• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismussss :(

Hasibeamamutsuzzz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2021
33
10
8
1 buçuk aylık evliyim ve hala birliktelik yaşayamadım eşim üstte ben altta olduğumda kendimi hiç güvende hissetmiyorum ve kendimi kasıyorum o şekilde hiç yapamıyorum eşim arkada olduğunda doggy pozisyonunda olduğunda biraz daha rahat oluyorum azıcık giriyor ama daha fazla giremiyor çok acıyor ve ne bı yırtılma nede bı girme işlemi olmuyor sürekli deniyoruz doktora gittim ilişkiye girmenize engel bı dururum yok dedi napmam gerek yardımcı olur musunuz ? :(

Ben 1 yıllık evliyim bende yeni yeni bitti. Öncelikle ilk ilişkide bu çok normal alışık olmadığımız için vajina genişleyemiyor alkol alan biriysen alkol aldıktan sonra dene vücut gevşiyor çünkü bne hem öyle yaptım hemde ön sevişme çok iyi olması laızm fantezi bile yapabilirsiniz çünkü daha çok ilişkiye hazırlıyor jinekoloğum öyle söylemişti ve işe yaradı alışagelmişin dışına çıkın ve kendini sıkmamaya çalış en rahat pozisyon kadının altta erkeğin üstte oldugu pozisyonmuş ve denendi onaylandı bir süre öyle deneyin zaten alışacaksın. Ben eşimi mutlu edemediğimi düşünüp artık onu mutlu edeceğim diyerek kendimi öyle motive ediyordum ve başarılı oldum dene kuzu kesinlikle psikolojik bir sorun bu

Ya gerçekten girmiyorsa fiziki olarak muayene olmanızı öneririm. Benimki dudaksı bir zarmış normalden küçükmüş. Operasyonla açtırmak zorunda kaldım. Ondan sonra vajinusmus tedavisi gördüm.

Ben 1 yıllık evliyim bende yeni yeni bitti. Öncelikle ilk ilişkide bu çok normal alışık olmadığımız için vajina genişleyemiyor alkol alan biriysen alkol aldıktan sonra dene vücut gevşiyor çünkü bne hem öyle yaptım hemde ön sevişme çok iyi olması laızm fantezi bile yapabilirsiniz çünkü daha çok ilişkiye hazırlıyor jinekoloğum öyle söylemişti ve işe yaradı alışagelmişin dışına çıkın ve kendini sıkmamaya çalış en rahat pozisyon kadının altta erkeğin üstte oldugu pozisyonmuş ve denendi onaylandı bir süre öyle deneyin zaten alışacaksın. Ben eşimi mutlu edemediğimi düşünüp artık onu mutlu edeceğim diyerek kendimi öyle motive ediyordum ve başarılı oldum dene kuzu kesinlikle psikolojik bir sorun bu
Ön sevişme yaparken bı sıkıntı yok ıslanıyorumda ama artık yapacağımız aklıma gelince ne zevk alabiliyorum.nede başka bişey bütün vücudum titriyor resmen

Ön sevişme yaparken bı sıkıntı yok ıslanıyorumda ama artık yapacağımız aklıma gelince ne zevk alabiliyorum.nede başka bişey bütün vücudum titriyor resmen
Daha yeni evlisin kuzu doktor sert bir tavırla seni geri gönderecek adım gibi eminim. Kafanda kendini rahatlat ilerleyen zamanlarda baktın olmuyor git doktora

Back