sırtını dönüp yatıyordu.Artık yaklaşmak istemiyorum, çünkü sen hep kaçıyorsun dedi Ben de kacmiyorum ama sen böyle yapınca beni kendinden uzaklastiriyorsun falan dedim.Zina yapmamak için kendimi zor tutuyorum , başka erkek olsa beklemezdi gibi şeyler söyledi.Ben de sinirlenip yanından gittim.Simdi konuşmuyoruz ve ne yapacağımı bilmiyorum.Zaten genel olarak çok sık küsüyoruz