VAJİNİSMUSTAN KURTULMA YÖNTEMİ

aysem177

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
12
9
1
46
8 yıldır hayatımı kabusa çeviren eşimle boşanmaya getiren bu illet hastalıktan kurtulmak istiyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var 30 seans psikoloğa gittim hiçbir ilerleme olmadı ne yapabilirm

8 yıldır hayatımı kabusa çeviren eşimle boşanmaya getiren bu illet hastalıktan kurtulmak istiyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var 30 seans psikoloğa gittim hiçbir ilerleme olmadı ne yapabilirm
Slm CNm ne yaptın yendin mı vaji yi

kızlar. Kliniğe gidip o kadar para vermeyin. Kendi kendimize yenebileceğimiz bir sorun bu vajinüsmüs.Sadece kararlı ve cesaretli olun. Gerisi bi şekilde oluyor. Ben hiç beklemediğim bir anda yendim. Kendim bile kendime şaşırdım . Bu muymuş 1.5 senedir yapamadığım dedim. Yapabilirsiniz siz de olmaması için hiç bi sebep Yok İnan'ın.

Ben ilk kulak çöpü ile denedim öncesinde orayı bı inceledim sonrası kulak çöpü,sonra parmak denemesi sonra tahta kaşık sapı sonra penis ile ama ucu giriyor ileriye gitmiyor bir duvar var engel.tabi bide yanma oluyor aslında o yanma olmasa sanki bir şekilde girecekmis gibi..Doktora da gidicem muayeneye enfekaiyonmudur nedir bilemedim.netice de ben duvara takılıyorum yanma ile birlikte

Ben de o şekilde ilerledim bütün egzersizleri yaptıktan sonra eşli denemeye geçtik bir hafta on gün kadar uğraştık ama dediğiniz gibi duvar var sanıyordum ama yön de çok önemli. Ucu girdikten sonra çok az bir aşama kalmış demek nefesle kontrol etmeye çalışın. Ucu girdikten sonra zaten kendisi ilerliyor

Yok ilerlemiyor,ya nefesi doğru alıp vermiyorum.ya pozisyon yanlış anlamadım.ben ustteyken hiç olmadi.ben altta iken ve köpek pozisyonunda bahsettiğim.yanma olurmu normalde o duvar gibi yere gelindiginde

Ben altta daha rahat ediyordum. İlk bi yanma oluyor ama öyle duramayacak kadar değil. Daha sonra yanma olmuyor. Alışıyorsun.

Ben altta daha rahat ediyordum. İlk bi yanma oluyor ama öyle duramayacak kadar değil. Daha sonra yanma olmuyor. Alışıyorsun.
Benim yarıda bırakacak kadar oldu yanma.ilk evlendigim yıl üç Dr gittim zar ile ilgili biri kalın duruyor demişti diğeri biraz ilerde demişti üçüncüde de saatin 12 yönünde yırtilmis demişti en son hamilelikte çatı muayenesinde sanırım tamamen açıldı yani hangi Dr doğru söyledi bilemedim.neticede zar duruyormu da yanma oluyor dicem ana 4 Dr dan geçtim.

Vajinismus sorununda çiftler ne yapmalı?
Vajinismus sorununa karşı çiftler ne yapmalı? Vajinismus tedavi edilebilir mi? Vajinismus problemi yaşayan çiftlerin dikkat etmesi gereken hususlar hakkında tüm merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapisti Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Kadınlar Kulübü'nün değerli forum üyeleri sizlere faydalı olması için açtığımız Kadınlar Kulübü TV için video izleme desteklerinizi, sosyal medyalarını takipte kalmanızı bekliyoruz. Haydi hanımlar görelim bakalım! :)

ben atlattım çok şükür. nedir bu bizim başımıza bela olan vajinismus

hera klinikte ne gibi tedaviler uygulaniyor acaba bilgisi olan yardimci olsun lütfen ücreti yüksek ama artik tedavi olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…