Vajinismussss

Kendi kendine nasıl yendi bunu bana yardımcı olsa keşke artık bıktım bu durumdannherşey tamam olsa hep eksiğiz artık bu sorunu alıp benmde bi bebeğim olsun istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum
Konumu oku yarısını başarmış sayılırsın sonra uygulayarak tümünü.

Kendi kendime diktatörleri içime alabileceğimi bile düşünemiyorum canımın çok acıyacagını düşünüyorum kafamda ilişkiye girmek çok zor görünüyor bende yapabilcekmiyim insanlar yapıyor bişey olmuyor normal yaşamlarına devam ediyor ama benm kafamda öyle bişeyki bu durum sanki ölücem yaparsam o derece korkuyorum

Konumu oku yarısını başarmış sayılırsın sonra uygulayarak tümünü.
Okudum inşallah bende senn gbi yenerim bu hastalıgı ama benim bir sorunumda bacaklarımı hiç açamıyorum yani o pozisyona bile gelemiyorum üstte pozisyonuda denedik ama ben oturamadım korkudan bacaklarım titriyor yapamıyorum açık yazıcam kusura bakma arkam dönük üstte denedik biz ama oturamadm olmadı artık zaten denemiypruz bile öylece arkadaş gbiyiz evde resmen uzaklaştık iyice birbirimizden bi an önce çözmem gerekiyor bu durumu yaşta geçiyor 29 yaşındayım daha bir çocugumuz bile yok düşününce kafayı yicek gbi oluyorum

Birde rica etsem bir pozisyon resminden bahsetmişsiniz ya onu banada gönderrmisiniz

Canım yazdıklarımı uygulamaya geç acilen aparat seti (dilatör) sipariş ver

Tamam dilatör alıp hemen yzdıklarını uygulamaya geçicem inşallah başarabiliriminşallah bir gün bende başardım yazacagımm

Ben parmak egzersizi bile yapamıyorum korkuyorum canım yanacak diye ayna egzersizini yaptım aslında ama hep canımın çok yanacagını düşündüğümden oraya birşey denemedim
parmak denemesi yapabildinizmi ben bugün ilk kez denedim.içeri giremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…