Vajinismustan Kurtulma Yöntemi

Merhabalar,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben bu sitenin çok eski üyesiyim. Şimdiye kadar bu konuda hem çekindiğimden hem de tanınmak istemediğimden paylaşım yapmadım. Ama bu konuda benim Haydar Dümen Hoca ile yaşadığım gerçekleri yazmak istiyorum.

Evlilikten çok korkardım. Aslında evlilikten değil de ilk geceden, korktuğumda başıma gelmiş olmalı ki.....

Neyse, uzun lafın kısası bende vajinismus oldum. Bu hastalığı nasıl yenerim diye hep araştırdım. Kimselere anlatamadım değil, elbete anlattım. O kadar normal bir şey ki....
Çoğumuz kimseye anlatamadığımız için, bu hastalığı yenemiyoruz belki de. Gerek annem gerek ablam hep bir çıkış yolu aradım. Bulamadım.

Bir gün eşim gazete okuyordu, Haydar Dümen'in notere tasdiklettirdiği kağıdı görünce gözlerim yuvasından fırladı. Tek seansta vajinismusu %100 çözdüğü yazıyordu..
Hemen araştırdım, randevu aldım ve kendisine ulaştım.
Biraz sohbet ettik.

Haydar hoca: Neden ?
smob: Evlenmeden önce de korkuyordum.
Haydar hoca: Psikolojik olarak kendini buna zaten hazırlamışsın.
smob: ..... ????? :KK43:

İstersem muayenehanesinde uygulama yaptırıp, istersem reçetesini verip evime gönderecekti. Ben evimde birlikte olacağımı söyledim. Verdiği reçetedeki ilaçların hepsini eczaneden eşim aldı..

Başladık ilaç küpürlerini okumaya. Son aşama uygulama idi. İlaçların kullanımını aşağıda da yazdığım gibi Haydar hocanın reçetesinde dakika kaç ise onu uyguladım ne erken ne geç hiç aksatmadım.

İnanır mısınız evlendikten tam 5 ay sonra eşimle beraber olmuştuk. Olayın şokunu atlatamadım 3 gün. İlaçların tamamıyla sadece 2 veya 3 kere yaptık. Ondan sonraki aşamalar o kadar basit ki.....

Çünkü bu tamamen psikolojik bir rahatsızlık. Artık vajinaya bir şeyin girdiğini orada duvar olmadığını görüyorsunuz. Ondan sonra ki aşamalar korkutmuyor..

Uygulama Aşaması :

3 adet kas gevşetici hapınızı yutunuz.
15. dk. sonra yarım kutu vazelini sıcak su dolu leğene koyun, 15 dk. oturun.
Yatağınıza yatın, bacaklarınızı açıp lokal anestezik spreyinizi sıkın.
Sıcak - soğuk kompresinizi sıcak su ile ısıtıp, havlu arasına sarın bacaklarınızın arasına koyun. Bacaklarınızı kapatın. (5 dk.)
Tekrar bacaklarınızı açıp, lokal anestezik spreyinizi 4 defa sıkın.
Yine sıcak - soğuk kompresinizi koyun. (5 dk.)
Ağdaya veya lazer epilasyona giderken kullandığımız lokal anestezik kremimizi nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün 2 - 3 dk. ovalayın. (4 dk. öylece kalsın)
Son olarakta su bazlı kayganlaştırıcımızı vajen içine ve penis üzerine uyguluyoruz.

Bense şöyle yaptım, Haydar hocanın verdiği reçeteyi birebir 1 kez uyguladım. Ondan sonraki günler uygulamadım. Her gün ilaçlarımı minimuma düşürdüm. Bugün 10 ilaç varsa ben yarın 9 kullandım, sonra ki gün 8 kullandım. Tekrarları azalttım. Mesela spreyi 4 defa yerine 3 defa sıktım. Sizlerde böyle yapın. Kendinizi alıştırın. İnanın ben son aşamalarımda lokal anestezik kremi sadece vajinanın dışına sürüyordum. Bir gece sürmeyi unutmuşum. Tam birliktelik olmuş bile..:)

O gece ki yaşadığım mutluluğu anlatamam. Evli olduğumu hissettim. Ne olur sizlerde cesaretinizi toplayın. İlaçlar pahalı değil. Eczaneden reçetesiz bile alabiliyorsunuz.
Bir sorunuz olursa ben hep buradayım. İstediğiniz zaman yazın. Ama özelden mesaj sayısı malum engelim var. = )

Bu arada ben, belki beraber oluruz umuduyla evlendiğim günden beri her regl olduğum ay doğum kontrol hapı kullanıyordum. Eee gelmişken sorayım dedim onu da.

Haydar hocam: Doğum kontrol hapını şu aşamada kullanmamalısın.
smob: Neden hocam ?
Haydar hoca: Çünkü vajinal kuruluğa sebebiyet verir, bu hastalığı aşarsan vajinal kurulukta başlarsa penisin vajinadan içeri girişi zorlanır, dolayısıyla canın acır.
Beraberlikten yine korkarsın.
smob: Ben yeni evliyim hocam. Ya hamile kalırsam ?
Haydar hoca: Adamla artık evlisin, hamile kalsan ne olur kaçmıyor ya ?
smob: = )))))))))))) gazetede okuduğum Haydar Dümen'i gördüm şu anda.

Benim hikayemde bu. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
bu söyledikleriniz liste dışı kulandığının haplar varsa bana mesat atabilirmisniniz

Merhabalar ben de 1yillik evliyim ve 1yildir da surekli vajinismus konularını takip etmekteyim hala cozebilmis değilim :KK43:4 tane kadın doğumcuya gittim bana vajinismus olmadığımi söylediler septum var dediler 1 Dr operasyon önerdi diğer 3,u gerek yok dedi en son Dr anestol krem verdi ve gün aşırı deneyin dedi ama bende bunu yapacak istekte yok esim çok anlayışlı ama evli değilmişim gibi hissediyorum malesef:KK43: kegel egzersizi yapmak istemiyorum bir de bu sorunu bir kaç seans da çözebilecek klinikler var mi ankarada

Arkadaslr mrb bende 1 senelik evliyim kocam suana kadr cok sabir gosterdi ama artk yeter diyo huzurumuz kalmadi ve esim dogulu oldugu icin son care kuma getircem diyo sinirlerim cok bozuk nolur yardm edin izmirde oturuyorum kadin dogum dk gittik ama parmak muayenesi yapcakti midem bulandi devam etmedi psikolojik bi durum dedi.. gidebilcegim iyi bi psikiyatrist varmi fiyati uygun olan calismiyorum ...yada devlt hastanelerinde de bakiyolarmi

Bişey sorucam eşimle ağustos da evlendik yaklaşık 2 ay kadar ilişkiye giremedik 2 ay sonunda girdik kızlığım bozuldu hatta baya kan geldi sonra bi kere daha girdik ama şuan ben yapamıyorum ilk günkünden daha fazla acı çekiyorum böyle olan birileri varsa yardım edebilir mi lütfen:KK43:

Meraba ben bir aylık evliyim eşimle dört sene sevgili olduk bende bu sorunu yaşıyorum ama benim ilk gece bişey yoktu sadece acı vardı canım açiyinca erteledik ikinci gün adet oldum bir hafta sürdü daha sonra bende kasılmalar başladı resmen nöbet geçiriyorum ya valla önce titreme sonra ağlama krizi ne yapacam bilemedim Eşim çok anlayışlı ama sonuçta erkek ne kadar bekleyebilir ki dediklerinizi denedim son umudumdu oda olmadı çok zor bir durum inanin kafayı yememe ramak kaldı eşime psikoloğa gidelim dedim bizim Psikolg la işimiz yok dedi beni seviyorsan kasmamayi öğrenecekdin dedi ama nasıl öğrenecegimi soylemedi:KK43:

Ne olur yardım edin 3 aylık evliyim.hala eşimle birlikte olamadık.severek evlendik eşimi çok seviyorum vajinusmus olduğunu öğrendim tedavi olurken parmak egzersizine geelince bıraktım :-( lütfen yardım edin

Merhabalar ben de 1yillik evliyim ve 1yildir da surekli vajinismus konularını takip etmekteyim hala cozebilmis değilim :KK43:4 tane kadın doğumcuya gittim bana vajinismus olmadığımi söylediler septum var dediler 1 Dr operasyon önerdi diğer 3,u gerek yok dedi en son Dr anestol krem verdi ve gün aşırı deneyin dedi ama bende bunu yapacak istekte yok esim çok anlayışlı ama evli değilmişim gibi hissediyorum malesef:KK43: kegel egzersizi yapmak istemiyorum bir de bu sorunu bir kaç seans da çözebilecek klinikler var mi ankarada
Süleyman ESERDAĞ var Tunus caddesinde kliniği

Emlayi almafm cok pahali diee anestol alfim gramm iystrmadii spreydee uystrmadiii emlayi alicam deniycem bide sizde nasil uystruo herckten yokmus gbimi uystrduu
Yokmuş gibi değil temas ettiğini hissedersiniz ama yeterince sıkıp 3 dk kadar beklerseniz kayganlaştırıcı jel ile olur.

3 aydır evliyim dr passiflora surup ve anestol pomad krem verdi surubu kullanıyorum ama içinde alkol oldugu için uyku yapıyor dr kremı şimdi kullanmıcaz dedi amcam surubu içip kremi kullansam fayda eder mi bide bu kremi nasıl kullancam?

Hatsab ankarada
hatsab ben ankarada Hera klinikte tedavi oldum tavsiye ederim.

Ben de orda hera klinik dr süleyman eserdağda tedavi oldum tavsiye ederim kesin çözüm
bende herada oldum Allah razı olsun dr Süleyman eserdağ ve eşi dr şenay eserdağ Allah ömürlerine ömür katsın çocuklarını hayırlı etsin ölmeyi bile düşündüm beni 4 günde tedavi ettiler kurtardılar

X