Vajinismustan Kurtulma Yöntemi

Iliskiden önce aliyorsun canim iliski esnasinda ve sonrasında kasilmalar sonucu agri hissetmiosun ilaclari ic yarim saat bekle sonra diger uygulamalari yap en basta formun en başında yazıyor. Sadece iliskiye gircegin zaman alıyorsun yani..
Cok tesekkur ederim insallah sonuc alirim artikk

Ya ben bu ddklernzi denedim sprey hic ama hic uyustrmadii yine agliyrak jaldktm yataktan neden olmadi yaaa:KK43:

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3yıldır evliyim ve altı ay öncesine kadar hala vajinismustum. İki bucuk yıl bi şekilde idare ettik ama eşimle ayrılmanın eşiğine gelmiştik. Gitmediğim doktor ve psikolog kalmadı. Bütün her şeyi denedik kim ne dediyse ama hiç bi sonuç alamadık kafamda ki korkudan bir türlü kurtulamıyordum. En sonunda aklıma vibratör almak geldi eşimle de konuştuktan sonra internetten aldık. Daha sonra klasik parmak ödevlerini onunla yapmaya başladım. Sorunumuz zaten kafamızda bizimke ilgili. Çok kısa bir süre sonra her şey bitti gitti. Umarım sizlere de yardımcı olabilirim çünkü ne yaşadığımızı sadece biz biliyoruz.

Valla hic bi sekilde ustte olmuo ozelikle ustteee asla yapamam gibiiiii

Arkadaslar bu receteye gore emlayi en sona hemen ikiski oncesi sürüp uc dört dk bekleyin yaziyo ama benim bildigim emlanin etki gostermesi icin en az 1 ila bir bucuk saat oncesinde sürülmesi gerekiyor burda en sona sürünce işe yariyor mu

yok canım emlayı yarım saat önceden sur ben hep kullanıyorum.
Emlayi almafm cok pahali diee anestol alfim gramm iystrmadii spreydee uystrmadiii emlayi alicam deniycem bide sizde nasil uystruo herckten yokmus gbimi uystrduu

Kullanmış olduğunuz krem emla mı ?
Hayr anestol diee krem ayrica wemcairee sprey cok etkili bi uyustrucu ama ten de fazla etki gstrmio hatta hic doktra sordm genelde bogaz uyustrmada kullanlioms endeskopilerde

MERHABA SIZDEN RICAM ILACLARIN ISIMLERINI BURADAN YAZABILIRMISINIZ... OZELDENDE SIZE MSJ ATMISTIM

Bende 5 aaylik evliyim ve vajinimusum recetedeki ilaclarin adlarini veriri misiniz yardimci olursaniz sevinirim evliligim tehlikede .s

Bende 5 aaylik evliyim ve vajinimusum recetedeki ilaclarin adlarini veriri misiniz yardimci olursaniz sevinirim evliligim tehlikede .s
Canim ilaclari alma bosuna hic faydasi yok uyistrmuo bile egzersz yap faydasni grcksn bnde on aylik evliym egzersze yeni basldn baya iyi hsediorum ilaclara guvenme ben cok umid bagladim aldm hevesle gram uyustrmadi iyce pskljm btti ole olunca

Canim ilaclari alma bosuna hic faydasi yok uyistrmuo bile egzersz yap faydasni grcksn bnde on aylik evliym egzersze yeni basldn baya iyi hsediorum ilaclara guvenme ben cok umid bagladim aldm hevesle gram uyustrmadi iyce pskljm btti ole olunca
Egzersız olarak ne yapabılırız ?

X