Slm CNm ne yaptın yendin mı vaji yi8 yıldır hayatımı kabusa çeviren eşimle boşanmaya getiren bu illet hastalıktan kurtulmak istiyorum bu konuda yardıma ihtiyacım var 30 seans psikoloğa gittim hiçbir ilerleme olmadı ne yapabilirm
Ne şekilde tedavi uyguluyorlar.biraz bilgi verirmisin cnmHera klinik.. %100 çözüm garantili.. ağrısız acısız..
Ben ilk kulak çöpü ile denedim öncesinde orayı bı inceledim sonrası kulak çöpü,sonra parmak denemesi sonra tahta kaşık sapı sonra penis ile ama ucu giriyor ileriye gitmiyor bir duvar var engel.tabi bide yanma oluyor aslında o yanma olmasa sanki bir şekilde girecekmis gibi..Doktora da gidicem muayeneye enfekaiyonmudur nedir bilemedim.netice de ben duvara takılıyorum yanma ile birliktekızlar. Kliniğe gidip o kadar para vermeyin. Kendi kendimize yenebileceğimiz bir sorun bu vajinüsmüs.Sadece kararlı ve cesaretli olun. Gerisi bi şekilde oluyor. Ben hiç beklemediğim bir anda yendim. Kendim bile kendime şaşırdım . Bu muymuş 1.5 senedir yapamadığım dedim. Yapabilirsiniz siz de olmaması için hiç bi sebep Yok İnan'ın.
Ben de o şekilde ilerledim bütün egzersizleri yaptıktan sonra eşli denemeye geçtik bir hafta on gün kadar uğraştık ama dediğiniz gibi duvar var sanıyordum ama yön de çok önemli. Ucu girdikten sonra çok az bir aşama kalmış demek nefesle kontrol etmeye çalışın. Ucu girdikten sonra zaten kendisi ilerliyorBen ilk kulak çöpü ile denedim öncesinde orayı bı inceledim sonrası kulak çöpü,sonra parmak denemesi sonra tahta kaşık sapı sonra penis ile ama ucu giriyor ileriye gitmiyor bir duvar var engel.tabi bide yanma oluyor aslında o yanma olmasa sanki bir şekilde girecekmis gibi..Doktora da gidicem muayeneye enfekaiyonmudur nedir bilemedim.netice de ben duvara takılıyorum yanma ile birlikte
Ben de o şekilde ilerledim bütün egzersizleri yaptıktan sonra eşli denemeye geçtik bir hafta on gün kadar uğraştık ama dediğiniz gibi duvar var sanıyordum ama yön de çok önemli. Ucu girdikten sonra çok az bir aşama kalmış demek nefesle kontrol etmeye çalışın. Ucu girdikten sonra zaten kendisi ilerliyor
Benim yarıda bırakacak kadar oldu yanma.ilk evlendigim yıl üç Dr gittim zar ile ilgili biri kalın duruyor demişti diğeri biraz ilerde demişti üçüncüde de saatin 12 yönünde yırtilmis demişti en son hamilelikte çatı muayenesinde sanırım tamamen açıldı yani hangi Dr doğru söyledi bilemedim.neticede zar duruyormu da yanma oluyor dicem ana 4 Dr dan geçtim.Ben altta daha rahat ediyordum. İlk bi yanma oluyor ama öyle duramayacak kadar değil. Daha sonra yanma olmuyor. Alışıyorsun.
Bana sorduysan Cnm,yok şuan değilim 2 yaşında bir oğlum varCan'ım hamile misin su an.
Nasıl atlattınızben atlattım çok şükür. nedir bu bizim başımıza bela olan vajinismus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?